28 Juli 2012, kl.01:02

Pathetic life.

Utan mitt jobb så har jag för mycket fritid, vilket jag uppskattar för nu kan jag verkligen sova ut på morgonen! Jag skippade helsingborgsfestivalen och åkte hem istället. Nu när jag väl är hemma så har jag ingenting att göra förutom att chilla och sova en väldigt massa! Min väska har kommit hem, och jag är glad! Funderar på att köpa ett par Palladium! Dom är verkligen uberfina! Men annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra med min lön, jag tror jag ska spara till att ta körkortet, för det vill jag göra snart! Åh, spännande! Men nu ska jag sova, puss på er!

 


23 Juli 2012, kl.19:23

Mindre sömn, en mindre glad Vivi.

I natt sov jag fyra timmar, just som skrivet, FYRA TIMMAR! Jag är helt utmattad, varenda cell i min kropp skriker "SLUTA!!" Och jag vill bara hem och lägga mig i min egna säng, sluta oroa mig över att jag måste tvätta kläder eller köpa hårvårdsprodukter. Idag kör jag på ett 13 timmars pass, vilket är för mycket för mig när jag har fått så lite sömn. Men annars så är det väl ganska lugnt. Har ätit väldigt mycket på restaurang dom senaste dagarna och bränt pengar på att fika på Starbucks, vilket härligt ställe alltså! Men nu ska jag äta stuvade potatisar, puss på er!

22 Juli 2012, kl.08:33

Ett år sedan attacken.

källa
Kommer ni ihåg den dagen då tidningarna bombades av en fruktansvärd nyhet? Nämligen att Breivik hade bombat en bil och åtta dog! Och jag vet inte om det var samma dag eller inte, men sedan var det händelsen i Utoya. Jag tror över 100 sköts och 80 dödades. Jag är förvånad över att våran generation är kapabel till detta. Det är ju fan helt sjukt. Påtal om skottlossning så dog ju väldigt många i Denver i en biograf då "The Dark Knigt Rises" tog premiär. Tydligen hade någon man kommit in och bara börjat skjuta, sen hade han sagt "Jag är Jokern." Och detta var bara för några dagar sen! Så är chansen stor att man dör bara man går ut på stan? Till alla dom som dog i Utoya bara för Breivik, vila i fred.

20 Juli 2012, kl.20:18

Mc'Donalds är en stor del av min barndom.

Jag tror inte man förstår hur mycket tid man verkligen spenderar på vissa ställen. Just nu sitter jag i bilen påväg till donken, vi ska göra ett litet stopp och handla men annars är det ok! Chris Brown sitter och underhåller mig i öronen! Och Puffen som skickar massa bilder på djur till mig, jag längtar hem!

 

Dom senaste dagarna har varit så hektiska, igår var jag på tomelillas marknad, köpte inte något till mig utan köpte bara leksaker till mina småbröder. Dagen innan var jag i Malmö och träffade en gammal vän, jag kan nog säga er att jag fikade i en timme på starbucks! För er kanske det inte är mycket men jag som egentligen inte tycker om att sitta så länge på en plats var det riktigt mycket! Annars gick vi runt i Malmö mycket, vi var på triangeln, entré och massa andra ställen. Åt även på mitt senaste matställe, vilket är subway!! Jag skulle kunna göra allt för den maten! Riktigt gott verkligen! Men nu är vi framme, puss på er!

 


18 Juli 2012, kl.08:54

Frulle är riktigt jävla gott!!

Ja, bara så ni vet så är frulle riktigt gott! Haha, jag var på marknad igår och fick hem några saker, som ni då ser på bilden. På vägen dit var ett helvete, vi satt fast i en bilkö i typ en timme, tur nog så hade dom bekväma sitsar så jag fick en god sömn. Annars underhöll jag mig själv med Song Pop, typ musikquiz, och man tävlar mot andra. Riktigt roligt faktiskt. Men nu ska jag visa passion till mitt jobb. Puss på er!

 


16 Juli 2012, kl.15:10

My boringness is killing me and that's not even a word.

