31 Mars 2013, kl.17:38

Zara Larsson - She´s Not Me (Pt.1)

fyfan. attans bananer. osv. bra.

31 Mars 2013, kl.16:35

this time i'm giving my heart and soul.

hejhej mina dolls. Har precis kollat klart några avsnitt på BMS. Åh, vilken grym serie! Jag har hunnit äta en propper frukost, målat ägg, ätit äggen och sedan druckit grön te. Nu ska jag helt enkelt ta och njuta av dagen. Puss på er.

30 Mars 2013, kl.22:15

gladelig påsk

mysfaktor 100. ananas, sockriga jordgubbar och mr.grey har underhållit mig denna kväll. ingeting mer att säga om saken, glad påsk. later babes.

30 Mars 2013, kl.00:32

+ en lång kväll med massa roligheter

hejhej mina vänner. Har varit hos H och haft spelkväll, först poker, sedan charader och efter ett tag slutade vi med det och börja köra sanning eller konka istället. Det var dock tråkigt eftersom ingen vågade göra något, men nu är jag hemma i min gosiga säng och ska läsa lite innan jag lägger mig. Imorgon blir det att sova extra länge och sedan ta itu med mitt rum. later babes.

29 Mars 2013, kl.11:28

+ sisters brown leather jacket

kom hem med denna goingen igår, och sedan hämtade vi även upp nell på tågstationen och åkte vidare hemmåt. Har faktiskt varit duktig och sorterat min garderob så nu ska två stora svarta påsar fulla med kläder slängas. Jahopp, ska väl gymma vid fyratiden och sedan är det väl pokerkväll som gäller, kulkul.  Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, måste upp och städa. laters babes.

27 Mars 2013, kl.23:03

man mår så jävla mycket bättre

åh det blev ett intens gympass, först sprang vi på löpbandet i ungefär 30 min och sedan använde vi massa maskiner till armar och ben, sist men inte minst körde vi situps och squats, efter det stretchade vi och sedan var det över. Mina armar började krampa när vi satt och väntade på bussen, men nu känns det bra. Mitt rum är färdig renoverat och nu är det bara möbler och dekorationer kvar. Det ser så fint ut, hihi, ska visa er så snart som möjligt. Laters babes.

27 Mars 2013, kl.16:26

halvledig dag

det är inte en tjock arm, det är mina muskler.. iallafall hade tyska på morgonen och därefter matte och sedan åkte jag till min gamla skola och hälsade på, dem har förändrat den ganska mycket men annars satt jag med bea ett bra tag innan jag drog hemmåt. nu är jag hos twinie och vid halv sex ska vi dra iväg och gymma lite. Det ska väl bli kul, och om jag orkar ska jag nog simma med, vi får se. hihi, laters babe.

26 Mars 2013, kl.22:24

är det fel att tänka sådanna tankar

det var så fruktansvärt fint väder idag, lite blåsigt men solen klagar vi inte på! Drog med Jessica till klitte på andra håltimman och simmade lite, det va lite tufft men det var kul att inviga den nya bikinin. Imorgon så får vi se om jag skippar tyskan eftersom jag bara har den lektionen imorgon och sedan åker jag hem igen, så ja, vi får se. har gjort en liten regel för mig själv, inget snack med motsatta kön i en månad, och den här gången menar jag det. Är så jävla trött på alla dramatik, fuck it. hejdå babes

25 Mars 2013, kl.22:16

trötter sade att hen va trött

hello fina. tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag kollar på lite top model sverige och lägger mig. Dagen har bestått av idrott och utvecklingsamtal, uschusch. Men det gick bra, fick även köpt en bra kost och en ny bikini så imorgon ska jag iväg och simma lite så får vi se hur långt jag orkar. Annars så ska jag väl KANSKE sitta vid seketariatet imorgon på matchen, we'll see about that. pusshej

24 Mars 2013, kl.22:48

baby, shortcuts making me lazy

Just nu siiter Nellsan ocg fixar mina rötna naglar, men hon ändrar sig hela tiden så nu håller på att ta bort nagellacket med aceton.. ni ska veta att det är fett svårt att skriva med bara vänster handen.
 
