30 April 2013, kl.22:15

Every night I embrace you in sorrows.

Nästan så stökigt är mitt rum nu. Jag känner för att dra några avsnitt av Grey's och sedan lägga mig eftersom jag ska vakna så tidigt imorgon. Det blev ingen träning idag eftersom nycklarna inte funkade till hallen, så jag gick hem och käkade istället och har legat i sängen enda sedan dess. Detta blir nog sista inlägget för idag, så godnatt kära läsare.

30 April 2013, kl.19:20

the making of mommys birthday cake.

Efter lite slip och knåp är mammas tårta klar. Jag ska lura henne att jag har köpt den för jag har faktiskt inskaffat mig en kartong från ett bageri, så det ska bli spännande om hon går på det. Så imorgon vaknar jag vid femtiden för att fira henne.. Ja, jag ska vakna så tidigt eftersom mamma brukar vakna vid sextiden annars så jag måste vakna före henne! Snart är det träning så jag ska väl cykla hem och hämta basketkläderna.. Pusskram.

30 April 2013, kl.11:45

i think, sometimes you just have to be happy just to piss people off.

Sitter just nu på fysiklektionen och "lyssnar" lite på genomgången om Ohm någonting. Senare ska jag och Twinie iväg och handla massa ingredienser och baka en tårta till mamma.. Dock ville jag verkligen gymma idag för det känns som om jag har ätit lite för mycket på lunchen. Men jaja, får försöka pressa in ett pass imorgon när vi har ledigt. Nu ska jag fokusera.. Ha'de!

30 April 2013, kl.08:58

more colors than the rainbow has.

source: tumblr.

30 April 2013, kl.07:31

Dagens underbara frukost.

Havregrynsgröt med keso och hallonsylt. Mumma! Nu ska jag förbereda mig inför skolan, ha en bra dag!

29 April 2013, kl.20:03

idag är det inte min dag..

Trodde att jag skulle må bra idag, men denna dagen blev skit, jag orkar faktiskt inte med någonting. Vill bara slänga spegeln i väggen för jag bara ORKAR inte att se på mig själv. Idag ligger självförtroendet på botten.

29 April 2013, kl.19:22

ljuset lyser upp hela mitt rum, men snart skymmer molnen solen igen.

Gick från gymmet vid sextiden, hade extremt bråttom och hann inte med att stretcha så jag ska väl ta och stretcha lite lätt sen. Åkte förbi några affärer med mamma och har inhandlat massa gott till frukosten. Imorgon ska det bli lyxfrukost, plus att jag måste fira att vi börjar femton minuter senare.. Yey.. Ska försöka att inte äta något onyttigt alls, känns som om jag har stoppat i mig massa onödiga kolhydrater de senaste dagarna. Skärpning! Nu ska jag duscha, pusskram.

29 April 2013, kl.16:11

always look on the bright side.

Sitter just nu på gymmet och väntar på att nell ska komma så vi kan börja ta tag i detta nu.. Känns som om en vilodag är för mycket! Som om jag har tagit ledigt i ett år. Men ny vecka och nya möjligheter. Idag kör vi järnet!


29 April 2013, kl.06:05

åh vad jag drömmer mig bort.

detta är ett tidsinställt inlägg och antingen ligger jag och sover nu eller så är jag vaken.. Och jag hoppas som sagt på att jag är vaken men det är inte så stor sannolikhet eftersom klockan är två på natten nu.. Fan.. detta kommer jag som sagt ångra när jag vaknar. Det blir orientering och tyska nationella muntliga som gäller idag, inte alls kul men det är bara att bita ihop och köra! Ha en trevlig dag!

29 April 2013, kl.01:38

walk a thousand mile in my shoes and you still won't understand me.


29 April 2013, kl.00:19

carefree and hard to understand, beneath it all is just a girl longing for a man.

Snackar med Twinie på skajp men ska snart gå och lägga mig, har försökt att mata in lite matte i hjärnan och förstår pq-formeln lite nu.. Jag har en lång väg att gå plus att jag bara har fyra dagar på mig vilket är lite jobbigt. Men jag får skylla mig själv som har lagt det åt sidan så länge. Nu ska jag lägga mig, godnatt käraste.
 
Dagens citat: People will always leave, and sometimes it hurts but didn't you know? When somebody walks out of your life its because they no longer belong there.
 
 

28 April 2013, kl.22:17

sakta men säkert kommer alla bitar falla på plats.

Det enda jag vet är att det första jag tänker på innan jag går och lägger mig och när jag vaknar upp är.. du.

28 April 2013, kl.22:07

appreciate the little things in life.

Eftersom jag och Twinie sitter i seketariatet varenda match fick vi en liten present på årsmötet. Dock gillar jag inte att kolla på bio så mycket eftersom man inte kan spola framåt men det var ändå kul att få den. Nu gäller det bara att välja rätt film också.. Hmm.. Vilken ska man ta?!

28 April 2013, kl.21:17

jag förstår..

varför folk vill komma till himlen/paradiset när dom dör, det finaste vi har på hela jorden. Jag är glad över att jag fick mitt rum för där är det perfekt utsikt till himlen, ska nog börja spara till ett zoom-objektiv, detta är det närmsta jag kommer! Och det är inte nära nog!

28 April 2013, kl.20:59

reliving childhood.

p.s jag hatar egentligen att visa när jag skrattar eftersom.. jag bara hatar det. Men det såg så kul ut, och det var det också!

28 April 2013, kl.14:24

banana and cinnamon smoothie

1 banan, lite yoghurt och så mycket kanel man vill ha. Världens goaste.

28 April 2013, kl.14:17

curly curls.

Nu har jag hunnit städa rummet, duschat och provat något nytt med håret. Jag ska nog ändå gå på det där årsmötet, nu när jag har anmält mig verkar det lite obligatoriskt. Jag ska väl börja kika på matten innan jag går mot Twinie.. Notera "gå." Eftersom det är en vilodag idag så gör jag något lite mer simpelt istället. Som att gå 4.8 km. Pusskram.

28 April 2013, kl.11:07

Everything pays of in the end.

Godmorgon fina läsare! Har börjat morgonen med att få en utskällning från både mamma och pappa eftersom jag varken har städat mitt rum eller min garderob så det ska jag ta tag i efter att jag har duschat och sådant. Lite senare kanske jag ska på årsmöte med basketen eller så får vi se hur det blir. Sedan har jag tänkt och kolla på alla Iron Man också.. Skäms lite över att säga att jag inte har sett dem. Jaja, let's hit the shower, later babes.

27 April 2013, kl.21:54

calicali

nu lägger jag mig, godnatt.

27 April 2013, kl.17:34

START NOW

Lackar på folk som klagar över sina liv, gör något åt skiten då.

27 April 2013, kl.16:40

sushi bar

Asså det var så himlaa gott! Efter två timmars träning förtjänade vi verkligen detta.. Även om det var ett dåligt gympass idag. Himmel och pannkaka, ni ska verkligen gå till sushi bar här i falkenberg om ni vill käka något gott. Kommer uppdatera mer sen, pusskram.

27 April 2013, kl.11:06

be stronger than you strongest excuse.


27 April 2013, kl.11:01

goaste pancies.

Detta var så jävla gott! Dock hade jag apelsin som tillbehör så att sött möter surt.. Och den kontrasten gillar jag starkt! Som ni ser så är receptet ganska enkelt, allt man behöver är 2 ägg och 1 banan. Do it!

27 April 2013, kl.09:41

goodmorning alligators

Vaknade prick sju men sedan bestämde jag mig för att somna om. Så jag sov till halv tio typ så fick jag ett sms av nell att hon också vaknade vid sju.. Jahopp. Vill verkligen gå till gymmet nu och inte ligga hemma men det får vänta för första ska jag ha en ordentlig frukost och sedan måste jag städa mitt rum. Jag har typ börjat gilla rosa nu eftersom jag har vant mig vid mina skor, som för övrigt är världens skönaste.. Dock inte på springbandet! Jag hoppas ni får en bra dag, hej och hå.

