31 Oktober 2012, kl.22:46

Svar på frågestund - Del 1

1. Vad är din syn på kärlek?
Anser att vi egentligen inte kan leva utan kärlek men jag lever bättre med tanken om att vi faktiskt inte behöver den. Inga gränser och regler man behöver följa.

2. Har du upplevt "sann kärlek"?
Nej. Finns det ens?

3. Är du bra på att leva i "nuet"?
Jag är väl proffs på det! Haha, nej men jag är sådan som lever i nuet, känns bättre att inte oroa sig över något som kanske händer sen!

4. Framtidsplaner? Eller går du tillbaka till punkt 3, och tänker på just "nuet"?
Efter natur blir det väl 6 års utbildning på någon högskola.

5. Hur är du som person? Något du gillar mindre/mer? Något du vill ändra på? Varför?
Jag är livlig, kaxig och bedömer folk lätt. Om vi talar utseendemässigt så gillar jag ej mina ögon, men det är det jag föddes med, varför ändra på det liksom?

6. Vad för typ av musik lyssnar du på?
ALLT, förutom opera och hårdrock. Är en riktig musikälskare.

7. Vad tycker du om att ställa om klockan en timme bakåt?
Vet faktiskt inte vad det innebär. Får man sova mer eller mindre då? Haha..

8. Varför bloggar du?
Uttrycka mina känslor? Nej, men jag behöver någonstans att skriva av mig, plus att det är säkerligen blir roligt när man blir äldre att läsa om det man gjorde när man var yngre.

9. Vilka andra bloggare läser du? Vad fångar ditt intresse?
Favvobloggar är väl: Fokis, Kissies, Joannas, Nicolinas och mina vänners.

10. Hur FÅR man ditt intresse?
Har du bra humor, är snygg och har bra musiksmak så får du gärna gifta dig med mig. (gäller endast killar om du inte är Adriana Lima...)
 
11. How do you suck a fuck?
En fråga till dig då. How do you fuck a suck?

12. Är du kär i mig?
Drömmer om dig varje natt, kan nog inte leva utan dig.

13. Hur många tår har du sammanlagt?
Det växer typ ut en varje gång jag fyller år så.. 16 st!

14. Vad tycker du om mig?
Du är helt ok.. min lilla putte cicci!

15. FRÄÄMLING VAD DÖLJER DU FÖR MIG??
Do you really wanna know? ;)

16. Tycker du om carola?
Vet inte.. Hade svårt att få ett intryck för hon blev fångad av en stormvind..

17. Har du någon gång försökt räkna dina hårstrån?
Yes. Blivit min hobby nu!

18. Hur känns det nu när du kommit in i puberteten? (äntligen är du stor!)
Känns väl som en dröm går i uppfyllelse!

31 Oktober 2012, kl.20:42

Happiness is only real when shared.

Dagen spenderades med dessa två grabbar och Twinie i Göteborg. Yes, vi kaosade upp hela staden.. Skämt o sido.. Fick med mig en skjorta med luva utan armar från Beyond Retro (jag vet att det lät konstigt, jag ska visa er någon gång). Annars så fönstershoppade jag mest eftersom jag shoppade lite överstyr i måndags. På söndag bär det av mot Göteborg igen på seketariatkurs inom basket. Så då blir det att vakna halv 8, wihooo! (fuck life). Annars hade jag en riktigt härlig dag och jag har knappast ont i armarna för J bar alla påsar. My slave, yes. Mumsade i oss lite goda saker på Starbucks också, sjukt länge sedan jag var där, underbart! Nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er!

31 Oktober 2012, kl.00:38

Liar, liar, what a liar.


30 Oktober 2012, kl.19:09

Let it remain the same.


30 Oktober 2012, kl.16:16

Please don't go away.


29 Oktober 2012, kl.21:14

I satisfy myself through music.

