21 Maj 2013, kl.16:37

And baby, do not dwell in the past.

Nu är jag hemma och ska skriva ett snabbt inlägg innan jag sätter mig vid maten och äter mig mätt. Efter det ska jag gräva ner mig djupt in i plugget, hitta mitt flow och köra bara. Gött att jag sov ut på sista hålan, jag tror jag sov i 2 timmar och nu är jag inte alls trött! Skulle nog varit dötrött när jag kom hem om jag inte hade fått sova något.. Måste bli bättre på att lägga mig tidigt. Vi ses imorgon eller någon gång!

Kommentarer

Det var därför jag skrev det för jag vet att många känner likadant. Jag var sån också men jag skrev inte upp allt eftersom mamma läser min blogg, men började röka och allting, gjorde det mesta som kunde skada mig sj. Jag lovar att han kommer! Och hoppas han kommer snart för det är egentligen precis vad man behöver.. Hur vet du att jag har pojkvän? :o Tack sötis! Du med och keep your head up <3

Svar: Ja men precis, tror det är jättemånga som kan relatera verkligen! Antog att du var tillsammans med någon som heter Simon när du la upp en bild på instagram ett tag sedan, puss!
vivitraan.blogg.se

2013-05-21 - 19:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentarer:

Trackback