27 April 2013, kl.00:48

fan på detta alltså

det var längesedan jag hade denna känslan.. att sakna någon. men nu är den tillbaka. jag saknar dig så mycket så att det känns som om jag har dött inombords. känns som om jag kvävs, lite som när man drunknar och inte får luft. fan. inte detta nu igen.

26 April 2013, kl.22:50

orkar inte mer

Det är svårt för mig att skaffa vänner.. och jag tror att det beror delvis på att jag är annorlunda. Men ibland blir jag så jävla sur över folk som är arga på mig för ingenting? Känner för att drämma huvudet i väggen! Jag vet när jag har fel men jag säger aldrig förlåt ändå, jag är så envis. Men folk som är sura på en för att man inte har gjort något? Alla ni som läser detta och är sur på någon för ingenting, dräm er själv i ansiktet och sedan kolla er i spegeln och se hur jävla omogna ni är. Tror nog att jag borde göra det ibland med, för vad säger liksom att jag är felfri? Men jag är så jävla trött på att ha vänner som är så falska hela tiden, ena dagen är man fett bra vänner och andra dagen är man bara allmänt dum i huvudet. Som sagt, jag uppmanar er att bitchslapa er själva, för ni är så äckligt bajsfula. Ingen puss och ingen kram heller.

26 April 2013, kl.20:38

det äckligaste jag någonsin..

har druckit! PROVA INTE DETTA! Eller iallafall ta inte mycket vatten som jag råkade göra.

26 April 2013, kl.20:25

träna tills du dör

Hemma från tre timmars träning på gymmet, fy helvete! Idag tränade vi igenom ALLA pass vi någonsin har gjort.. Okej.. Nästan alla. Vi pushade oss själv tills hela kroppen krampade och jag visste knappt vad jag skulle ta vägen så ont det gjorde. MEN VI GJORDE DET. Och det innebär att vi är så jävla mycket bättre än dem som sitter hemma och gör INGENTING. Jag är så JÄVLA stolt över nell, hon har gått ner hur mycket som helst på 3 veckor, och hon pushar sig själv så långt att hon nästan dör hon med. Nu har jag gjort gurk och morot smoothie, fy helvete vad äcklig den är! Vi ses, pussochkram!

26 April 2013, kl.09:05

banana smoothie.

Som frukost drack jag en banana smoothie och åt två mackor. Dock hann jag inte drick upp den så jag tog den till skolan och det var riktigt lyx faktiskt. Nu är nästa alla tyska nationella avklarade bara muntliga kvar. Tog med mig en liten matlåda imorgon eftersom det är en väldigt jobbig och lång dag idag, plus att det är fredag och då brukar vi fika sista lektionen, och jag kan inte äta sötsaker så fuck it. Tror faktiskt jag ska börja med sånna morot och gurka drickor.. Låter inte så värst gott med det är så jävla nyttigt!

25 April 2013, kl.21:42

do it or don't do it

 

25 April 2013, kl.21:07

i won't play around, i wanna lay it down

Eftersom planerna ändrades och jag inte åkte till Varberg så cyklade jag hem och hann städa mitt rum och ta massa kort på mina nya skor, sedan så drog jag till gymmet och körde värsta träningspasset som jag ska dela med mig utav lite senare! Men nu ska jag hoppa in i duschen för jag stinker svett, på tal och svett, idag var svettades jag verkligen som en gris! Och det älskar jag! Då känner man att man har ansträngt sig! Pusskram.

25 April 2013, kl.16:42

Reebok Easytone Plus Vive

Mina underbara skor är hemma och dom satt som en smäck! Kärlek på högsta grad. Dem är köpta på sportamore kostade runt 1300 kr fast jag kapade dem för 499, hur jävla lyx är inte det?!

25 April 2013, kl.11:32

nationella svenska

Nationella svenska är avklarat och får väl hoppas på det bästa, som jag skrev igår blir det inte en vanlig dag idag och jag hoppas att jag får sluta mycket tidigare än vanligt eftersom jag ska till Varberg på dirren. Jag ska försöka lägga lite tidsinställda inlägg och sedan mobilupdatera med. Men vi får se om uppdateringen blir bra, tjarrå!

24 April 2013, kl.19:23

oh silly me

nell är hemma hos sin fästman så medan hon är där ska jag ta och duscha och sedan ska vi sitta och planera inför imorgon. Regnet öser ner och det gillar vi icke! Hoppas att det blir bättre imorgon! Jag var iallafall på gymmet med nell efter skolan och HELA min kropp värker nu, idag körde vi på nya övningar och sedan kom nell på idén att på uppvärmningen så skulle vi springa tills nästa låt kommer och då ökar vi spring nivån också.. När jag kom till nivå 12 fick jag en låt på 7-8 minuter.. Det var ju inte så kul men jag klarade det iallafall! Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss o kram.

24 April 2013, kl.13:05

banana split personalites.

Dagens lyxfrukost. Kärlek.

24 April 2013, kl.08:05

follow my lead.

Godmorgon finaste! Har verkligen mördat min alarmklockan jag hade en vid 05.30, sen 06.00, 06.04, 07.30 och ni vet en sådan timer? Där man bara tar tiden typ om man vill ha det i en timme så trycker man på en timme så piper den efter det. Jag satte typ fem sånna på tio minuter varenda gång. Jag känner mig inte så samarbetsvillig idag, plus att Eme inte är i skolan.. Men det är väl bara att kriga genom dagen. Måste förvarna er att imorgon så kommer jag inte uppdatera mycket eftersom jag ska på nells plusawards nånting.. Så då vet ni det, ha det underbart!

23 April 2013, kl.22:42

det är inte svårt, det är lätt

Hemma från träningen och hann se 3 minuter av matchen mellan Bayern och Barca. För alla er som har spelat in och inte har sett matchen än.. Läs inte följande. Det blev 4-0... TILL BAYERN. Blev ytterst förvånad faktiskt, jag var ju ett barca-fan och är ju lite åt det hållet fast nu håller jag på PSG. Vet inte varför, men tycker Zlatan är Sveriges stolthet faktiskt! Har duschat och nu ska jag sätta på en film och sedan sova.. Godnatt.

23 April 2013, kl.18:54

det blir nog inte bättre än såhär.

Hade en lovely träning med nell, nu känner jag magen värka som fan även om jag inte kände det på gymmet. Sitter även och väntar på att maten ska bli klar, fy farao vad jag är hungrig och lite senare bär det av mot basketen. Lite sådär underbart ni vet. Jag måste ursäkta att jag inte har uppdaterat mer, men som sagt tisdagar är en väldigt stressig dag för mig. Lovar att uppdatera mer imorgon. Puss och kram babes.

23 April 2013, kl.12:34

saknar sommardagarna.

bild från sommaren 2012. Efter att ha fått ett program från en av mina klasskamrater inser jag att Spotify har världens SÄMSTA ljudkvalité, det känns bra att äntligen kunna höra musik så som artisterna har skapat den. Nu är jag inne på min sista håltimma som jag ska ägna åt till att plugga matte. Förhoppningsvis kommer jag dit jag ska vara idag.. Nu ska jag "plugga", tjarrå.

23 April 2013, kl.09:58

+ idag är en bra dag.

Åh, all Justin Bieber hysteri får mig att vilja vara där. Hade precis svenska nationella prov, delprov B. Det gick hyfsat faktiskt. Annars så beställde jag ett par skor idag, ett par Reebook. Så himla fina, ska visa er när dom kommer hem vilket blir om ett par dagar! Idag är det väl samma rutin fast lite mer stressigt eftersom jag ska på basketen också. Japp.. Nu ska jag plugga matte. Hade'

22 April 2013, kl.20:59

+ Kommer alltid älska.

Rita visade mig denna gamla låten precis.. Det var så länge jag hörde den. Så. Jävla. Fucking. Underbar.

22 April 2013, kl.18:52

+ Dagens pass.

Körde på crosstrainern i tjugo min och sedan sprang jag lite på springbandet. Sen körde vi dess övningar här ovanför och lade även till massa andra saker. Känns verkligen som om jag har ansträngt mig idag! Nu ska jag käka och sedan ska jag väl börja råplugga på matten så jag hinner ikapp.. Iaf lite. Uppdaterar mer senare. Puss och kram!

