30 Januari 2013, kl.00:25

+ YOU CAN SEE MY HEART BEATING, YOU CAN SEE IT THROUGH MY CHEST.

I lick the gun when I'm done, 'cause you know it, revenge is sweet.

29 Januari 2013, kl.10:24

+ I FEEL LIKE I'M A HOPELESS ROMANTIC, I CAN'T HELP FALLING IN LOVE.

Dagen började så dåligt. Det första jag gör när jag går ut ur huset är att gå in i en stor fet vattenpöl, och inte nog med det.. Jag var nära på att missa bussen men som tur är så brukar det alltid vara hur många som helst vid min busshållplats, så jag hann. Ännu en dag där jag slutar fyra, men jag har även två hålor. Så jag är typ i skolan helt i onödan egentligen. Men man får väl älska livet lite. Eller?

28 Januari 2013, kl.19:14

+ LIVET BARA SUGER

Jag har inte en enda låt kvar som jag inte har drogat sönder.. Funderar på att ta bort alla låtar från mina spellistor och bara börja om igen. Är så trött på allt! Musiken är verkligen inte ett hjälpmedel när man inte har bra musik att lyssna på. Ska typ börja följa massa spellistor istället, så slipper jag göra allt jobb. Underbar idé. Riktigt jävla fuckingwonderfulbitcharsle idé.

26 Januari 2013, kl.21:53

+ NEED FOR SPEED

Mamsen och jag åkte till Varberg och droppade av min lillebror på kalas och sedan stack vi vidare och "shoppade". Fick med mig den tröjan jag har på mig på bilden och ett par svarta jeans från MQ. När jag kom hem blev det att jag hoppade in i duschen och sedan bäddade jag ner mig i sängen och började spela ett nytt spel som jag fick av H. Need for Speed. Kärlek all over igen. Det är nog det roligaste jag har spelat på länge! Nu ska jag fortsätta skypa Twinie, hejdå.

25 Januari 2013, kl.21:50

+ DET TAR ETT TAG INNAN MAN VÄNJER SIG VID DET HELA.

Ursäkta mitt dåliga bloggande, jag har egentligen inte någon anledning eftersom jag har loggat in typ varenda femte minut.. Men ändå skriver jag inte ett inlägg. Jag har inaktiverat min Facebook så jag måste sysselsätta mig med någonting, och synd nog så blev det serien Lost. Jag är helt vilsen i serien kan jag säga, så sjukt bra är den. Ville bara slänga in ett kort inlägg innan jag börjar kolla igen. Pusskram

23 Januari 2013, kl.14:26

+ 5 BEKÄNNELSER

1. Jag blir lätt irriterad på jobbiga människor som t.ex snackar överdrivet högt eller ställer dumma frågor.
2. Jag anser att killar borde skriva först på sms, för att.. det bara är så.
3. Jag bokstavligt hatar skrikande småungar, det spelar ingen roll hur gulliga dom är, så fort dom börjar skrika vill jag slänga dom i papperskorgen.
4. Jag är en sån person som gör allt i sista minuten, men nu har jag faktiskt börjat planera lite.
5. Jag har börjat tänka på vad jag gör av alla pengar som jag får i månaden och allt har tydligen gått åt till fika och ingenting. Men som sagt så har jag börjat spara nu eftersom jag ska ha ett par Air Force 1.

21 Januari 2013, kl.18:15

+ THE PLEASURE IS ALL MINE

Skolan var väldigt seg idag. Ville nästan dö. Efter detta inlägget ska jag hoppa in i duschen och stå där ett tag. Gick på fika efter skolan och begav mig hem vid 5-tiden, och jag möttes av ett nystädat rum. (I LOVE MOM) Jag har verkligen lovat upp och ner och hit och dit om att jag ska städa mitt rum men det har aldrig blivit av så mamma tog saken i sina händer. Det ser jätte fräscht ut.. Jag VILL faktiskt åka hem och plugga nu. Nej, men nu ska jag lägga mig i badet och kolla om Portkod 1321. Pusskram.

