30 September 2012, kl.13:02

We're not the same, we'll never be.

Första gången jag provade att göra en 3D-bild okej! Annars så ska jag hänga med min kära fysikbok hela dagen och hoppas att jag kan mata in allt jag fick lära mig av H igår. Hoppas inte det blir för jobbigt bara, men jag har ju Beyoncé som underhåller mig i högtalarna! Nu ska jag vara riktigt duktig så att jag ser att allt plugg idag lönar sig imorgon. Puss på er!

29 September 2012, kl.21:40

I Was Here (United Nations World Humanitarian Day Performance)

så jäkla inspirerande

29 September 2012, kl.13:00

Carefree girl on a Saturday.

H kommer om två timmar, så jag måste upp och städa rummet. Idag blir en fysikdag för mig, måste verkligen förstå allt för på måndag så har jag prov! Annars så känns det som om jag kommer bli sjuk när som, min näsa är täppt och nu väntar jag bara på den fruktansvärda hostan.. Oh, I don't want to! Dock kommer många delar av mina favoritserier ut idag så dom ska jag ta och checka. Ha'de!

28 September 2012, kl.22:19

We don't talk anymore and I can't understand why, it's like you gave me wings then told me it's illegal to fly.

Sitter hemma på en fredagskväll och skajpar med H. Egentligen skulle jag ut och festa med min bästis, men min kropp orkar inte det efter ett cross-fit pass. Så trött blev man, men det var verkligen roligt! Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, ska vara social på skype, ni får ha det min fina.

28 September 2012, kl.22:03

Christina Aguilera - Your Body

Favolåten!

27 September 2012, kl.20:25

Is it too late to miss you now?

Hemma nu efter en fika stund med R i stan. Längesedan jag var med han utanför basketen. Annars var dagen väl skit dålig, jag mådde skit dåligt i skolan, men det blev lite bättre efter att jag och mina fina hjärtan åt på Royal Thai. Sedan flöt väl dagen på som vanligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag plugga järnet! Puss på er!

27 September 2012, kl.20:14

NIKE Visio Pro III

Dessa är då hemklickade nu! Körde på storlek 38,5, får hoppas att dom inte är för små eller för stora, vill verkligen inte skicka tillbaka dom! Det hela gick på 884 riksdaler, svider lite i min mors hjärta, plus mitt hjärta eftersom jag fick sälja mina andra gröna nike eftersom jag knappt använde dom.. Annars så har jag hunnit köpa en ny skinnjacka, och lite annat smått till garderoben.

27 September 2012, kl.09:20

I got what you need.

Saknar er mina finaste hjärtan.
Sitter just nu på en svenska lektion med väldigt effektivt arbete. Vi har fått en uppgift att skriva ett referat på 200 ord. Jag trodde det skulle vara svårt att hålla sig till så lite ord, men jag kommer inte ens upp till det antalet. Har drogat för mycket The Weeknd bara under natten. Kan egentligen inte förstå hur jag har missat en sådan begåvning! Efter detta väntar mig 1,5 timmes matematiklektion, gissa om jag taggar... Men nu ska jag forsätta att vara "ambitiös." Tränade med Yiyi igår, vi simmade nästan 1km, sådan träningsvärk jag har idag. Hade riktigt svårt att ta mig upp ur sängen!

26 September 2012, kl.23:02

En själ som vandrar på fel plats.

"Om jag skulle släppt in dig i mitt hjärta, skulle du lova att inte krossa det i bitar som alla andra?" Jag vågar knappt ställa dig den frågan. Är det för att jag är osäker som folk säger? Jag är så jäkla osäker och feg att jag stänger ute alla som älskar mig ifrån mitt liv. Jag trivs helt okej med att finnas i min egna värld, men det känns fel utan dig. Det kändes bättre för en gång skull när jag visste att du fanns i mitt liv. Men alla tar vi dumma beslut och ignorerar dom som älskar oss medan vi älskar dom som ignorerar oss.

26 September 2012, kl.22:46

Your breaths are like a drug, i need them to live.

Can explain with words how much it hurts to not have you a breath away from me.

25 September 2012, kl.23:45

A smile can hide a million tears.

Hard to breath without motivation.