22 April 2013, kl.14:19

+ a little bit of that..

 

22 April 2013, kl.13:19

+ totally relatable


22 April 2013, kl.11:46

+ Böljan vs Vinberg

Slutresultatet blev 3-2 till Böljan.

21 April 2013, kl.22:28

+ On the ocean blue floor.

den här låten.. "takes my breath away." tänk er alla rysningar, på en och samma gång.

21 April 2013, kl.21:52

+ vårtecken.

Kollade som sagt när Fb spelade fotboll idag, men innan det gick jag och Matilda på en runda medan Fb hade samling. Så jag knäppte ganska många bilder, det var så underbart väder! Men när vi väl satt och kollade på matchen så var det skitkallt och fick med mig fb's tjocktröja hem. Men det gör nog inget för imorgon åker hon och matte till Stockholm och går på Justin Biebers konsert, åh vad jag önskar att jag kunde åka med mina pluttar. Inte för konserten men mer för att umgås, men istället ska jag "hit the gym" efter skolan och sedan hem. Nej, nu ska jag göra något vettigt. Pusskram.

21 April 2013, kl.17:12

+ you can't take me down now.


21 April 2013, kl.16:06

+ hur underbart är detta inte?

Älskar att solen skiner in i mitt fönster och lyser upp hela mitt rum. Hur ska man kunna motstå detta? Snart ska jag ut i det fina vädret med kameran. Skiter fullständigt i matten och låter ångesten ta över mig imorgon istället. Pusskram.

21 April 2013, kl.15:22

+ oh, lovely cat

 

21 April 2013, kl.14:36

+ ibland förstår jag inte vad världen är gjord av.

Jag har haft många dagar då jag bara sitter i min säng och tänker "vad gör jag med mitt liv egentligen? Och alla tankar bara grötar ihop och ibland känns det som om allt bara exploderar. Ni vet när man knappt vet vad man själv tänker? Jag känner att jag vill göra något roligt med mitt liv, inte sitta och plugga matte dag in och dag ut så att jag hinner ikapp vart resten av klassen är. Jag vill åka någonstans varmt. Jag vill ha världens snyggaste kropp så folk slipper döma mig för mina tjocka lår, min dåliga hy och blablabla. Men båda jag och ni vet att det inte är så enkelt. Alla dessa spekulationer och ideér får mig att känna som om jag inte har kommit någon vart med mitt liv. Jag vill så mycket. Jag vill helt enkelt leva livet. Nej, jag vill inte supa skallen av mig och tro att jag är populär för det. Snälla bara sluta.
 
Min dröm? California? New York? Australien? Världen? Överallt? Det finns så mycket jag vill se och hur ska jag kunna uppleva detta när jag spenderar de flesta dagarna på året i min säng och spekulerar runt detta? Ja. Precis så känner jag också när jag går till skolan varje dag. Vaknar runt 6-7 tiden för att vara i skolan prick 8. Vem vill detta egentligen? Ursäkta mina ordval? Men vem FAN gillar skolan? Vem fan vill vakna så tidigt för att gå till ett ställe där man blir dömd för hur man ser ut? Ingen. Och om du nu tänkte, "jag gillar faktiskt skolan." Snälla bara hållkäften. Så ja, mest av allt vill jag åka runt till nästan varenda land och kanske bosätta mig någonstans och leva där resten av mitt liv. Skulle inte det vara underbart?
 
Jag kanske vill bli läkare, psykolog, artist, pilot.. men mest av allt vill jag bli författare. För jag gillar det. Ni vet känslan då man kan förmedla allt av att bara skriva. Att låta fantasin flöda. Men nu förtiden har jag inte det längre, fantasin då.. Varje gång jag försöker hamnar jag.. ingenstans. Så jag bara undrar, vart försvann den tjejen som älskade att lära sig saker i skolan? Vart försvann den tjejen som hade så mycket fantasi att hon kunde skriva en novell på 36 sidor? Borta. Puts väck. Det är lite synd. Ellerhur? Jag tycker det iallafall. Men detta är mina åsikter. Inte era.

21 April 2013, kl.12:54

+ Dagens lyxfrukost.

Apelsin, yoghurt och müsli som innehåller bananer, russin och massa annat gott. Dock gillar jag inte denna müslin lika mycket som den andra, men denna är supernyttig.. Till skillnad från "START" märket jag hade innan som innehåller ganska mycket socker. (tror jag) Jag har hunnit duscha och städat rummet så nu ser det lite fräschare ut, senare ska jag och Matte kolla på när Fatbardha spelar fotboll, kommer väl knäppa några foton då. Hoppas det blir kul! Skriver senare, puss!

21 April 2013, kl.09:27

+ Godmorgon söndag.

Brukar aldrig lägga upp två bilder på raken men godmorgon söndag! Och framförallt godmorgon på er! Vaknade nog prick 9 pga ett sms och kände bara att det var bra tid att gå upp på, knäppte några bilder på nyvakna jag och ser ju ut som ett mongo med gårdagens smink som jag verkligen inte hade orken att tvätta bort. Kollade som sagt på filmen igår sen så tänkte jag börja kolla på en ny film men det blev typ stekhett i rummet så jag fick öppna fönstret och gå och lägga mig.. Men nu ska jag äta frukost, pusskram!

21 April 2013, kl.01:05

+ baby baby

vill bah dö när jag ser honom. första svenskan som blev värvad till nba. i love!

21 April 2013, kl.00:17

+ over my dead body.


20 April 2013, kl.22:08

+ ibland vill jag bara slå in en vägg för att känna all adrenalin ta över mig.

Dagen har varit lite trög och trött, sket i kvällspasset och ska nog gymma imorgon också även om det är en vilodag. Nu ska jag kolla på film, "Law Abiding Citizen" blir det, hoppas som sagt att det når upp till min förväntningar. Ha en fin lördag allesammans!

20 April 2013, kl.21:50

+ Dresscode of yesterday #2

Adidas Bag 599:- (Intersport) // Black Jeans (Vila) // Cross Sweater (nells) // Brown Leather Jacket (B.Young)

20 April 2013, kl.17:35

+ bam på det.

Nu är jag vaken från tuppluren och är faktiskt lite sugen på att gå och gymma igen, så typ vid sju tiden ska jag sticka till stan och ta ett till pass. Måste ju känna mig lite effektiv ellerhur? Men nu är planerna att jag ska plugga, så nu ska jag väldigt duktig och göra det. Jag uppdaterar lite senare. Pusskram!

20 April 2013, kl.14:00

+ Ingen jävla lathet här inte.

Godmorgon alla! Jag har hunnit med ett pass på gymmet och nu ska jag ta en liten tupplur, för denna dagen ska bestå av endast plugg och det behöver jag energi till! Jag hoppas ni inte har suttit och latat er hemma, vaknade halv tolv och vid tolvtiden var jag på gymmet och jobbade arslet av mig. Nu hoppas jag bara att mina abs börjar synas till sommaren, åh, vad jag längtar! Ha det så bra!

19 April 2013, kl.23:21

+ extremt fin kväll.

Hejhej fina! Jag kom hem vid tio efter en väldigt bra myskväll med tjejerna + papegojan Chicki. Gymmade som sagt innan det sedan möttes alla vid coop och vi tog en liten runda med en sådan kundvagn som barn kan sitta i en låtsasbil.. som jag då gjorde (jag är inte ett barn, jag är bara jag) Sedan stack vi hem till puffen och kollade på film. Hade verkligen en väldigt underbar kväll och det tackar jag rita för som orkade fixa detta. Nu ska jag borsta tänderna, pusskram.

19 April 2013, kl.16:11

+ be good at it.

nu drar jag iväg till gymmet utan nell för första gången.. men våra scheman passade inte riktigt ihop men jag hoppas att hon kan imorn. (kan du imorn, nell?) Haha, jag vet att hon kommer läsa min blogg förr eller senare och nu sitter jag och väntar på bättre tider så att jag kan gå och gymma. Usch, vad tagg jag är! Ha en mysig fredag!