20 Januari 2013, kl.19:45

+ AND FUCK THOSE WITH MERCY

Asså som han mörda skiten, shieeet

20 Januari 2013, kl.13:46

+ MAYBE THERE'S A CHANCE THAT YOU'RE STUCK ON ME TOO

goslåt ♡

20 Januari 2013, kl.13:35

+ THE BRIGHTEST STAR

Bild ur arkivet. Sitter här och slickar på mammas vispgrejsimojs, hon har precis gjort klart smeten till en kladdkaka, gissa om jag längtar? På tal om att längta så läste jag igenom min gamla novellblogg och alla kommentarer som jag fick.. Som får mig att bli sugen på att skriva igen, det var ju ett bra tag sen nu. Men vi får se vart den idén går åt.. Nu ska jag sitta vid ugnen och vänta på kladdkakan, puss på er.

20 Januari 2013, kl.01:06

+ DU VILL ATT JAG SKA FÅ SPEL VARENDA GÅNG DU MEDVETET GÖR NÅGOT FEL

Bild ur arkivet. Saknar mitt hår lite, men det växer väl ut så småningom. Har varit ganska sysselsatt med att kolla på massa Nicholas Sparks filmer som jag skrev att jag skulle göra plus att jag har mumsat i mig massa chips och jordnötssmör, vilket resulterar till att jag åker iväg till simhallen imorgon och tränar lite. Känner ju faktiskt att jag behöver det nu. Nej, men annars är livet finnemang. Prima rättare sagt. Puss.

19 Januari 2013, kl.17:07

+ "IF YOU'RE A BIRD, I'M A BIRD"

The Notebook. Så sjukt gosig film, har inte sett den på jättelänge men idag var jag lite smått sugen på att se den igen så det ägnade jag 118 minuter till. Nu har jag tänkt att påbörja mitt Nicholas Sparks-maraton. Jag ska kolla klart varenda film han har producerat. Yes. Så det är väl bara att börja då. Pusskram.

19 Januari 2013, kl.15:53

+ A LETTER FROM GEORGE WEASLEY.

Gråter så jävla mycket så att jag tror att jag kommer torka ut snart..

18 Januari 2013, kl.17:28

+ Fredagslyx

Fredagsmys. Efter skolan gick jag med Eme till Ica och köpte godis och sen åkte jag hem. Nu sitter jag bara och tar det lugnt, funderar dock på att ta en powernap innan jag drar vidare till Fbe. Japp, det ska jag nog ta och göra, har lite dilemma faktiskt.. Om jag ska tag i uppsatserna, fast det kan jag göra någon annan dag. Pusskram

18 Januari 2013, kl.09:21

+ LET THE WINTER EMBRACE YOUR HEART

You can smile all you want, but only the right one will understand that inside, you're dying.

17 Januari 2013, kl.21:30

+ A LITTLE BIT OF CRAZY'NESS


16 Januari 2013, kl.23:12

+ I GOT A ICE BOX, WHERE MY HEART USED TO BE

Satt på "på g" efter skolan med Twinie och pluggade massa biologi, det var nästan så att vi bankade in massa glosor i huvudet. Nu kan jag det någorlunda iallafall, jag ska väl försöka läsa igenom sammanfattningarna och lägga mig vid tolvslaget så jag är utvilad imorgon. + att jag måste hoppa in i duschen också, känner verkligen inte att jag har tid att skriva ett inlägg men jag ville iallafall slänga in ett för dagen. Hejdå gosisar.

15 Januari 2013, kl.23:06

+ I REALLY WANT TO WORK THIS OUT CAUSE' I'M TIRED OF FIGHTING.