25 September 2012, kl.18:16

Tusen gånger sämre.

Så helt jäkla onödigt, jag slösade bort 1,5 timme på att kolla på en super dålig film som inte ens hade någon bra handling. "Tusen gånger starkare" heter filmen, och jag ville ju såklart kolla på den eftersom alla snackade om den hela tiden. Men nu ångrar jag det verkligen, slösade bort väldig dyrbar tid. Ska sätta mig med matteboken ett bra tag och ha det bra. Puss på er!

24 September 2012, kl.23:25

Broken-Hearted Girl - Beyoncé

Broken and lost in a illusion of us together.

24 September 2012, kl.21:10

Jean Paul Gaultier "Le Male" - Stimulating Summer

Har jag berättat att mina fader var i Finland för någon dag sedan och kom hem med denna goda parfymen till mig som visade sig vara en parfym för män. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den, ska nog ge tillbaka den till honom. Den luktade dock väldigt gott! Vill sitta och lukta på den en timma till innan jag fattar ett beslut. Det är stunder som dessa man är ledsen att man inte har en kille, ahopp. Får väl vara min egen hjälte!

24 September 2012, kl.20:57

A classic movement for a girl is to point her middle-finger at a boy.

Kolla här minsann! Igår hoppade jag ut ur duschen vid tio tiden och sedan fönade jag håret, plattade det och satt vid datorn ett bra tag innan jag tyckte att mitt hår var så uttråkande, så jag började locka håret när klockan 11 på kvällen. Tog fram kameran spontant och började knäppa några bilder. Dom blev ju  inte helt förfärliga trots mitt ansikte utan smink! Olyckligtvis så hade vi idrott idag, så det var ju inte så smart att jag lockade håret. Men beep-testet gick väl helt okej, ska verkligen förbättra konditionen!
 
Efter skolan stack jag och Twinie till hennes föräldras restaurang och hämtade upp lite mat och gick vidare till biblioteket där vi hittade H och E. Klassiskt. Så satt vi där ett tag och plugga, men efter ett tag gav jag upp, kunde höra deras röster trots att jag hade musik i öronen, om ni nu läser detta så kommer jag inte ta tillbaka det! Så vi stack hem till Twinie istället och lämnade dom där. Fick klart min planering på hur jag ska göra de kommande veckorna för att hinna alla uppgifter, kunna repetera och massa andra saker. Så det var väl en helt okej dag. Puss på er mina fina!

23 September 2012, kl.15:11

For a dreamer, nights are the only time of the day.


23 September 2012, kl.09:32

Ett snabbt inlägg innan min passion går åt till min man.

//Hej, jag brukar presenteras som Mrs. Happy// Skämt åt sidan, skriver väl ett inlägg så att bloggen inte blir uttråkad. Hade svårt att vakna vid sju idag så jag drog ut det till ungefär nio istället, sedan dess har jag hunnit proppa i mig två mackor och nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska ta itu med lite plugg och massa dunkande musik.. Hoppas jag inte väcker någon (jag hoppas jag väcker någon). Haha nej, men ha en trevlig söndag, och imorgon taggar jag beep-test.. Oh kill me!

22 September 2012, kl.23:48

Tired of trying, your turn.

 //Bilden säger väl det mesta// Jag är så jäkla hungrig, måste springa ner och äta något efter detta inlägget. Om jag räknar timmarna så har jag inte ätit sen klockan fyra typ, förutom chipspåsen jag och H stoppade i oss medan vi kollade på House. Snart börjar Grey's Anatomy sändas igen, åh.. Jag längtar verkligen! Annars så hade mor min magont innan så nu ska jag göra henne lite bortskämd med massage. Puss på er mina hjärtan.

22 September 2012, kl.23:41

Usher - Hey Daddy (Daddy's Home) ft. Plies


22 September 2012, kl.15:20

Who can you trust if the closest person to you broke you?

Kan ju börja med mina engelska rubriker igen som aldrig har något med själv inlägget att göra. Har varit på ett äventyr idag men mina fina ekvationer i matteboken. Woop! H kommer väl snart och då ska vi fortsätta plugga, alltid bra att ha en pluggkamrat! Annars så är det väl en ganska lugn dag, imorgon sticker jag nog och simmar tidigt på morgonen. Eller så blir det ännu en pluggdag, får ser vad livet har att begära! Men nu ska jag ta vara på min lilla paus innan H kommer, puss på er!