19 April 2013, kl.12:40

+ no guns are allowed in here tonight.

i just feel like sometimes i lose myself in this world full of people. but then i remember, always remember who you are.

19 April 2013, kl.11:30

+ sometimes, hope is all you have left.


19 April 2013, kl.09:56

+ just a little bit more.


19 April 2013, kl.09:10

+ godmorgon världen

min text gick bort.. Skrev fan ett stycke typ så raderades allt men en summering är att jag inte åt någon lyxfrukost och fick stressa mig till bussen och efter skolan ska jag gymma och sedan gå på tjejkväll hemma hos puffen. Det blir underbart. Hejdå.

19 April 2013, kl.00:27

+ Mumss

Kommer verkligen aldrig få nog av att kolla på denna hetingen.. Shit, balle, pommes, omg! Adam, babe <3

18 April 2013, kl.22:56

+ Trött men ändå fruktansvärt pigg.

Det blev ett så väldans bra pass idag! Har varit så nere och trött hela dagen så jag kände verkligen att jag behövde det. Idag körde vi mycket ben så nu känner jag mig en aning finare faktiskt! Nell var så peppande idag, ibland älskar jag henne lite mer än vanligtvis! Nu ska jag lyssna på massvis musik. Ni får ha det jättebra! Pusskram!

18 April 2013, kl.15:24

+ Don't let other people tell you how you should walk, talk and act.

 

18 April 2013, kl.14:40

+ change the pace.

åh vad jag vill ha denna hårfärgen, eller så funderar jag på att färga helt svart. Men vi får se! Sitter kvar i skolan just nu och väntar på att nell kommer. Hade bara två lektioner idag och sedan lyssnade vi bara på treornas projektarbeten, vilket var ganska kul förutom sista.. för då somnade jag nästan så trött jag var. Nu ska jag väl hitta på något roligare.. hejdå

18 April 2013, kl.10:01

+ Varför jag går upp på morgonen..

är för frukosten! Inte skolan. Usch nej. Hade en väldigt skön sovmorgonen, började inte förrän 8.50 och mamma skjutsade så jag kunde sega lite. Mamma köpte föressten en lite frukostskål till mig.. Och då noterar jag ENDAST till mig nu när jag är så insatt i att äta "fina" frukostar. Synd, nog är det väldigt dåligt väder idag, vilket gör mig lite deprimerad. Men jag försöker göra det bästa av det, efter skolan ska jag hänga med nell till frisören och sedan ska vi gymma och efter det ska jag till basketen. Ni får ha en finfin torsdag! Pussar.

17 April 2013, kl.22:27

+ oh what a night, oh what a night

hejhej babes. Äntligen är jag hemma.. dock med en tom mage! När jag väl var hemma hos nell fick hon idén att fixa mig och sedan ta kort på mig så gjorde vi det.. vilket ledde till att vi inte kom till gymmet förrän klockan nio.. Det blev ett väldigt kort pass eftersom jag hade en tid att passa. Nu är jag hemma och har precis duschat. Min mage vrålar efter mat, så jag ska ner och äta nu. Puss och kram bästisar!

17 April 2013, kl.16:29

+ Marknad på hög nivå!

Mamma hämtade mig efter skolan så gick vi lite på marknaden men sedan ville hon åka hem så då gick jag med mina klasskamrater istället. Och det var ju faktiskt lite kul, dock syndade jag genom att äta från deras äpplen och köpte faktiskt en munk med choklad och kokos på. Himmel och pannkaka va gott det var. Nu är jag hemma hos nell och vi ska plugga, sedan ska vi iväg och gymma. Kommer nog hinna uppdatera innan dess, om inte så skriver jag när jag har tid. Puss och kram!

17 April 2013, kl.13:11

+ Lite motivation på eftermiddagen.

Nu sitter jag på sista lektionen för idag eftersom biologilektionen är inställd. Ska nog gå med mamma på marknaden efter skolan, åh va kul! Längtar redan! Nej, nu börjar lektionen, pusskram.

17 April 2013, kl.12:42

+ Prima Ballerina


17 April 2013, kl.10:51

+ Today's breakfast.

Detta var min underbara frukost, jag tog ett glas denna gången och det blev faktiskt gott förutom att jag tog en kortare sked en glaset.. Vilket inte var det smartaste jag gjorde med iallafall.. Hade tyska nationella uppsats på morgonen och det gick faktiskt helt okej! Nu fick jag reda av en klasskamrat och biologin inte blir av plus att det är marknad idag.. Men det ska vi motstå! Go nyttig mat!

17 April 2013, kl.00:31

+ Dresscode of the day #1


16 April 2013, kl.23:30

+ work hard, play hard

Gymmade som skrivet efter skolan och det blev ett tungt pass eftersom träningsvärken fortfarande var kvar. Men det var gött faktiskt, jag sprang typ i trettio minuter och de sista minutrarna (?) sprang jag i nivå 13. Nästa gång ska jag prova att springa en mil, bara för att vi ska springa en mil med skolan snart. Efter det gick jag hem till Twinie och sedan tog vi bussen till basketen. Fick en armbåge i bakhuvudet så nu ligger jag här med migrän och ska nog sova efter detta. Godnatt, xx.

16 April 2013, kl.15:03

+ Take me to the dark and don't ever let go, I like it, how you treat me lika an animal

Sitter just nu på min sista lektion och jag är så utmattad. Gick dock en promenad till Coop innan med Twinie och köpte något att äta. Så nu är jag väl ganska mätt och belåten. Men jag ligger så efter i matten att jag verkligen måste se till att jobba nu. Pusskram!

16 April 2013, kl.10:29

+ maybe baby

conoooor <3

16 April 2013, kl.10:00

+ Oh this beautiful morning.

Godmorgon! Mamma körde mig till skolan idag.. Jag vet att jag är lat men träningsvärken var verkligen utspridd över hela kroppen. Det gör ont bara jag rör på mig.. Eller rättare sagt bara jag andas! Idag blir det ganska hektiskt eftersom jag ska hinna med att gymma och sedan gå på basketen.. Men det får man klara av! Lite motivation och man klarar allt verkligen. Eme har läst igenom min novell och den är väl inte felfri om man säger så, så nu när jag skriver så ska jag verkligen kolla igenom varenda ord.

15 April 2013, kl.23:06

+ En godnatt hälsning.

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Jag hoppas verkligen att det inte regnar imorgon så att jag kan ta cykeln till skolan! Imorgon har jag två hålor och dom kommer jag spendera tid på att skriva novellen och även plugga lite fysik så jag får min redovisning gjort. Till alla som fortfarande sitter uppe, sov inte för sent! Godnatt dolls.

15 April 2013, kl.22:56

+ I want to meet the one that makes it hard for me to breath.

åh, vilken gammal låt. Gillar den ändå, så gullig!

15 April 2013, kl.21:28

+ Paradiset från mitt fönster.

Attans bananer va himlen var fin idag! Hade precis kommit ur duschen och satte mig vid datorn ett tag, då hörde jag fåglarna som bara kraxade utanför mitt fönster. Så där stod jag med bara handduk virad runt mig och sprang efter kameran och börja knäppa några kort. Jag fyllde tre minneskort.. Ja, ni läste rätt. TRE! Nej, nu tänker jag ligga och mysa lite till musik. Ha en trevlig kväll!

15 April 2013, kl.19:20

+ I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.

Haha, goa Rita. Har precis kommit hem från gymmet och ska strax duscha men kände att jag var tvungen att uppdatera bloggen då det har gått några timmar sedan förra inlägget. Jag och nell träffade som sagt en träningskonsult idag och hon visade oss hur man använda maskinerna och sådant, så det var ju helt ok. Sedan efter en timme ungefär var hon klar och då började vi gymma. Idag var det så fullt överallt att jag och nell inte kunde värma upp tillsammans, men jag cyklade iallafall i 30 minuter och på nivån 8-10. Vi gjorde väldigt många övningar och sedan stretchade vi till sist. Det är faktiskt väldigt viktigt att man stretchar så att man inte går runt med värsta träningsvärken imorgon. Nej, nu börjar mitt rum lukta äckligt så jag ska hoppa in i duschen!
 
p.s Det är många som ser att jag uppdaterar mycket och vissa ser det positivt medan andra klagar och säger hur jag orkar och sådant. Och sånt bullshit tar jag verkligen emot, för jag liksom vill blogga och jag vill att folk uppskattar det, och gör ni inte det, SLUTA LÄS MIN BLOGG.