Nej. Rubriken har inget att göra med bilden. Det är bara en mening från favolåten just nu. Iallafall efter skolan så pluggade jag på "på g" sjukt jävla länge, sen när Nellsan hade slutat sin praktik kom hon dit och höll mig sällskap tills sju typ, sen tog jag bussen hem och stack till träningen. Träningen var la helt ok, dock fick jag kramp i vänsta vaden, fyfan vad jävlahelvetesfucking ont jag fick. Seriöst. Så jag satt vid poängtavlan de två sista perioderna, tror jag det var.. Sedan körde J hem mig och på något sätt råkade han köra in bilen i en vägkant.. Men det blev inga skador.. som otur va. Nu ska jag föna mitt hår och sedan lägga mig. Godnatt.

15 Januari 2013, kl.11:52

+ HIMMEL OCH PANNKAKA

Trött och inte belåten. Saknar mitt hår men ändå trivs jag i långt hår. Nu sitter jag på fysiklektionen med Eme som ler när hon smsar.. Måste vara någon speciell! Jag ska börja med den potentiella energin så snart som jag har gjort ett inlägg. Efter skolan igår så satt jag kvar på Stanton's med Matilda och Fatbardha. Fb skulle plugga matte och Matilda satt bara där och kollade på, nämnde jag att vi åt pizza också? Sjukt gott. Men nu ångrar jag det.. Smal och grejor. Nej, nu ska jag plugga. Hejdå.

14 Januari 2013, kl.19:40

+ FÖRSÖK INTE ATT STYRA OCH STÄLLA

Jag har varit på så himla dåligt humör hela dagen. Vill bara lägga mig i sängen och sova och dö och sova och dö. Ja, precis så känner jag. Men jag antar att det är sluttramsat nu och ta saker på allvar lite. + att jag hatar folk som utnyttjar mig för att jag är snäll, fuck you, verkligen. Lek verkligen inte med elden om du inte vill bli bränd. Nu sätter jag på Taylor Swifts album och dör lite. Hejdå. Fuck världen verkligen.

14 Januari 2013, kl.10:04

+ SOMEWHERE ONLY WE KNOW

Idrotten var hemsk. Vi hade cirkelfys.. Tror ni inte det var jätte jobbigt eller? Okej.. förutom att jag satt och chillade med Eme när läraren inte kollade på, vilket var helt ok. Nu ska jag göra klart den förbannade kemi-uppsatsen.. Hejdå.

13 Januari 2013, kl.21:06

+ TONIGHT I'LL BE THE BEST YOU EVER HAD

Okej. Jag har pluggat men mestadels har jag suttit och knåpat på designen, det är fortfarande vissa saker jag vill ändra men har inte haft lusten eller tiden än. Imorgon är det idrott klockan åtta på morgonen.. Kan inte fatta att mitt favoritämne hamnar på en så opassande tid, men ja, vem vill inte känna sig atletisk så tidigt? Iallafall så har jag varit på dystert humör hela dagen, så jag satte i hörlurarna och lät musiken leverera ett bra tag innan mor kom och leverade mat.. Så nu är jag mätt och belåten och ska lägga mig tidigt (vilket inte kommer gå men jag ska försöka). Puss på er.

12 Januari 2013, kl.23:26

+ I think I saw you in my sleep darling


12 Januari 2013, kl.01:25

+ Taylor Swift - I Knew You Were Trouble

haft denna låten i huvudet hela dan.. åh beroende

11 Januari 2013, kl.23:37

+ En liten irriterad kväll.

Jag vaknade för cirka en halvtimme sedan efter en 6 timmars lång tupplur. Nu kommer jag antagligen vara uppe hela natten, men det är lika bra det så att jag kan kolla igenom massa serier och kanske kika lite på biologin. Men eftersom det är fredag kanske jag väntar med biologin till imorgon, har inte riktigt bestämt mig än. Tänkte även skriva klart uppsatsen men glömde kemiboken i skolan så det blir väl inte förrän nästa vecka. Oh lord.

09 Januari 2013, kl.17:03

+ All them pretty girls are standing right there.

Sitter just nu och "studerar" för fullt, eller iallafall försöker. Imorgon börjar helvetet igen, får väl se om jag kan börja se från den ljusa sidan.. tvekar eftersom det inte finns någon. Jag är verkligen inte taggad över att se de senaste proven jag gjorde, kanske skulle ha studerat lite till omproven på lovet ändå men det är ju lite försent att ta tillbaka det nu. Det är bra att vi har sovmorgon till nio iallafall så jag kan ta den sena bussen. I love life.