Lat som jag har varit har jag inte orkat uppdatera, antar att dagarna är som vanligt. Hade en riktigt fin myskväll igår med bästa, vi hyrde hem två filmer och beställde hem massa tjockis mat.. Den ena filmen var riktigt tråkig men den andra filmen som heter "killers" var riktigt bra! Gillade den verkligen, idag planerar vi att hyra hem några filmer till och bara ha det bra. Iofs måste det bli efter jag har jobbat klart mitt pass som slutar åtta. My own lovely life, puss!

 


14 Juli 2012, kl.10:03

Riktigt utmattande dröm.

Jag hade en riktigt konstig dröm som fick mig att vakna svettandes och riktigt utmattad. Det ser ut som jag inte åker hem tidigt iår ändå eftersom min chef ville att jag skulle fortsätta jobba. Detta gör mig också väldigt väldigt utmattad. Jag är förvånad över att säga att jag är riktigt trött och jag bara vill hem. Annars kan jag ju bara erkänna att jag har hemlängtan, jag vill umgås med mina bästavänner och vill äta mammas hemlagade mat! Men istället sitter jag här bakom en skärm på kontoret och inte gör ett skit. Tack o hej från mig!

13 Juli 2012, kl.16:18

Snart återvänder jag hem!

På måndag återvänder jag hem, ser ut som mitt sommarjobb slutar tidigt iår! Någon som märkt att jag äntligen har hakat på hatt-trenden. Jag längtar faktiskt hem till vänner och familj, har tröttnat på att tjäna pengar nu! Nu vill jag bara slösa pengar på att färga mitt hår rött, eller kanse svart? Eller blont, haha vem vet! Puss på er!

13 Juli 2012, kl.08:32

Jag är en liten shoppaholic.

Hatt//CARLINGS Linne//H&M Västcardigan//CARLINGS shorts//H&M skor//TEAMSPORTIA
När vi väl kom fram i Malmö då shoppade vi först på Triangeln. Jag fick med mig några saker därifrån, Men sen så märkte vi att det var så litet så vi åkte till entré istället. Åh vad jag älskar entré! När man väl börjat shoppa så kändes det som om man inte ville sluta. Och jag är ju inte en sådan shopping människa men ändå plockade jag på mig massa saker. Jag brände ganska mycket pengar, men jag åkte iaf hem med ganska mycket kvar också. Det kanske är fördelen med att fynda! Fastän hälften av sakerna jag köpte inte var på rea.. Jag visar er sakerna nån annan gång!
 
Annars så återgår allt till sitt vanliga, jag sitter just nu på kontoret helt dö trött, om om några dagar kommer det bli väldigt hektiskt och tröttsamt, men hur som helst så får jag ju pengar iallafall.

12 Juli 2012, kl.07:55

Idag är jag tröttare än normalt.

Det känns som all träning börjar ge sig lite resultat i och med att jag vaknade med världens träningsvärk idag, jag har en väldigt stor lust att lägga mig och sova. Jag bokstavligt drog mig själv upp från sängen och satt på den i tio minuter innan  jag började röra på mig. Så nu sitter jag här tills frukosten är slut så ska jag börja städa hela hallen då vi ska servera middag för några kunder idag. Men idag taggar jag inför shopping-rundan! Om det nu blir av. Puss.

11 Juli 2012, kl.10:57

She made it up to me.

Okej, jag kan nog vara lite förlåtande ibland. Jag åker med min chef och kollega och shoppar imorgon, och då hoppas jag verkligen att det blir av annars blir jag väldigt arg och besviken. Men annars blir det en vanlig dag, ett tolvtimmarspass på kontoret. Woopwoop! Är verkligen jättetaggad på att bränna pengar på kläder, hihi!

11 Juli 2012, kl.08:50

Shut the fuck up cause who are you?

Just som det är fri och fröjd och jag sitter taggad inför shoppingen ringer min chef i sista minuten och säger att ingen kan ta mitt pass. Vad fan är det för jävla attityd seriöst? Hon skulle planerat det igår när jag sade det. Men nejdå istället ska hon själv åka till Malmö och shoppa. Jag är så jävla sur att jag funderar på att packa alla mina kläder och åka hem igen. Fyfan va lågt. Åh, nu ska jag ringa mamma så hon kan trösta mig. Hejdå.