15 April 2013, kl.13:10

+ Should of give all hours..

Längtar verkligen tills dagen är över för nu är jag verkligen väldigt, väldigt, VÄLDIGT trött. Är så tagg över ett gympass och jag vill ha nya gymskor med, åh va mycket jag vill ha!

15 April 2013, kl.10:41

+ En bra start på dagen.

Nu sitter jag på en håltimma och skriver ett litet inlägg bara för att skriva något.. Här ovan ser min frukost och det var tänkt att jag skulle göra beep-test idag men det blev uppskjutet till nästa vecka.. åh! Ville få det gjort. Fick stjuts av mamma till skolan bara för att det var regnigt.. Nu sitter vi och planerar att vi ska till Liseberg i Maj-månad. Jag har inte varit där sedan jag var typ 6 år. Så det kommer väl bli roligt, hoppas jag. Nu ska jag sitta och skriva lite på novellen. Godmorgon!

14 April 2013, kl.22:45

+ Mina bebisar.

Önskar att jag hade modet till att gå runt med min Beats Studio ute, men än så länge så är det mina Solo som gäller. Åh, vill verkligen sluta bry mig om vad andra tycker! Men dock tycker jag att man verkligen ser väldigt ful ut i dom men basen är så skön att man vill bo i dom.. Nackdelen är ju att dom går på batteri, men det är dom värda.. Nu ska jag lägga mig och tagga inför beep-test tillsammans med Eme imorgon. Vi var typ dem enda som inte gjorde förra veckan så det blir väl bra att få det gjort. Godnatt alla mina käraste!

14 April 2013, kl.20:43

+ Jag måste gå nu för jag förstår nu, packa väskan, lämna huset som det står nu.

Ja, jag antar att man kommer till en punkt där man inte vet vad man ska skriva.. Men känner ändå att jag borde uppdatera. Försöker komma på vad jag vill äta och är riktigt sugen på lite müsli och yoghurt, hmm.. kanske ska man ta och äta det ändå? Vilken beslutsångest. Novellen börjar forma sig dock, ska nog sitta och arbeta lite mer på den. Ni får ha en bra kväll så uppdaterar jag lite senare innan jag går och lägger mig. Laters.

14 April 2013, kl.16:57

+ En slapp dag.

Såhär har jag suttit ett bra tag nu, men med andra dokument uppe. Jag håller som sagt på med att skriva en novell.. eller en bok? Vem vet. Men det är jättekul, fast jag skriver den på engelska vilket innebär att jag måste söka upp synonymer typ hela tiden så att det ska låta bra och så att jag inte upprepar ord jag har använt hela tiden. Imorgon blir det beep-test och sedan gym efter skolan. Äntligen! Nästa vecka tänker jag inte vila! Utan då ska jag va på gymmet och ha det bra. Nu ska jag fortsätta luska på handlingen, puss o kram.

14 April 2013, kl.16:24

+ Jenny Helander

Fixade denna tjejens header. Kolla in på hennes blogg vettja! Klicka >HÄR< eller på bilden.

14 April 2013, kl.14:37

+ underbara cali


14 April 2013, kl.13:35

+ så mycket kärlek i ett vinglas.

Jag fortsätter med min lyxfrukostar (?). Så himla gott, idag blev det müsli, vanilj yoghurt med jordgubbar och mango på toppen. Himmel och pannkaka så gott det var! Drack även ett glas äppel-apelsin juice. Känner mig ytterst uttråkad eftersom jag inte ska till gymmet idag. Men jag ska nog ta ett mini-pass här hemma lite senare så jag inte sitter på min röv hela dagen och gör ingenting. Prova att lägga er frukost i ett vinglas.. För det blir på något sätt så mycket godare och roligare att kolla på.. (obs, detta gäller ej att lägga ner en macka i ett vinglas..)

14 April 2013, kl.12:15

+ Free your fears, it will help you to the goal.

Hejhej! Nu är jag vaken och ska strax gå ner och äta frukost. Jag blev lite förvånad över att jag vaknade så sent men det är inte så konstig eftersom jag somnade vid 3-4 tiden. Dagens planer är iallafall att städa mitt rum och sedan studera på mitt biologi tal. Det antar jag är väldigt viktigt eftersom jag skulle gjort klart det innan lovet egentligen. Jag skulle skriva någonting.. men jag har typ glömt av det, eller juste jag har börjat skriva på en engelska novell. Men jag måste bara tänka ut vad den ska handla om från början till slut först. Men om jag gör klart den så kommer jag så klart lägga ut den här, så ni kan vara lugna. Nej, nu ska jag hoppa ur sängen. Godmorgon på er alla!

14 April 2013, kl.00:47

+ You make me glow, but I cover it up and won't let it show.


13 April 2013, kl.23:57

+ Lite sådär små depp.

Godnatt alla mina finaste.

13 April 2013, kl.22:57

+ Fuck the world, it's you and me.

Isn't it ironic? We ignore those who adore us, adore those who ignore us, hurt those who love us and love those who hurt us.

13 April 2013, kl.22:09

+ Förbannad tjej.

Detta, mina vänner, har hänt ungefär tre gånger idag. TRE brutna naglar. Ska lyssna på nell och klippa av alla naglar och låta dom växa ut och sedan fixa dom. Det har varit en väldigt bra dag och imorgon är det vilodag.. Dock känner jag att jag inte alls vill vila, jag vill bara vara i gymmet. Nu känner jag mig uttråkad.. Vilket innebär att jag säkert kommer börja städa mitt rum snart.. igen..

13 April 2013, kl.19:37

+ Be in it, to win it.

Fick mig en lyxmiddag hemma hos nell som hennes mamma hade lagat. Ungsbakad honungsmarinerad kyckling med stekt curry banan på, ris med majs, ärtor och paprika och lite sallad vid sidan. Det var ubergott! Märkte att det gäller att äta långsamt för då märker man verkligen när man blir mätt, dock åt jag inte tills jag blev mätt, utan jag åt tills jag inte var hungrig som en varg längre. Nej, nu ska jag stänga ner datorn innan den dör, puss.

13 April 2013, kl.17:45

+ Owls

Dog lite när jag såg denna.. Så himla sööt!

13 April 2013, kl.16:43

+ Min lyxfrukost.

Detta.. var.. så.. himla.. underbarligt..gott.

13 April 2013, kl.15:38

+ If you see me in a fight with a bear, prey for the bear.

Hejhej babes. Det var ett väldigt bra pass idag med. Uppvärmningen gick på trettio minuter sedan började jag med massa övningar och nu sitter jag hemma hos Nell och har det bra. Väntar på att hon ska komma ut ur duschen så att jag kan duscha.. Känner inte bra att sitta i sin svettiga tröja.. Ska visa er min frukost sen.. Den var så väldigt väldigt god! Jag fuskade lite med grov macka med leverpastej på. Skärpning! Läste även om att Kobe har skadat foten.. Usch.. Hatar när mina idoler gör sådant, får hoppas att det blir bättre. Laters.

13 April 2013, kl.11:27

+ One small step for a man, one giant leap for mankind.

Godmorgon på mina fina! Laddar upp dagen med lite musik och snack med nell. Lite senare vid ett-tiden ska jag iväg och gymma. Vädret är dock förfärligt och mitt busskort har tagit slut, så det är cykeln jag förlitar mig på nu om mamma inte kan köra mig.. Vilket jag tvekar. Men det löser sig. Nu ska jag ner och fixa värsta frukosten. Ha en bra dag!

13 April 2013, kl.01:40

+ Snälla sluta.