update: nu har nellie gått hem och jag har haft mitt söndagsmys i badet, så nu väntar jag på att håret ska torka lite så jag kan göra inbakade flätor. imorgon blir det idrott på morgen, ytterst kul. menmen, livet flyter på och det är väl bara att hänga med. puss

24 Mars 2013, kl.11:56

ibland vet man nästan inte vad det ska stå här

Nå? Ännu en ny morgon. Och denna börjar med ett inlägg på bloggen, sedan ska jag hoppa iväg och borsta tänderna.. plus äta lyxfrukost, ofc. Men idag är en bra dag, för idag är det myssöndag, och det uppskattas. Så efter allt plugg ska jag lägga mig i badet som jag gör varenda söndag och bara koppla av med massa musik. Åh va bra det kommer bli! Men det är ett par timmar tills dess! Nu ska jag käka frukost, tjarråå!

23 Mars 2013, kl.22:19

det är nästan så att man glömmer ibland

hejhej! Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men man vill verkligen inte göra det när man har en urtråkig design, så efter massa knep och knåp har jag fått till headern och ändrat på varje kodmall nu. Ja, det var extremt jobbigt. Annars då? Jag hade ett cepe prov i biologin i onsdags så jag kan väl förvänta mig ett omprov inom snar framtid, och igår hade jag kemiprov, det gick väl ok.. får hoppas att jag inte får underkänt på det. Det sög verkligen att ha prov i dom ämnena jag hatar mest PÅ SAMMA VECKA. Usch. Men nu ska vi inte prata om det. Jag hade en finfin kväll hemma hos V igår med massa klassisar och idag har jag träffat mina favograbbs, så livet är väl helt ok. Pusskram

11 Mars 2013, kl.18:38

+ my name is khan

Denna filmen.. är så obeskrivligt vacker. Har aldrig fällt så många tårar, i love it.

11 Mars 2013, kl.00:56

+ ibland önskar jag

ibland önskar jag.. att livet vore lättare. Att man inte ska behöva oroa sig över prov och läxor och massa falska vänner som hugger en i ryggen. Men jag vet, att livet aldrig kommer bli lättare eftersom det är upp till en själv att kämpa och lära sig hantera dessa situationer. Jag ska inte ljuga, det är så jävla svårt att hantera vissa situationer ibland. Så jävla svårt att det knäcker mig inombords och hela min kudde blir blöt på natten. Jag bara önskar att jag kunde sätta mig i en bil med min bästavän och bara åka. Åka härifrån. Åka någonstans varmt. Åka någonstans där problem inte existerar. Får man lov att önska det?
 
Jag tror jag bryr mig för mycket ibland. Ni vet överkänslig? Eller heter det så? Hur orkar man bry sig så mycket som jag bryr mig egentligen? När folk förlorar en vän så går man vanligtvis vidare och skaffar nya vänner. Men med mig är det ej sådär. Utan när jag förlorar en nära vän så är det värre än när jag gör slut med en pojkvän. Jag bearbetar sorgen på mitt egna lilla sätt. Musik, sömn x2000. Typ. Jag gillar inte att förlora vänner, jag hatar konflikter. Men ändå händer det.. Som om det är "the will of nature".. Har ingen aning om vad fan det är.. men tyckte det passade in.
 
Tycker ni man är konstig bara för man är annorlunda? Jag är annorlunda. Och folk tror typ att det står i lagen att tjejer ska vara ordentliga och fina, nicka och le. Vad fan är vi? Robotar eller? Tror ni man kan önska att samhället ska sluta anta att tjejer ska bete sig på ett sätt och killar på ett annat sätt? USCH. Nej nu avslutar jag detta inlägget. Puss och kram på er. Be different, because being normal is to fucking mainstream.

09 Mars 2013, kl.13:50

The tree monkeys

Förlåt att jag inte har uppdaterat på länge, men jag har faktiskt varit upptagen med nationella och sådant! Snart ska jag iväg till Götet och kolla på killarnas match och sedan ska jag på pokerkväll med lite vänner på kvällen.. OM jag har tid.. Hehe. Annars så var jag och mamsen och kollade på lite möbler innan idag och jag blev så sugen på att köpa tavlor.. Men det får väntas till det ruttna golvet är utbytt! Ni får ha det fint, så uppdaterar jag förhoppningsvis när jag kommer hem från pokerkvällen. Puss o kram!