10 Juli 2012, kl.19:27

B2ST - On Rainy Days

Förstår inte nånting, men ändå älskar jag låten på något sätt.

10 Juli 2012, kl.17:52

En sur liten Vivi.

Min kollega kunde inte hitta sitt sommarkort som man åker runt gratis med, men så hitta hon den precis, och nu stänger shoppingcentret om 15 min. Så vi bestämde att vi skulle ta det imorgon istället. Plus att det inte är mycket kunder som har bokat imorgon. Så imorgon gäller det, imorgon åker vi definitivt! Annars så gjorde jag ett litet spratt på mamma över ett telefonsamtal. Såhär lät det:
V: Mamma, du behövde inte skicka ner lappen som det stod att jag har blivit antagen till Natur.
M: Men du ville ju att jag skulle göra det?
V: Ja, för jag visste inte att man bara behövde skicka in svar om man skulle tacka nej?
M: Men du kanske vill tacka nej, vad vet jag?
V: Du har rätt, jag har tänkt och grubblat på detta, och jag vill inte gå natur mer..
M: Vad menar du, VARFÖR?
V: Ja, asså jag skulle hellre vilja bli en sån som tar upp skräp..
-tystnad-
M: Ha-ha väldigt roligt, bra sak att du inte tappat humorn iallafall.
 
Självklart utspelade sig allting under vietnamiesiska, men jag är en väldigt bra tolk.. Hehe! Ser ni hur grymt rolig jag är, seriöst? Man skrattar ju nästan ihjäl sig.. Känner för att ge mig själv en meme face nu. Så här kommer den!
 

10 Juli 2012, kl.08:07

Entré i Malmö.

Efter tolvtimmars slit igår, fick jag något som fick allt att löna sig!
 
Destination i Malmö bli Entré, ni vet det dära stora shoppingcentret? Ja, dit ska jag och fynda på rean. Åh, längtar redan, just nu sitter jag på jobbet och håller morgonpasset och lite senare vid lunch åker jag och min kollega till Malmö. Jag är fortfarande lite orolig ifall vi inte hittar dit, men man kan ju fråga andra ellerhur? En annan sak jag är på bra humör över är att statistiken har börjat gå upp nu, jag förstår inte varför jag slutade blogga från början när jag ändå hade så lojala läsare! Menmen, alla gör sina dumma misstag, jag kanske mobilbloggar under dagen, puss på er!

09 Juli 2012, kl.08:54

Skulle gärna vilja sova bort hela dagen.

Ni får stå ut med gamla bilder på mig!
Ännu en dag då väckaklockan stod på 06:00. Jag har inte ens fått in rutinen än även om jag har jobbat i någon vecka nu. Efter tolv igår så gick jag verkligen och la mig i någon timme sedan skulle jag hem till min kollega och äta middag, men det blev ändrade planer så jag gick och åt pizza med fint sällskap istället. Sedan drack vi milshake och som ett avslut spelade vi badminton. Klockan blev ganska sent när jag återvände till hotellet, och där jobbade jag över lite eftersom jag var så pigg. Men nu ska jag spendera tid på att leta efter kläder jag ska jaga ner imorgon, puss på er.

08 Juli 2012, kl.09:19

Sliter som en dåre, mycket belöning väntar.

1. Gym 2. Nagellack och apelsinjuice
Ja, ni vet hur mycket jag klagar på mitt jobb, men i och med att jag arbetar så himla mycket så kommer jag få väldigt massa lön också! Vilket innebär att jag kommer få betala skatt också, jag fäller redan lite tårar! Jag har inte ens betalat skatten från förra sommaren ens! Jaja, det är lugnt.
 
Gårdagens avslut blev som sådan att jag gick och gymmade, börjar faktiskt se lite resultat! Har ni föressten sett vad som har hänt i Ryssland? För er som inte sett så har typ 130 personer dött pga översvämmning. Känner ni att min blogg typ blir nyhetsbloggen eller? Haha, nej men det är väl intressant och veta sådant, men hemskt att så många dog verkligen. Men annars om vi ska byta samtalsämne så slutar jag tolv idag, funderar på att sova hela dagen. Det skulle jag behöva. Puss på er!