22 September 2012, kl.15:01

Just breath.

Kaos i mitt huvud, krig i mitt hjärta. Musik är min hjälte, min sköld som en stjärna.

21 September 2012, kl.23:58

Ny uppdatering!

GAMMAL HEADER:
 
NYA HEADER:

21 September 2012, kl.23:45

Mycket träning är mycket viktigt!

Sitter just nu och skajpar med Puffen! Kom hem för ungefär en och en halvtimme sedan, om jag ska räkna från när jag tog ett steg ut ur huset tills jag tog ett steg in i huset idag så har det gått ungefär 12 timmar. Kanske för att jag simmade med Jessica efter skolan och efter det så hämtade Henrik upp mig och då mötte vi upp Yiyi och Osman vid Torggrillen. Sedan var det träning, massa basic saker fick vi lära oss, vilket var tummen upp! Men nu ska jag dessvärre var social med fina Puffen, puss på er.

21 September 2012, kl.06:57

Tomorrowland 2012

Tänk att va en del av detta! OMG, JAG VILL!!
 

21 September 2012, kl.05:48

Morgonuggla.

Det är nog första gången på väldigt länge som jag vaknar innan sex för plugg. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe och har precis memorerat 74 glosor, nu är det vidare till verb och annan grammatik. Tyska är då såååå roligt! Kanske inte nämnt att jag ska ha prov klockan 08:00 i tyska. Önska mig lycka till! Kommer antagligen behöva det.. Jag känner verkligen att vädret har skiftat från sommar till höst, det är såå kallt att min kropp skakar bara av att var i mitt eget rum. Men nu ska jag återgå till plugget, sorry för ingen updatering igår! Kortfattat så åkte jag och Yiyi hem till mig efter skolan och pluggade sen åkte vi iväg till basketträningen. Kisses.

20 September 2012, kl.00:15

A journey of a thousand miles begins with a single step.


20 September 2012, kl.00:07

J-Min - Stand Up

 Fastnat helt för denna låten på grund av draman "To the Beautiful You"

19 September 2012, kl.22:14

Too much hate in this room, don't know what to do about it.

Ignorera min fina galga men inte mina fina gosedjur!
Jag kom hem vid tjugo över fem och sedan bar åt jag som ett djur! Jag var så ultraduper hungrig! Sedan så satte jag mig med matteboken ett tag, men efter 2 tal så gav jag upp eftersom jag var så trött. Så jag gick upp utan att byta om och bara la mig i sängen och gosade ner mig i täcket. Ganska skönt att sova i tjockiströja när man fryser ballen av sig.. Ursäkta mitt fina språkval! Nu sitter jag och skajpar med Rita, vi ska vara duktiga och plugga matte. Puss på er mina hjärtan!

18 September 2012, kl.12:43

Massa goa vänner på en lång håltimma.

omogna vänner som inte vill vara med på bild, go yiyi!
Just nu sitter jag i uppehållsrummet med viki, yiyi och linnea! Vi sitter och bara chillar. Har lite skadeglädje att Linnea inte har någon håla utan hon börjar sin spanska snart! (Hahahah) Annars så har jag inte pluggat så värst mycket idag. Ska antagligen simma eller något efter skolan och sedan har jag basket! Äntligen! Alltid lika roligt att spela basket med alla goaste! Men nu ska jag sitta och vara social med mina osociala vänner!

18 September 2012, kl.01:43

The Script - Six Degrees Of Seperation

Så mycket att säga, men jag får inte fram ett ord.

17 September 2012, kl.22:02

Det intressanta med dig just nu är att du läser denna rubriken.

Här sitter jag och rockar musik på högst volym! Lite partyrocking på en måndagskväll eller? Har faktiskt suttit och drogat musik dessa dagarna, det känns som om jag inte skulle överleva utan det, speciellt dessa känslosamma dagarna. Men nu är jag uppe i mitt goda humör igen! Och tack till er läsare som kommenterar! Blir så jäkla glad att logga in och se att det finns kommentarer! Plus på kanten! Nu ska jag sitta och studera lite matematik och sedan ska jag dejta min säng ett bra tag, puss på er mina finaste hjärtan!

p.s blev utskälld av mamma precis pga den höga musiken :'(

16 September 2012, kl.22:10

Turn down the lights, turn down these voices in my head.