Jag har hört att jag är smal, att jag inte behöver gå ner i vikt, jag ser bra ut som jag gör. Alltså NEJ sluta. Lägg av bara. Den enda gången jag kommer vara nöjd med mig själv är när jag själv kan säga "Du ser bra ut" när jag kollar i spegeln. Det är inte din åsikt jag vill ha. Det är min egen. Jag tävlar inte mot någon annan, jag tävlar mot mig själv. Och det är väl klart jag blir glad när folk säger att jag är smal, men på ett sätt tycker jag även att det är jobbigt när dem inte ser vad jag ser. Nu kommer någon dum människa säkert skriva "Men du lägger ju upp bilder på instagram, det måste ju betyda att du är självsäker med hur du ser ut?" Men vet ni varför jag lägger upp bilder på instagram ens? Som jag skrev i mitt förra tankeinlägg handlar allting om att bli accepterad för den man är. Men hur ska man bli accepterad av andra när man inte ens kan acceptera sig själv? Det spelar ingen roll när du kollar på mig och säger att jag inte behöver gå ner i vikt, för innerst inne vet jag själv att jag mår dåligt och att din åsikt inte betyder ett skit för mig. Jag gör precis som jag vill. Jag vet vart mina gränser går. Så snälla bara håll käften och låt mig gör mitt. Jag lägger upp bilder när jag är på gymmet och berättar om mina träningspass för att jag själv ska veta vad jag har gjort och för att dela med mig av min resa mot mitt mål. Att känna mig nöjd.

13 April 2013, kl.00:17

+ Success is my only motherfucking option, failure's not.

Det var en bra träningspass. Vendela kom och mötte mig efter det och sedan cyklade vi hem till henne och hade en fin myskväll med några andra. Alla hade beställt pizza och det visste jag att jag skulle få ångest över att äta så jag gjorde en omelette med sallad vid sidan och drack ett glas vatten. Då kände jag mig väldigt stolt.. Tills dem tog fram tre stycken Ben & Jerry's.. Då blev jag besviken över att jag faktiskt tog några tuggor.. Jag får verkligen sluta med det! Imorgon bär det av mot gymmet igen, då ska jag kämpa för att få bort de extra kalorierna jag har stoppat i mig. Nu ska jag kolla på 8 miles.. Blev så sugen på lite Eminem. Pusskram.
 
p.s Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat mer.. har inte haft tillgång till dator och jag gillar inte att skriva mobilinlägg så mycket.. Det ska bli ändring.. promise!
 

12 April 2013, kl.16:47

+ Allt ser bättre ut på bild.

Jag förstår inte hur folk kan tar så fina bilder på frukter? Jag menar jag har också tagit kort på frukt.. Men inte ser det såhär gott ut!

12 April 2013, kl.15:42

+ En fika dag.. Utan fika.

Nu slänger jag in ett snabbt inlägg eftersom jag ska gå och gymma efter skolan och sedan sticker jag till nell. På det tredje bilden ser ni Eme's fika som jag faktiskt inte åt, för jag åt nämlingen mango och hade med mig en vattenflaska. På första bilden kan ni se min frukost, det var riktigt lyx! Sedan dagens outfit på andra. Då vet ni vad jag har gjort idag typ.. Och jag funderar även på att ta ett kvällspass på gymmet! Ja, vi får se hur effektiv jag blir idag. Vi ses babes.

12 April 2013, kl.09:38

+ If you're trying, than I'm staying.

Träningsvärken kryper lite lätt. Ibland känner jag att skolan äter upp mig ut och in men sen kommer jag ihåg.. Det är ju bara om man går på lektionerna.. Jag kan inte räkna hur många tyskalektioner jag har skippat bara för att det är på morgonen. Men ändring på det Vivi! Igår gick jag och la mig jättesent eftersom jag fastnade i en bok. Herrejösses, vad jag jobbigt det ska vara. Sista träningsdagen och sedan är det vila som gäller.. Men jag känner att jag nog vill simma imorgon med. Vi får se. Godmorgon allesammans.

11 April 2013, kl.22:35

+ Like a champion I will rise once more than i've been knocked down.

Vackra du. Nu är det dags att sova, skulle sovit tidigare men väntade på ett sms.. Men personen skrev inte så nu lägger jag mig och hoppas att jag kan sova. Godnatt min hjärtan.

11 April 2013, kl.21:19

+ Don't let it wait, you will be tired by the time you begin.

Jag har hittat vad jag älskar, vad som får mig att må bra i alla lägen, spelar ingen roll om jag har en rutten dag, ett träningspass och jag mår genast bättre.

11 April 2013, kl.20:08

+ Nellie Martinez

För er som inte vet vem nell är så är detta henne! Hon är min närmaste vän och ibland hatar jag henne som pesten men för det mesta älskar jag henne för hon alltid finns där för mig. Nu har hon nämligen skaffat blogg, och för er som inte vet hennes tidigare historia så har hon en tendens att bara sluta blogga efter någon månad, men nu ska det bli ändring på det. Det är även min gym-partner. Kolla in hennes blogg >HÄR< eller klicka på bilden. Pusskram.

11 April 2013, kl.18:34

+ Gymmet är mitt andra hem.

hey dolls. Är hemma från en lite tuffare träningspass. Började lite på crosstrainern sen bytter jag till springbandet när det blev ledigt, dock blev jag lite besviken på mig själv när jag inte klarade hela passet som jag gjorde igår. Men någon jävel hade ställt in så att det var som om jag sprang upp för en jättebrant backe, så jag skyller på dem, och lite på mig själv för jag ska klara sånt! Efter det körde jag lite på crossen och sedan gjorde vi massa mag och rump övningar. Känner på mig att jag kommer få riktig träningsvärk imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen. Later babes.

11 April 2013, kl.15:56

+ Vi kan låtsas som ingenting har hänt.

Slutade skolan för typ femtio minuter sen men sitter och väntar på nell. Hon ska hämta kläderna hemma hos sig och sedan ska vi gymma. Känner för att gräva ett hål i en sandlåda för att bara stoppa ner huvudet och gömma mig från världen, så jävla trörr är jag på livet. Torsdagar är värst, alla tråkiga lektioner på samma dag. Usch. Vet inte vad jag ska göra när jag ska komma hem, antagligen skriva mitt biologi tal och sedan plugga på fysiken. Både ska redovisas muntligt imorgon, så det är väl bara att ta tummer ur röven och göra det. Nu sticker jag. Laters babes.

11 April 2013, kl.12:21

+ Summerfeelings.

fyfan vad jag längtar till sommare.. skitvädret är tillbaka igen.

11 April 2013, kl.10:32

+ Go träningsvärk.

Vaknade med värsta träningsvärken.. Men det var skönt att känna att man har varit effektiv och gjort något istället för att bara suttit hemma. Det blev ett glas oboy och en crossaint på morgonen. Igår kunde jag inte sova, ett tag efter blev jag så frustrerad att jag började räkna får, till sist somnade jag. Nu ska jag plugga lite matte. Puss på er.

11 April 2013, kl.00:04

+ John Blund kommer snart.

Detta är ett tidsinställt inlägg, förhoppningsvis ligger jag och sover just nu men om jag känner mig rätt så ligger jag säkert och läser. Summering av dagen: Skola, gym, hem, bada, ta kort, "sova." Fick en ny följare på bloglovin' igår men sedan försvann en idag.. Hmm.. Det var ju synd. Men vill ni göra mig glad och följa mig på bloglovin så finns det en knapp på min meny. Sov gott nu babes!

10 April 2013, kl.23:13

Day Three: Eight ways to win your heart.

1. Du ska vara rolig. 2. Du ska kunna förstå min humor. 3. Du ska vara snygg. 4. Du ska ej vara nonchalant. 5. Du ska höra av dig. 6. Du ska vara mogen och helst över min ålder.  7. Du ska vara romantisk. 8. Och rik.

10 April 2013, kl.22:21

+ How Animals Eat Their Food

Eme visade denna när vi satt på engelskan.. Jag bokstavligt DOG av skratt. (okej, you got me.. jag dog inte)

10 April 2013, kl.22:15

+ Muhammad Ali

Jag är så kär i denna bilden. Imorgon skriver jag ut den och så hamnar den på min motivationsdörr.

10 April 2013, kl.21:28

+ i could lie here all day long.

