02 Mars 2013, kl.16:52

+ idag släpper jag ut mitt hjärta

Ni vet dom dagarna då man bara sitter hemma och verkligen inte gör någonting, utan man bara sitter hemma och väntar på att något ska hända, väntar på att någon ska höra av sig, väntar på att någon ska ringa. Dom dagarna, är mitt liv. Jag vet inte vad som hände när jag växte upp förutom att jag har flyttat runt till minst sex olika ställen och fått nya vänner hela tiden. Men i denna skitstaden har inget gått rätt, ingenting. Eller jo, jag har haft dem fake ass bitches som man bah äcklas av och jag har haft dem vännerna jag trodde skulle vara mina livet ut, jag har haft allt det. Och förra året hade jag även min bästavän, vi var singlar på den tiden så vi gjorde allt med varandra. Men när hon skaffade kille så va det inte samma sak längre, men jag kan ju inte klandra henne för det bara är så, det händer, vad ska man göra åt saken liksom? Hon växte ifrån mig även om vi kämpade, ända till slutet. Jag saknar henne så mycket. Men jag försöker se frammåt, men det är svårt när vägen inte är rak och när det är dimmigt. Ibland tänker jag, det blir bättre med tiden, folk kommer börja höra av sig, varför skulle dem inte liksom? Men så enkelt är det fan inte. I falkenberg, denna stad, så är livet knas. Man måste vara rik, speciell, eller drop dead gorgerous för att spela någon roll. Och det är ett jävla stort PLUS om man har en stor fet villa där man kan ha hemmafester. Det här är MINA tankar, och jag pekar inte ut någon, men det är så. Och jag tror säkert att detta inte bara är i Falkenberg utan det händer säkert överallt.
 
Jag har undrat, "är det något fel på mig?", men seriöst, det spelar ingen roll om det är något fel på mig för det är fel på denna värld, som är så bedömmande. Jag dömer, du dömer, dina vänner dömer, dina vänners vänner dömer, and so on. Jag snackade med en tjej igår som skrev "alla söker uppmärksamhet, annars hade vi inte lagt ut massa snygga bilder på oss själva", fyfan va sant, det är så jävla sant. men varför söker man uppmärksamhet då? Varför räcker det inte bara att man är snygg, får man inte tillräckligt med uppmärksamhet då? Nej. Man letar inte efter uppmärksamhet, man letar efter att folk ska acceptera en, gilla en.. Simple as that. Och det är helt cray and det ska va så, att man lägger upp assnygga bilder på sig själv bara för att folk ska acceptera en. Tänk att någon här i världen lägger upp äkta snygga bilden på sig och tänker "någon kanske kommenterar och skriver att jag är fin." "någon kanske hör av sig efter detta". Tänk att denna någon kan vara jag. Jag tycker det är pinsamt att leva i en sån här värld som är så manipulerad. Vissa köper fina kläder för att dem är fina, men de flesta köper kläder för att andra tycker dem är fina. Nu, 2013, måste man se ut, och gå, och leva på ett sätt så alla andra i hela jävla staden gör. För DÅ är man cool. DÅ passar man in. Och i hela mitt liv, har jag försökt att passa in även om jag inte har vågat erkänna det. Jag har försökt att bli accepterad. Men jag orkar inte mer seriöst. Jag sitter gärna hemma ensam och pluggar på en fredagskväll hellre än att gå ut men manipulerade fake ass bitches och supa livet av mig. Ja, jag sitter hellre hemma och förlorar min själ i musiken.
 
Det var nog innan lovet någon gång när jag såg att någon hade haft på sig jeansshort i skolan med svarta nylonstrumbyxor under, och fan vilket hyss det blev över det. Hörde att folk snackade skit hit och dit över det och själv tänkte jag "Det är fan assnyggt och, OCH om det är kallt, hon hade ju valt det själv, fuck alla andra då" Varför ska det vara fel att ha jeansshorts på sig på vintern? Och folk DÖMER en för det. Tänk bara när du köper en mobil som inte är i modet ännu, helt sjukt va folk kommer döma dig. Och när du köper vita strumpor, och din fake ass kompis också har det, då är du ju bara dödens, man kan ju verkligen INTE ha samma färg på strumporna som sin kompis. Det är bara fel... I DITT JÄVLA HUVUD. Inget är fel. Man gör som man vill. Regler finns för att bryta. Snälla gå inte ut på gatan och skjut någon nu. För det är inte det jag vill säga. Allt du gör, allt du gjorde, allt du gjort, gör det för att du vill göra det inte för att du tror att alla andra tror att det är coolt. Världen kommer alltid vara manipulerad. Men TÄNK.. om du inte var en del utav den manipulerade världen. Tänk om jag inte var det. Sluta skjuta upp saker du vill göra. För YOLO.
 
YOLO är ett jävligt bra citat faktiskt. Och nej jag trodde inte att man kunde leva två gånger innan jag hörde citat. Men Yolo innebär inte att man ska supa sig full, droga sönder sig själv, förlora oskulden vid 12-års åldern. Yolo betyder att "du lever bara en gång" och varför inte göra det du alltid velat göra då. Har du velat börja gymma? Gör det. Vill du åka till Las Vegas och leva livet? Gör det. Det handlar om att ta chanser. Kunna riskera något. För när du super sönder dig själv, handlar det att ta chanser då? Handlar det om att riskera något förutom din lever? Alltså, gör det du vill göra, kämpa för det du vill göra, och ge som du vill få.
 
Over and out.
 
 

Kommentarer

Love u, bestii

2013-03-02 - 23:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentarer:

Trackback