Sitter och drogar lite Adele låtar nu. Såg ni första deltagaren i X-factor? Så sjuuukt grym, och bara 14 år! Har faktiskt suttit med matteboken ett tag, men det övergick lite till att kolla på dom delarna jag inte har sett på X-factor. Det får bli ett kort inlägg, vet inte riktigt vad jag ska skriva om!

16 September 2012, kl.21:22

Adele - My Same

Himmel och gud va bra hon ääär!

16 September 2012, kl.12:30

Jag är inte glad utan dig, men jag dör inte.

Jag och fina fb på skolmiddagen.
 
Känner mig stolt över mig själv som för en gång skull vaknar innan ett. Ska fråga mami och vi kan åka till donken idag, jag har inte ätit den maten på super länge! Men annars så ska jag inte sitta vid datorn alls idag. För gissa vad jag ska göra? Ska hänga med min bästis "matteboken" ett tag! Imorgon är det skola, woaah, tagga idrott åtta på morgonen! Nej.. verkligen inte. Men puss på er mina hjärtan.

15 September 2012, kl.16:27

Ni kan kalla mig "tjejen som alltid sover"

Jag sov klockan 6 på morgonen idag och vaknade klockan 1 typ. Då var det liksom bara att slänga i sig frukost och sen begav jag mig av till simhallen med la familia. Jag simmade ganska länge men var riktigt lat idag så jag satte mig i ångbastun ett bra tag också. Ska kolla lite på film och sedan ska jag börja plugga, ni får ha det!

15 September 2012, kl.16:19

Native NS-3

Nyinköpta! Tills vidare blir dessa mina in-ears tills jag har råd att köpa iBeats. Hade ingen aning att jag skulle få dom egentligen, pappa kom bara hem igår och gav dom till mig. Lycka verkligen! Basen är så otroligt bra faktiskt, många stjärnor till dessa! 249kr gick dessa på, finns på expert bland annat!

14 September 2012, kl.23:27

En powernap var det ja!

Jag kan också se smart ut! Det trodde ni inte va?! Tack vare Linnéas glasögon dock..
Blev så sjukt utmattad i skolan idag! Näst sista lektionen hade jag kemi och jag somnade nästan på lektionen, det gjorde inte det bättre att vi hade en vikarie också! För hon var ju sjukt uttråkande! Förlåt Ranja, om du nu läser detta, men det är sant! Iallafall, efter skolan väntar jag med bästisen på bussen och jag var typ hemma halv fem. Ingen skulle såklart vara bosatt i huset så där satt jag i min ensamhet och åt en tårtbit som mamma hade köpt dagen innan! Sedan skulle jag ta en powernap på tjugo minuter, TRODDE JAG! Men det blev en på 5-6 timmar istället, så nu kan jag ju verkligen tagga att plugga på en fredag. Tack o hej för mej!

14 September 2012, kl.00:23

Skype late at night.


Sitter och skajpar med Twinie, hon blir alltid lika charmig på bild! Besök hennes blogg >HÄR<. Nu har jag äntligen gjort klart min svenska, imorgon på min håltimma ska jag sitta och plugga massa matte. Tidigare idag var jag på basketträning. Drog med mig 5 från klassen dit. Henrik, Osman, Anas, Yiyi och Elin! Det var så roligt verkligen! Sedan hade vi en fin cykeltur till Pressbyrån och där väntade Twinie med mig tills min buss kom. Och nu sitter jag hemma och skajpar. Puss på er!

13 September 2012, kl.23:59

We're under pressure, seven billion people in the world trying to fit in.

Fuck everybodys opinion, be yourself.

12 September 2012, kl.22:08

Träning i stora lass.


1. Henrik visar entusiasm i köket. 2.Njuter lagom mycket av den goda maten. 3. Inventering nere vid ätran på biologilektionen 4. Jacob är lite duktig och mäter pH-värdet 5. Fika med H efter skolan. 6. Utmattad Vivi efter träningen.
 