07 Juli 2012, kl.13:51

Under regnets tysta dagar.

Det är en regnig dag idag, inga kunder har kommit än och jag funderar på att gå upp och tvätta mina kläder. Shopping-dagen var framflyttad till på tisdag, men annars har jag hunnit och köpa massa saker som behövs när man ska tvätta kläderna och ett fint nytt nagellack som jag kan visa någon annan gång. Kanske ska ta en tupplur efter att jag har tvättat mina kläder, men vi får se om något hindrar mig. Puss.

07 Juli 2012, kl.08:09

Lika tidigt som tuppen går upp.

Av rent misstag och glömskhet så glömde jag att beställa bröd till hotellets frukost, så jag fick vakna 7 och springa iväg och köpa det. Väldigt utmattande eftersom jag körde ett hårt träningspass på gymmet igår, men jag  känner mig lite stolt över mig själv nu när jag har träningsvärk. Annars planerar jag att åka upp till Malmö på måndag med en kollega och shoppa lite. Och mamma om du läser detta, skulle jag behöva lite mer pengar på kontot! Just saying!
 
Men annars har jag redan hittat en skol-väska som jag tror jag ska beställa, jag menar den är ju helt fantastisk snygg men den kanske inte kan innehålla så mycket saker i sig. Jaja, det får va en prydnads väska. Haha, puss på er mina morgontuppar.

06 Juli 2012, kl.19:06

Just another feeling.

bildkälla
I wish, I really wish that I could say it.
Say that I don't have those feelings for you anymore,
but I can't, and it kills me to put on a smile and just be happy.
To just be your friend.
I guess those feelings never went away,
after all those years,
it never really went away.

06 Juli 2012, kl.17:12

When everything's meant to be broken, I just want you to know who I am.

Hejhej! Just nu sitter jag och pratar med mamma genom viber, eller nu la hon på. Dagen har varit ganska slapp, jag fick lite ledigt från halv ett till tre eftersom det var så lite kunder som skulle checka ut. Men annars har jag suttit och gjort så att rum inte är tillgängliga på bokningssajter under en period. Funderar på att börja blogga lite regelbundet igen när jag har kommit på vad jag ska blogga om.
 
Kanske ska börja skriva en ny novell nu när jag är så rastlös, men vi får se. Puss!

03 Juli 2012, kl.10:07

Under alla mina 16 år.

Äntligen är dagen kommen, då jag äntligen är 16! Kanske ska skita i tanken att jag ska jobba i tolv timmar och vara glad över att jag hann köpa jordgubbar, detssutom var dom jättefina! Har fått gratulationer från nära ochj kära även om jag är i en lång distans från dom. Såg också att Molly Sandén fyller år idag, så grattis till hon. Och imorgon är det väl USA's nationaldag? Något åt det hållet va det! Nu ska jag återgå till jobbet, puss på er!

02 Juli 2012, kl.08:45

Vem är...

idioten som vaknar sex på morgonen för att jobba. Åh jo, det måste vara jag! Imorgon fyller jag dock år, men då ska jag ändå jobba, feeling the funny part coming? 12 timmars arbetspass, varför inte bara skjuta mig i huvudet direkt, för det verkar jävligt mycket enklare. Kollade även på fotbollsmatchen igår, genom TV då, och ganska coolt att Spanien vann med 4-0. Men ännu coolare att Torres gjorde mål typ exakt efter han hade kommit in. Jag menar varför sitter han ens på bänken? Annars funderar jag på att bara vara trött idag, inte många som checkar in i hotellet och inte många som checkar ut heller.
 
Vill bara sluta för dagen och ligga i sängen och bara deppa över att jag firar min födelsedag ensam även om jag ska skypa med min bästis till tolv så önskar jag att hon var här istället och firade mig! Men vi firar när jag kommer hem och då ska jag fira henne med då hon fyller exakt en månad efter mig, haha! Puss på er min fina läsare.
 
detta kanske va i sjuan? hahahah