03 Mars 2013, kl.23:01

+ spontant är bra

Bild från arkivet. Väckte Twinie med att kasta en kudde på henne imorse. Sedan bestämde vi spontant att ta ett till hål i mitt högra öra så nu har jag tre. Imorgon kommer det hit människor som ska måla mitt rum vitt så vi har packat ihop massa saker, tagit ut sängen, dammsugit och dragit bort alla skruvar. Väldigt jobbigt, men väldigt roligt med sällskap och hög musik. Har tänkt på att göra denna blogg till en sån skrivblogg där jag bara skriver ut saker jag tänker på, så vi får se om det blir det. Men nu ska jag lägga mig för imorgon blir det att lyssna på föreläsningar. Pusskram.

02 Mars 2013, kl.22:09

+ starten på att bara göra saker

Jag berättade till Twinie att jag ville ta hål i örat och vi skämtade hit och dit om att vi skulle göra det själva.. trodde jag. För när hon väl kom hit så hade hon med sig desinfekterade dukar och en säkerthetsnål. Och jag var så nervös. Vi kokade nålen först så att det inte skulle finnas några bakterier på den och sedan höll jag is bakom stället jag skulle ta hål på ett tag så det skulle bli bedövat. Sedan la vi något hårt som tillexempel ett läppstift med lock på bakom örat så vi skulle veta när nålen var igenom, och sedan stack vi igenom säkerhetsnålen och sen försökte vi sätta in öronhänget. Men det var dock inte så enkelt, för vi kunde inte hitta hålet, men med mycket våld och tålamod gick den igenom. Nu har jag tre hål sammanlagt, ett i vänstra och två i högra.
Här är Twinies hål som jag gjorde, den svarta på vänstra bilden och det hålet där uppe som heter auricle på högra bilden. Vi märkte att det inte var så smart att ha ett läppstift där bakom så vi använde en banan som faktiskt blev vår räddning. Säkerhetsnålen gick igenom på direkten när vi tog den på vänstra sidan men det var väldigt mycket jobb att stoppa igenom öronhänget, men det gick till slut. Och på högra bilden bestämde vi att använda öronhänget som nål istället. Jag tryckte så hårt jag kunde, och först trodde vi inte att den gick igenom så vi tänkte bedöva igen, men sen såg jag spetsen sticka ut där bak så jag bah: "Nej, vänta, jag ser spetsen!" Så jag hade bananen där bak och bara tryckte så hårt jag kunde. Och man kunde verkligen höra ljudet mot bananen när den var igenom. Vilken lättnad säger jag bara! Kolla in hennes blogg >här<

02 Mars 2013, kl.16:52

+ idag släpper jag ut mitt hjärta

Ni vet dom dagarna då man bara sitter hemma och verkligen inte gör någonting, utan man bara sitter hemma och väntar på att något ska hända, väntar på att någon ska höra av sig, väntar på att någon ska ringa. Dom dagarna, är mitt liv. Jag vet inte vad som hände när jag växte upp förutom att jag har flyttat runt till minst sex olika ställen och fått nya vänner hela tiden. Men i denna skitstaden har inget gått rätt, ingenting. Eller jo, jag har haft dem fake ass bitches som man bah äcklas av och jag har haft dem vännerna jag trodde skulle vara mina livet ut, jag har haft allt det. Och förra året hade jag även min bästavän, vi var singlar på den tiden så vi gjorde allt med varandra. Men när hon skaffade kille så va det inte samma sak längre, men jag kan ju inte klandra henne för det bara är så, det händer, vad ska man göra åt saken liksom? Hon växte ifrån mig även om vi kämpade, ända till slutet. Jag saknar henne så mycket. Men jag försöker se frammåt, men det är svårt när vägen inte är rak och när det är dimmigt. Ibland tänker jag, det blir bättre med tiden, folk kommer börja höra av sig, varför skulle dem inte liksom? Men så enkelt är det fan inte. I falkenberg, denna stad, så är livet knas. Man måste vara rik, speciell, eller drop dead gorgerous för att spela någon roll. Och det är ett jävla stort PLUS om man har en stor fet villa där man kan ha hemmafester. Det här är MINA tankar, och jag pekar inte ut någon, men det är så. Och jag tror säkert att detta inte bara är i Falkenberg utan det händer säkert överallt.
 