En timme senare är jag ute ur badet.. Jag fastnade helt enkelt i boken jag läste.. Men till sist tvingade jag mig själv att lägga undan boken och gå ut. Yes. Nu ska jag sätta på mig lite bekväma kläder och sedan plugga lite matte.. usch vad jag ligger efter. Men det ska bli ändring på detta.. Hej så länge!

10 April 2013, kl.19:51

+ Äntligen hemma.

Hejhej käraste! Var ju som sagt på gymmet efter skolan med Nellie och först körde vi  lite på crosstrainern eftersom springbanden var upptagna, sedan så gjorde vi några magövningar och efter det bestämde vi oss för att springa lite. Så tryckte jag på kategorin "Lose Weight" och så körde jag hela det "passet" som varade i ungefär en halvtimma. Och tro mig.. Det var jobbigt eftersom den bytte hastighet hela tiden. Nu är jag iallafall hemma efter en cykeltur och har ätit. Ska hoppa in i duschen nu. Laters babe.

10 April 2013, kl.19:22

+ a one hour workout is 4% of your day. NO EXCUSES.


10 April 2013, kl.12:56

+ 10 APRIL

Fina Rita som sitter och pluggar för fullt, jag har faktiskt jobbat effektivt men nu tyckte jag att jag skulle få ta en paus, vi slutar ändå om 7 minuter. Längtar efter att gymma efter skolan med nell, vill känna mig effektiv där med! Men annars så ska jag försöka plugga matte hemma så mycket som möjligt, men lite svårt är det när jag kommer hem så sent hela tiden. Nej, nu ska jag dra. Hejdå!

10 April 2013, kl.11:33

+ i didn't say it would be easy, i said it would be worth it.

Hejhej! Nu har jag ätit lunch och på morgonen hade jag sovmorgon, och sedan cyklade jag till skolan.. Motvind. Herregud. Det var det jobbigaste jag har varit med om, men jag tänkte för mig själv "Det behöver inte gå snabbt, jag kommer fram förr eller senare." Vilket resulterade till att jag kom försent en halvtimme.. Great! Men jag kom iallafall fram till skolan hel, dock svettig och riktigt trött. Men nu är jag redo att ha matte. Hejdå!

09 April 2013, kl.23:13

+ Lite sådär trött.

Kom hem från träningen för en halvtimme sen och jag är så trött att mina ögon bara slocknar hela tiden. Efter skolan var jag med Fatbardha lite och sedan kom Matilda, efter det bestämde vi att vi skulle gå och kolla i affärer, men det hann jag inte med så mycket eftersom jag skulle gymma med Nellie vid halv sex. Men synd nog så tog det mer än en halvtimma för att skaffa kort på Strandhälsan så vi började lite över sex. Vet ni vad som är mer synd? Jag tog med EN SKO. Alltså bara EN. Den andra har jag i skåpet.. Why oh why? Men träningspasset gick bra ändå, tills jag märkte att klockan blev sju. Då attans började vi stretcha och tjugo över bytte vi om. Halv åtta började jag cykla och gjorde ett lite stopp vid Ica, men sedan fick jag cykla i full fart hem för att hämta basketkläder och sedan springa till träningen. Notera att jag har ej ätit något sedan lunch, men nu är magen inte hungrig längre. Det har varit en hektisk dag och jag orkar inte föna håret så nu är jag riktigt badass och går och lägger mig. Godnatt min käraste.

09 April 2013, kl.16:06

+ wanties #2

 Hilfiger Denim - Alexandra Tank // Adele Jacket   // Only - Skinny Regular Ultimate // Camael Shoes

09 April 2013, kl.13:46

+ You better keep your head up in a big city or you might get lost.

Då är vi inne på min andra håla, har faktiskt varit duktig och gjort lite matte men nu orkar jag inte längre så jag skriver ett inlägg istället. Vädret är jättetråkigt idag trots solen så är det ganska kallt.. så nu har ni fått dagens väderprognos. Funderar på att börja skriva noveller igen men jag har inte tid eftersom jag måste skriva massa arbeten så ja, vi får ju se. Nu orkar jag inte skriva mer. Pussar!

09 April 2013, kl.11:28

+ It will pay off in the end.


09 April 2013, kl.10:15

+ Andas ut, och andas sedan in för allt kommer bli bra förr eller senare.

En av mina favoritgifs.. Så sjukt fridfull och underbar. Nu sitter jag i uppehållsrummet på en av mina hålor, efter skolan ska jag antagligen va med nell. Helt slut efter morgonen eftersom min mage har fortfarande inte slutat krampat. Men det är lunch om mindre än 40 minuter och då ska jag INTE vräka i mig mat utan då ska äta långsamt för att se hur mycket jag verkligen behöver för att bli mätt.

09 April 2013, kl.09:56

+ One day this pain will make sense to you.


09 April 2013, kl.00:48

+ Please understand that I just want a better life.. without you.

alla bilder är lånade från tumblr. Ja, jag ska bli bättre med att skriva källorna. Pusskram och godnatt för sista gången!

08 April 2013, kl.23:38

+ DO IT NOW, REST LATER.

Nu ligger jag i sängen och skajpar med Nell. Träningspasset var helt ok, träffade även på Vendela där och gjorde lite övningar med henne. Så här ligger jag med min svullna mage och har precis fixat klart nells header, hon ska nämligen skaffa blogg. Men nu känner jag dock att det är dags att gå och lägga mig, jag vill inte vakna sent igen! Laters babes.

08 April 2013, kl.17:26

+ let's hit the gym

Hejhej fina läsare! Jag sitter i bilen och nellie övningskörde precis, hon var jätteduktig! Vi ska iväg och gymma, dock var det inte tänkt att vi skulle gymma först för det krånglade med betalning och sådant. Men jag kände att det blev för många ursäkter så nu ska vi äntligen gymma! Vi ses sen, puss kram!


08 April 2013, kl.11:47

+ Skolan.

Min hjärna är inte insatt i skolan än, och det var inte bättre att jag vaknade försent och missade bussen så jag fick cykla till skolan. DET ÄR 6 KM! Så kommer jag till skolan och ska ha beep-test men synd nog kom jag lite försent så dem hade redan hunnit börja. Så jag satt där ett bra tag och väntade, sedan spelade vi badminton. Nu är jag utmattad och jag har fortfarande tre lektioner kvar, och en utav dom är svenska nationella tal. Ajaj.

08 April 2013, kl.00:54

+ Split personalities.

jahopp. arg. ubernöjd. nöjd. sad. löjlig. puss. godnatt.

07 April 2013, kl.23:04

+ everything will be just fine?

Jag är så äckligt nervös inför imorgon och så har jag och Nellie suttit och övat på mitt jävla tal i några timmar och så bara hittar hon något annat att göra då lämnar hon mig. Asså fucking arg är jag. Nu har jag ingen att öva framför, ingen som kan säga om jag är bra eller inte. Dra åt skogen jävla banan.
 
ps. den bilden har ingenting med vad jag känner just nu. bajskorv.

07 April 2013, kl.19:07

+ some people believe in god, i believe in music. some people pray, i turn up the volume

Jag har inte så mycket att berätta faktiskt för jag har bara tagit kort hela eftermiddagen och sedan suttit och redigerat dom. Så ja, här har ni lite av resultatet. Pusskram.

07 April 2013, kl.16:44

+ let us dream away from this place

åh vad jag vill bort från Sverige. Till California. Till värmen. Åh!

07 April 2013, kl.15:12

+ If you think about giving up, remember why you hold on for so long.


07 April 2013, kl.12:54

+ Kejsarens nya stil

Jag blev klar med headern på typ 10 minuter så nu har jag suttit och kollat på Kejsarens nya stil, kommer ihåg att jag älskade den filmen när jag var liten. Nej, nu ska jag hoppa upp ur sängen och käka frukost, kanske snacka lite med min Grey. Hejdå.