Kom hem från Göteborg vid åtta tiden. Fick hem 6 tröjor, en färgbomb till håret, ett bälte och en "kuverväska". Några bilder kommer troligtvis när jag orkar! Men nu ska jag sätta på en film och gosa med min säng, har saknat den ytterst mycket! Glöm inte att jag har en frågestund, klicka HÄR för att komma till den, och puss på er.

29 Oktober 2012, kl.10:52

Mot Göteborg!

Just nu sitter jag i bilen påväg till Götet! Mamsen frågade på morgonen om jag hade lust att åka och det är väl klart jag har trots det fula vädret. På onsdag bär det också av mot Götet fast med Twinie och några andra grabbs. Men nu ska jag stänga mig inne i musiken!


28 Oktober 2012, kl.22:50

Ask me whatever you want to.

Nu har ni chansen att fråga vad ni vill mellan himmel och jord. Avslutas nån gång när jag har fått in tillräckligt många frågor. Puss på er!

28 Oktober 2012, kl.11:35

Feel free to judge me when you've walked a thousand miles in my shoes.


28 Oktober 2012, kl.10:33

De kalla mig för galen, sa att det enda bra jag kunde göra var att bryta lagen.

Ännu en gång vaknar jag ganska tidigt, redan vid 9 tiden var jag uppe. Dock orkade jag inte gå och ät frukost så nu har jag kollat klart en HP-film och snart ska jag fortsätta med mitt marathon.. Alone.. Men annars så ska jag nog sätta mig med matematikboken ett tag och sedan ut och jogga om jag orkar.. (vilket jag inte kommer att göra men jag låter åtminstone aktiv, don't I?) Haha nej, men vi får se hur det blir. Puss på er!

27 Oktober 2012, kl.20:27

En tripp mot Lidköping.

Drog och kollade på grabbarnas borta match i Lidköping vilket resulterade 2 timmar i en bil med väldigt hög musik. Dock stannade vi på Max och sedan hade vi det lite stressigt till Lidköping eftersom det var så ont om tid, så det slutade med att killarna bara fick 15 minuters uppvärming, vilket inte är så bra men det var väl bättre än inget. Själv stod jag vid sidan som en liten mini-coach och skrek som tusan. Men ja, ordning och reda ska det vara! Twinie hängde också med och fotograferade hela matchen, yess. Det var nog allt. Puss på er!

26 Oktober 2012, kl.17:31

Äntligen är du här kära höstlov.

Jag vet att min uppdatering har varit botten! Men nu är det höstlov och alla prov är avklarade! Så nu ska jag bara sova och träna! Livet känns då underbart! Blir nog att träffa bästii på lovet också sedan ska jag upp till Götet med Twinie någon dag också om det blir som planerat! Yesyes, men nu ska jag gosa ner mig i min säng och kolla på massa film. Puss på er mina fina hjärtan!

23 Oktober 2012, kl.23:18

Vet inte hur livet är längre. Ler lite då och då.

Hello. Basketträningen slutade vid 10 och min kropp har här med förbjudit mig från all träning på hela veckan. Jag tror verkligen inte att den orkar mer, eller rättare sagt jag tror inte att JAG orkar mer. Imorgon blir det att sitta kvar i biblan ett bra tag tills jag har matat in biologin i hjärnan. Sedan ska jag belöna mig med sömn eller simning.. Who knows? Vi får se hur sent det blir. Men annars så är rullar livet väl vidare. Adios!

22 Oktober 2012, kl.22:26

J-ns - Rollin ft Lorik

Tro mig, det är värt att lyssna på.

22 Oktober 2012, kl.20:09

I would be happy with you, but we wouldn't fit like a puzzle, no matter how hard we try it would always be a gap between us.