Jag har undrat, "är det något fel på mig?", men seriöst, det spelar ingen roll om det är något fel på mig för det är fel på denna värld, som är så bedömmande. Jag dömer, du dömer, dina vänner dömer, dina vänners vänner dömer, and so on. Jag snackade med en tjej igår som skrev "alla söker uppmärksamhet, annars hade vi inte lagt ut massa snygga bilder på oss själva", fyfan va sant, det är så jävla sant. men varför söker man uppmärksamhet då? Varför räcker det inte bara att man är snygg, får man inte tillräckligt med uppmärksamhet då? Nej. Man letar inte efter uppmärksamhet, man letar efter att folk ska acceptera en, gilla en.. Simple as that. Och det är helt cray and det ska va så, att man lägger upp assnygga bilder på sig själv bara för att folk ska acceptera en. Tänk att någon här i världen lägger upp äkta snygga bilden på sig och tänker "någon kanske kommenterar och skriver att jag är fin." "någon kanske hör av sig efter detta". Tänk att denna någon kan vara jag. Jag tycker det är pinsamt att leva i en sån här värld som är så manipulerad. Vissa köper fina kläder för att dem är fina, men de flesta köper kläder för att andra tycker dem är fina. Nu, 2013, måste man se ut, och gå, och leva på ett sätt så alla andra i hela jävla staden gör. För DÅ är man cool. DÅ passar man in. Och i hela mitt liv, har jag försökt att passa in även om jag inte har vågat erkänna det. Jag har försökt att bli accepterad. Men jag orkar inte mer seriöst. Jag sitter gärna hemma ensam och pluggar på en fredagskväll hellre än att gå ut men manipulerade fake ass bitches och supa livet av mig. Ja, jag sitter hellre hemma och förlorar min själ i musiken.
 
Det var nog innan lovet någon gång när jag såg att någon hade haft på sig jeansshort i skolan med svarta nylonstrumbyxor under, och fan vilket hyss det blev över det. Hörde att folk snackade skit hit och dit över det och själv tänkte jag "Det är fan assnyggt och, OCH om det är kallt, hon hade ju valt det själv, fuck alla andra då" Varför ska det vara fel att ha jeansshorts på sig på vintern? Och folk DÖMER en för det. Tänk bara när du köper en mobil som inte är i modet ännu, helt sjukt va folk kommer döma dig. Och när du köper vita strumpor, och din fake ass kompis också har det, då är du ju bara dödens, man kan ju verkligen INTE ha samma färg på strumporna som sin kompis. Det är bara fel... I DITT JÄVLA HUVUD. Inget är fel. Man gör som man vill. Regler finns för att bryta. Snälla gå inte ut på gatan och skjut någon nu. För det är inte det jag vill säga. Allt du gör, allt du gjorde, allt du gjort, gör det för att du vill göra det inte för att du tror att alla andra tror att det är coolt. Världen kommer alltid vara manipulerad. Men TÄNK.. om du inte var en del utav den manipulerade världen. Tänk om jag inte var det. Sluta skjuta upp saker du vill göra. För YOLO.
 
YOLO är ett jävligt bra citat faktiskt. Och nej jag trodde inte att man kunde leva två gånger innan jag hörde citat. Men Yolo innebär inte att man ska supa sig full, droga sönder sig själv, förlora oskulden vid 12-års åldern. Yolo betyder att "du lever bara en gång" och varför inte göra det du alltid velat göra då. Har du velat börja gymma? Gör det. Vill du åka till Las Vegas och leva livet? Gör det. Det handlar om att ta chanser. Kunna riskera något. För när du super sönder dig själv, handlar det att ta chanser då? Handlar det om att riskera något förutom din lever? Alltså, gör det du vill göra, kämpa för det du vill göra, och ge som du vill få.
 
Over and out.