07 April 2013, kl.11:29

+ EARLY MORNING

hey dolls. Märker att folk kollar in för att se om jag har uppdaterat innan jag ens har vaknat.. Ska man tidsställa några inlägg kanske eftersom jag vaknar så sent? Men det behövs nog inte för jag börjar skolan imorgon.. Vilket jag inte är så glad över, men det är bara att ta tummen ur röven och göra det ändå! Idag ska jag nog öva på mitt tal och stanna hemma eftersom det blåser jättejättemycket och regnar lite.. Så det vädret har jag inte lust att möta. Men nu ska jag ta och fixa en liten header till bloggen. Puss på er mina fina!

06 April 2013, kl.23:08

+ okej..

Har suttit på samma plats i tre timmar och kollat på film.. Jag är så uttråkad. Hejdå.

06 April 2013, kl.21:45

+ DAY TWO: nine things about yourself.

1. Jag har det man kallar "split personalities", ena stunden kan jag var riktigt glad och andra stunden kan jag vara fett kaxig och seriös. 2. Jag gillar inte facebook smileysar.. och det är väldigt sällan jag gör dom. 3. Jag hatar, alltså då menar jag det, skrikande ungar, jobbiga ungar, asså fyfan. Tänker nog aldrig skaffa barn. 4. Jag älskar att kolla på sport, något jag kan sitta framför tv:n och kolla på dag in och dag ut. Det spelar ingen roll vilken sport. 5. Jag gillar inte folk som inte hör av sig och förväntar sig att man själv ska höra av sig hela jävla tiden. Jag menar, vad sägs som att göra något själv?! 6. Jag tror inte på kärleken. Det är fånigt. 7. Varje kväll jag går och lägger mig sent ångrar jag det så ytterst mycket på morgonen då jag behöver släpa upp kroppen. 8. Jag spelade fiol i 5-6 år innan jag slutade för att jag tyckte det var tråkigt. 9. Jag vill ta ett sabbatsår efter studenten och åka till Australien eller någonstans varmt!

06 April 2013, kl.18:33

+ Lets tripple it up.

En liten bild på vad jag har hållt på med idag förutom att pluggat lite på fysik. Dock mailade jag läraren och fick reda på att det bara är ett träningsprov. Nu ska jag tvätta bort lite av mitt smink och gå ut på en liten promenad, ni får ha det jättebra! Pussar.

06 April 2013, kl.13:44

+ godmorgon världen

Vaknade lite över tolv idag och tro mig träningsvärken var över hela kroppen, trots det så mådde jag bra. Gick ner och åt frukost medan jag kollade på LOL. Nu ska jag mata in lite fysik i hjärnan och kanske gå ut och fota lite senare. Puss och kram!

06 April 2013, kl.00:26

+ Lyckan som uppstår..

när man har gjort klart talet till svenska nationella på måndag! Wohoo! Jag är så ytterst glad. Jag tog tag i saken och vällde ut alla mina tankar och känslor OCH skrev ett bra tal. Nu gäller det bara att jag kan artikulera och tala så bra som möjligt. Jag tror faktiskt jag lägger upp mitt manus här efter att jag har gjort talet. Är det något ni har lagt åt sidan och tror att det kommer fixa sig själv? Ta fram det och fixa DET själv. Nu ska jag lägga mig. Later babes.

05 April 2013, kl.20:46

+ i feel dizzy, like my fucking head is full of dynamite.

hey babes, inkludera detta inlägg och jag har gjort 6 inlägg idag. Jag tror jag är på hugget eller något, men det är alltid kul att blogga när man har en ny design. Tog bussen in till stan med Twinie vid halv fyra tiden och så gymmade vi på sportlife i någon timme. Så himla skönt var det efter! Då kände man verkligen att man hade ansträngt sig. Så förra onsdagen tränade jag gym, sedan i lördags tränade jag med H (gym), sen tisdags basket, onsdag vart det gym med vendela och twinie och igår pw till stranden. // Det har varit en riktig effektiv vecka. laters.

05 April 2013, kl.19:16

+ scented sachet & scented candle

Scented Soy Wax Candle 79:- // Scented Sachet 15:-

05 April 2013, kl.14:46

+ Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.

1. Gå och dö.  2. Lev livet. 3. Sluta bry dig om andra. 4. Hejdå. 5. Skaffa ett liv. 6. Sluta deppa jävla emo. 7. Va där mer för mig. 8. Jag behöver dig. 9. Fuck you. 10. Du är söt.

05 April 2013, kl.13:48

+ Tips: Tvätta dina borstar.

Eftersom jag har en bästis som studerar till att bli make-up artist så får jag lära massa saker om smink och sådant när jag är med henne. För ett tag sen fick jag lära mig att man var tvungen att tvätta sina borstar annars kan det bildas bakterier, och det vill man ju verkligen inte ha, plus att man inte vill köpa ett dyrt rengörningsmedel speciellt för sina penslar så är det enklare att ta schampoo. Over and out +
 
UPDATE: Ställ ej penslarna rakt upp utan ställ dom snett neråt annars böjer "stråna" sig.

05 April 2013, kl.11:54

LET'S BEGIN.

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.

Day Two: Nine things about yourself.

Day Three: Eight ways to win your heart.

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

Day Five: Six things you wish you’d never done.

Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)

Day Seven: Four turn offs.

Day Eight: Three turn ons.

Day Nine: Two smileys that describe your life right now.

Day Ten: One confession.


05 April 2013, kl.10:35

+ och ibland orkar man inte, men man gör det ändå bara för att.

Det var meningen att vi skulle ta en pw till stranden på morgonen idag igen, så vi vaknade vid 9 och klädde på oss. Istället för att gå den här gången valde vi att ta inlines och cykel, men redan 100 m från huset märkte vi att det var riktigt blåsigt, så vi tog en runda runt kvarteret istället. Nu ligger twinie och sover medan jag skriver detta inlägget, jag ska väl ta och börja plugga. Laters.

05 April 2013, kl.01:57

+ No Mirror MakeUp Challenge

ja.. subscriba för mer videos. laters babes.

04 April 2013, kl.22:08

+ set your goals and you're halfway there

hemma efter en 6 km lång pw med twinie. Vi gick ända till stranden och det var så värt det! Det var typ solnedgång när vi kom fram och fyfan va vacker det var! Efter studenten har jag och twinie bestämt att vi ska ta ett år ledigt och flytta någonstans, typ London eller Australien. Oh, underbart! Så nu ska vi leva i strikt budget. Nu ska jag ta och plugga och imorgon blir det att vakna tidigt och ta en pw ner till stranden. laters babes.

04 April 2013, kl.19:24

+ hi my name is whatever you call me

hihi. mys.

04 April 2013, kl.16:54

+ wanties #1


Big Ass Hood - Fanny Lyckman for Estradeur // Alexx Vintage Acid Wash Studded Shorts // 2 Chainz Bracelet - Fanny Lyckman for Estradeur // Heel Boot - Fanny Lyckman

04 April 2013, kl.13:55

+ FINE CHINA


04 April 2013, kl.13:35

+ baby, does he do it for you. when he's finished, does he step back and adore you.

hey babies. efter mycket tjat har twinie äntligen fixat min blogg så nu kan jag börja blogga igen utan massa ångest över en ful design. Hon var väldigt duktig med att påminna mig om att jag har träning idag, för annars hade jag nog glömt det. Var även och gymmade med henne och vendela igår, och efter det käkade vi pizza.. dubbelmoral much? Jag har spenderat massa tid med min bästa denna veckan med. Ja, nu ska jag väl bara chilla, laters babes.

02 April 2013, kl.14:12

smaka på din egna medicin

vaknade vid 12. Har hunnit duscha och sedan skrivit ut massa bilder och fixat om min dörr.. men den är inte riktigt klar än. Ska iväg och gymma med H senare och sen får vi se hur det blir, ska ju även hinna med att göra ett arbete idag och städa mitt rum.. Vill verkligen inte att det ska bli ett bombnedslag. puss på er.

01 April 2013, kl.18:51

+ massa nytt och gott

kusinen har precis kommit hem från vietnam och hade med sig några klädesplagg till mig plus en väska och nya saker till sängen. Har försökt fråga om någon vill gymma men alla verkar så jävla lata, så nu ska jag sitta och plugga istället. hejdå.