Hade orientering klockan halv nio på morgonen. Gissa om jag var taggad eller?! Nej. Inte så. Jag vaknade vid sju tiden och stressade på mig mina träningskläder, tog bussen till skolan och mötte upp Henrik. Sedan tog vi hans moppe till Slätten och körde på med orienteringen. Sprang med Viki först och sedan joinade Yiyi oss. Vi gick i mål ganska tidigt, men inte snabbare än Henrik, för där stod han och väntade på mig. Sedan körde han mig till skolan, jag hann rusa in till mitt skåp och visppp så satt jag på moppen påväg hem till Henrik.
 
När vi väl var hemma hos honom hann jag duscha och sedan lagade vi mat. Och sedan flöt dagen på som vanligt. Efter skolan tog jag en snabb fika med Henrik och sedan gick jag till gitarren. Yiyi mötte upp mig vid Torggrillen när gitarrlektionen var slut och vi tog bussen mot simhallen. Där väntade Henrik på oss och jag och Yiyi var så grymma att vi klarade av 1 kilometer på väldigt kort tid!

12 September 2012, kl.21:33

The only reason why I watch Gossip Girl.


11 September 2012, kl.18:49

NEW IN;

1. Fiskbensfläta som Yiyi gjorde. 2. Mina nya kläder som kom idag från Nelly.com 3,4,5. Egobilder.
 
Slutade vid fyra idag. Efter det åt jag på torggrillen med bästisen, sen åkte han vidare till gymmet medan mamma kom och hämtade mig så åkte vi vidare hem. Mina kläder hade kommit hem också, äntligen! Jag tog några snabba egobilder med kameran, orkade verkligen inte ställa upp stativet. Ska fota linnet någon dag också, tycker den är lik ett annat linne jag har, men man kan väl aldrig få för mycket av det goda!
 
Senare ska jag in mot stan och möta upp Elin och Twinie så ska vi gå vidare mot träningen. Jag har gått en hel dag utan träning, är så taggad nu! Måste träna! Men vi hörs mina goingar!

10 September 2012, kl.22:20

En promenad i mörkret.

Stack ut med M ett tag vid nio tiden och kom hem precis. Det var typ kolsvart över allt och jag som är mörkrädd pissade nästan på mig av rädsla, så ska ju han stå där och håna mig också. Gissa om han har blåmärken efter alla smällar han fått.. Men det är ok, han får stå ut med det. Nu ska jag sätta mig och plugga extremt mycket matte, ha'det mina hjärtan.

10 September 2012, kl.20:33

I know I'm a player but I really want to find that person that makes me hang up my jersey.

Jag kommer inte vänta på dig. När jag väl går är det din uppgift att springa efter eller låta mig gå.

Kämpat så mycket för kärlek när jag egentligen inte förstod var det var. Det tre orden som jag brukade missbruka så otroligt mycket säger jag knappt längre, jag håller dom så hårt och jag vill inte låta någon höra dom. Därför gillar jag inte när folk går runt och slänger dom orden i mitt ansikte när dom inte menar det. Jag kan stänga mig ute alla ur min värld ett tag, men bara för att jag lämnar dig i ett hörn så betyder det inte att du ska sitta där och vänta till jag kommer tillbaka. Vill du ha mig, kämpa för mig -

10 September 2012, kl.20:18

Irriterad på mig själv.

Vi hade skolfoto idag och det gick väl helt ok! Förut om att jag såg ut som en uppstoppad gås.. Men annars kom jag hem vid typ fem och åt ett tag. Sedan bestämde jag mig lite spontant att sitta och plugga så länge som möjligt, men det gick ju inte super precis.. Gissa vad som hände? Jag däckade och vaknade nu.. Men det är helt okej eftersom jag kan plugga hela natten men väldigt dumt att jag vände lite på dygnet nu. Kanske ska ut med M på en promenad senare, men vi får ju se vad som händer med den saken.

10 September 2012, kl.07:07

Jag tar med ger inte något.

saknar mina finaste tjejer
Ett fint inlägg på morgonen hade jag tänkt att göra. Mina ögon slocknar lite då och då, det är sjukt hur trött min kropp är. Men annars så ska jag strax ta på mig träningskläder och förbereda mig inför ett idrottspass på morgonen, ibland har jag bara lust att skjuta mig själv i huvudet så utmattande det är.