09 Januari 2013, kl.13:00

+ Imagine


09 Januari 2013, kl.12:40

+ Förändringar.

 Kort hår. Nu har jag lite över axellångt hår. Förändringar va det ja, jag klippte av halva mitt hår! Eller mamma klippte av.. Men jag trivs, har alltid velat ha kort hår och nu har jag det. Dock känner jag att bilden får vänta lite eftersom min mobil är avslagen och min laddare fungerar inte och jag kan inte få tag i Twinie och jag orkar inte ta fram systemkameran. Herregud. Aja, ska väl ta itu med matematiken. Puss.

07 Januari 2013, kl.22:03

+ This is just who I am.

JULY BABY. Fun to be with. Secretive. Difficult to fathom and to be understood. Quiet unless excited or tensed. Takes pride in oneself. Has reputation. Easily consoled. Honest. Concerned about people’s feelings. Tactful. Friendly. Approachable. Emotional temperamental and unpredictable. Moody and easily hurt. Witty and sparkly. spazzy at times. Not revengeful. Forgiving but never forgets. dislikes nonsensical and unnecessary things. Guides others physically and mentally. Sensitive and forms impressions carefully. Caring and loving. Treats others equally. Strong sense of sympathy. Wary and sharp. Judges people through observations. Hardworking. No difficulties in studying. Loves to be alone. Always broods about the past and the old friends. Waits for friends. Never looks for friends. Not aggressive unless provoked. Loves to be loved. Easily hurt but takes long to recover.

07 Januari 2013, kl.21:45

+ HAPPINESS IS ONLY REAL WHEN SHARED

Det blev ingen träning idag på morgonen eftersom jag lade mig så sent igår. Men vid ett-tiden åkte la familia mot hstd och shoppade. Eller familjen åkte till halmstad och kollade på medan jag shoppade om jag ska skriva sanningen. Fick med mig några småsaker som jag har krävt efter ett tag. Jag lägger upp sakerna imorgon, orkar inte ta fram dem nu. Men annars ska jag väl ta itu med rummet imorgon och ligga och kolla på väggen medan jag funderar på vad jag vill göra med min TOMMA vägg. Dock kan jag ju inte göra så mycket eftersom jag ska tapetsera om i Mars.. Oh God Why.. Ni får ha det. Puss.

07 Januari 2013, kl.02:21

+ John Legend - Tonight (Best You Ever Had) ft. Ludacris


06 Januari 2013, kl.21:50

+ Try not to become a woman of success but a woman of value.

För miljontegången är bloggen upplåst. Dagarna har varit långa sedan jag kom hem från min kusin, dock vara dagarna nog lika långa där fast roligare. Har t.ex tagit min krogoskuld innan 18 (nej, jag har inte haft sex på krogen, jag var bara där för första gången) och det var ganska roligt faktiskt. Sedan på nyår blev det middag hos en av mina kusiners vänner och sedan krogen igen, roligt att dricka bort depression faktiskt, gör så att man slipper tänka på det iallafall. Imorgon ska jag upp tidigt och simma och sedan bär det kanske av mot Halmstad om jag lyckas övertala familjen, yes. Planerat och klart antar jag. Nu är jag nog redo att uppleva 2013. Kram.

01 Januari 2013, kl.00:00

+ Hejdå 2012, välkommen 2013.

Detta är ett tidsinställt inlägg för nu är jag antagligen ute och festar sönder och välkomnar det nya året som jag hoppas blir bättre för er och mig på alla möjliga sätt. Jag har några nyårslöften faktiskt som faktiskt är som mina gamla nyårslöften så ni kan väl kika igenom mitt arkiv för det orkar inte jag göra.. Hehe. Nej, men jag hoppas att ni alla får en fin kväll och att ni håller era nyårslöften. Pusskram!