09 September 2012, kl.12:48

Michael Jackson - Whatever Happens

Jag kan förlora allt, men ta musiken ifrån mig och jag är så gott som död.

09 September 2012, kl.10:53

We are the kids with hungry hearts.

krulltott
La mig vid 5 på morgonen och jag vaknade nu, sjukt imponerade faktiskt. En applåd förtjänar jag! Idag ska jag spendera dagen med min mattebok ett bra tag, jag ska se till att boken och jag blir bästavänner! Klockan är tjugo i elva och jag sitter och dunkar hög musik med hopp om att grannen inte kommer förbi och skäller ut mig. Annars så kommer familjen hem idag, får se om M kommer hit lite senare också. Japp, vi ses babes'

08 September 2012, kl.15:46

En helt utmattad tjej.

Skulle träna med puffen igår men så blev det inte eftersom jag var helt utmattad efter all träning i torsdags. Istället kom M hem till mig efter skolan så kollade vi på massa film sen när han åkte hem kom bästisen så blev det massa tetris och filmer. Japp, sedan på morgonen idag så käkade vi på 2in1, fetmat som frukost kan jag gott rekommendera *varning för ironi i meningen!*.. Annars så har jag hunnit simma och sedan städa mitt rum, nu ska jag ta en tupplur innan N kommer. Puss på er!

06 September 2012, kl.23:49

Ett inlägg i farten!

Fina Emelie och jag på tipsrundan, Henrik bakom kameran!
Nu ska jag skriva ett väldigt snabbt inlägg innan dom stänger ner blogg.se för nya uppgraderingar. Jag vet att min uppdatering suger men jag har faktiskt en förklaring! Vi slutade runt två i skolan idag, jag tog bussen hem och stack till simhallen efter att jag hade tagit med mina saker. Tog även med min basketkläder då jag skulle ha basket efter, men synd nog hade jag glömt mina idrottskor. Så mamma skjutsa hem mig så hämtade jag dom och tog bussen in till stan igen, där mötte Yiyi mig och vi cyklade till träningen. Jag måste erkänna att jag var riktigt trött innan träningen, men jag uppskattade verkligen att jag drog mig ur den tröttheten, för den här träningen var fruktansvärt roligt! Ni får ha en god natt! Puss på er!

05 September 2012, kl.21:42

En hektisk dag.

När jag väl slutade skolan vid fyra tiden så väntade Yiyi med mig tills jag skulle gå på min gitarr lektion som började 5. Märker att jag har ganska dålig formulering på meningen, men skit samma! Efter gitarr lektionen så stannade jag förbi torggrillen, åt väldigt snabbt då min buss skulle gå efter 15 minuter. När jag väl kom hem så drog jag bara av mig gitarren och hämtade alla saker jag behövde till träningen, och rätt som det var satt jag i bussen mot simhallen. Till min stora förvåning träffade jag H där, så vi simmade några rundor, jag hann typ ganska många längder innan vi fick gå för att dom stängde. Sedan skjutsade han mig på sin moppe till busshållplatsen så väntade han där med mig till bussen gick!

05 September 2012, kl.14:10

En engelska lektion fylld med massa texter.

Min rubrik är verkligen konstig, men men! Just nu har jag iallafall engelska lektion, snart slutar jag och då har jag ett fint biologi prov som väntar mig, känner ni ironin i det hela? Om inte, så var jag ironisk! Ska spela gitarr vid fem tiden och sedan ska jag hem, hämta simkläder och cykla iväg till simhallen. Jag har inte simmat på en hel vecka! Och tro mig, jag saknar det! Men innan gitarr ska jag sitta på biblan och bara plugga matte, lika bra det! Ni får ha'de så länge, puss!

04 September 2012, kl.23:35

En väldigt dålig planerare.

Jag vet inte vad jag ska kalla mig själv verkligen. En så dålig planerare är jag! Jag fikade efter skolan med M typ i två timmar, lite allt möjligt snackade vi om. 3 års tid utan kontakt gör så att man har ett antal saker att prata om. Därefter tog jag bussen hem och tänkte plugga lite, men det gick ju inte som planerat eftersom jag var tvungen att byta om till träningskläder, och rätt som det var så skulle jag ta bussen in till stan igen. Men jag fick skjuts av en kille istället. Så kom till träningen, och blev en aning förvånad då nästan alla kom på träningen, vi var runt 20-30 pers som spelade och det var en ganska skön träning. Kom hem vid tio tiden, duscha och åt snabbt och nu sitter jag här och skriver ett snabbt inlägg. Nu ska jag ta och plugga tills jag kan allt, ha'de!

03 September 2012, kl.23:53

Ryan Leslie - You're Not My Girl

Med denna låten så säger jag godnatt!

03 September 2012, kl.20:39

Powerwalk och mycket joggning.

En helt underbar känsla - B.O.B - MTV festivalen i Götet.
Stannade kvar efter skolan ett tag och satte mig på biblan med Elin och Yiyi. Skulle plugga men det slutade med att vi pratade om kpop och k-drama. Grymt plugg! Men iallafall tog jag bussen hem vid fem tiden och bytte om till träningskläder. Jag mötte upp M och vi började jogga. Väldigt utmattande då jag inte har joggat på åratal! Men det var helt okej, vi gick också ganska mycket, sedan sprang vi lite till och nu är jag hemma. Har även hunnit ta ett långt bad och nu ska jag äta sedan plugga extremt mycket! Ni får ha'det!

03 September 2012, kl.14:56

Mitt liv består endast av skola.

Hej! Just nu sitter jag på svenska lektionen som inte har börjat än. Överintressant verkligen! Men iallafall, eftersom vi slutade tidigare från fysiken så hann jag, Yiyi och Mathilde gå ner till stan och köpa något att äta och dricka. Det var ju verkligen passande för mig eftersom jag nästan somnade på fysik lektionen! Förstår inte riktigt hur utmattande man kan bli under bara en dag! Jag däckar verkligen när jag kommer hem från skolan, så trött blir man bara av att gå i skolan! Ett tips, börja aldrig i skolan! Haha, skoja. Tänk på framtiden!

02 September 2012, kl.19:10

The Script - Hall of Fame ft. will.i.am

Pure Love.

02 September 2012, kl.19:03

Definera ordet kärlek.

Klickade hem dessa två godbitarna för ett antal dagar sedan. Nu väntar jag ivrigt på att dom ska komma hem till min kära garderob. Annars så lämnade jag K vid busshållplatsen i stan. Nu saknar jag honom faktiskt! Men men, musiken underhåller mig, och plugget har nog saknat mig med så det ska jag ta itu med. Livet är väl på topp förutom att jag sitter här och dör av hunger. Ibland brukar jag tänka att jag borde skaffa en kock, som lagar god mat åt mig så jag slipper vara hungrig! Japp, men nu ska jag plugga, puss.

02 September 2012, kl.11:52

020912 -

Jag vaknade tidigare än vad jag skulle göra för att någon viss person smsade mig. Vi nämner inga namn här men tack Rita för att du väckte mig, väldigt omtänksamt! Ska ta itu med plugget idag, ska lära mig alla jäkla engelska glosorna, göra klart uppgiften i kemi och sedan plugga extremt mycket på biologin eftersom vi har prov på det om några dagar, måste ju tillägga att jag älskar natur. Woopa!                                                                                                      

01 September 2012, kl.22:11

Vi lever upp till andras krav bara för att vi inte kan säga emot.

Dagen har väl varit helt okej. Jag kom hem typ vid fyra och sedan har jag pluggat och gjort massa andra saker. Väntar på att K ska gå upp och hämta sin dator, men värst vad han är seg alltså! Vi ska spela tetris, och jag ska bevisa att jag är äkta drottningen på det..

01 September 2012, kl.09:07

I'll be your soldier.

Just nu sitter jag i bilen påväg till Skåne. Dock ska vi göra ett stopp i Halmstad och hämta upp K. Jag har nog tur att man kan dela internet från iPhonen till datorn, annars skulle jag nog ha däckat i bilen redan! Men nu ska jag nog sitta och plugga biologin hela vägen dit. Puss på er!