Helloj! Ja, jag börjar inse att det kommer ganska många bilder på mig nu men jag vågar inte lägga ut bilderna på fina emeliepemelie för då kommer hon döda ballen ur mig. Och det vill ni nog inte att hon gör...eller? Iallafall, jag har precis slösat bort två timmar med bara sömn, eller slösat och slösat. Det var en tid jag uppskattade men nu sitter jag och skajpar med bästii och DÅ ska jag vara riktigt aktiv med pluggandet. Men annars så har jag bara haft en vanlig skoldag idag, dock måste jag börja lösa det där med de sista lektionerna jag har dagligen för jag överlever verkligen inte utan kaffe dock har jag gått in i en deal med min Twinie som går ut på att vi inte ska köpa någonting i kafterian på en hel månad.. Hello and welcome to hell!

21 Oktober 2012, kl.23:16

All cards on the table, my bet's on us.


21 Oktober 2012, kl.20:21

I lovie dovie you.

Den här ungen älskar jag!

21 Oktober 2012, kl.10:28

Uppe med tuppen en dag som denna.

Idag är jag uppe tidigt! Ingen aning varför eftersom jag sov ganska sent igår. Dock bestod gårdagens eftermiddag av väldigt mycket sömn och på kvällen stack jag hem till Bardhii och tog massa kort. Annars satt jag uppe ett bra tag och chattade med J. Och en sak måste jag tillägga, jag vet att man inte kan börjar en mening med och men detta är min blogg jag får göra som jag vill! Men iallafall, saken jag skulle tillägga var att jag verkligen hatar att man aldrig kan komma ihåg hela sin dröm. Jag vet att jag drömde om någonting underbart, men har ju ingen aning vad det var för nått. Jaja, nu ska jag göra något vettigt, pusshej.

20 Oktober 2012, kl.22:29

När ska vi börja andas igen?

Vill bort härifrån. Hitta kärleken och rymma från denna skit staden.

20 Oktober 2012, kl.14:37

A leather jacket and a new scarf.

En ny skinnjacka.. Andra skinnjacka på två månader, rekord nästan. Köpte även in den här halsduken, plus en i svart också. Välkommen vinter, jag tar emot dig nu.

19 Oktober 2012, kl.21:38

Malcolm Brandin - Here comes the hotstepper

Malcolm%20Brandin%20-%20Here%20comes%20the%20hotstepper
NEJ! Jag kommer inte sluta lägga upp videos på min man. Stick från min blogg om ni ogillar det! (sjukt grov)

19 Oktober 2012, kl.19:43

Some people just want to watch the world burn.

Hej! Nu är jag äntligen hemma! Iofs så var jag hemma fem minuter efter skolan men hoppade på bussen igen efter att jag hade tagit alla mina badsaker. Jag känner det verkligen i kroppen att jag inte har simmat på några veckor nu, sjukt utmattad blev jag bara efter några längder men jag kämpade på! Annars så hade jag kemiprov idag, eller "förhör" som man också kan kalla det. Jag satt verkligen och kämpade med totalt 38 kemiska beteckningar och vi fick 13!! Alltså förstår ni hur sur jag blev eller? Jag som har suttit och matat in en efter en i hjärnan, men jag kan väl inte direkt säga att det var onödigt, för nu förstår jag nästan allt han skriver på tavlan. Wiho! Nej men nu ska jag ta en tupplur, ha'de!

18 Oktober 2012, kl.23:32

En gång kung, alltid kung.

Jag är helt förälskad!

18 Oktober 2012, kl.23:29

Ibland räcker det med att göra sitt bästa.

Halloj! Kom hem från träningen halv tio. Körde 21:an i slutet, jag vann båda gångerna.. FAST jag vill ju inte skryta (host). Iallafall, nu har jag pluggat in de kemiska beteckningarna och imorgon vaknar jag tidigt och repeterar dom igen! Annars så ska jag ta och sova tidigt idag så att det inte blir lika svårt att vakna imorgon som idag. Jag sov ju runt halv 3 igår så jag fick väl 4-5 timmars sömn. Helt ok att vara naturare..eller inte. Ni får ha det, puss på er!

18 Oktober 2012, kl.16:33

Vissa dagar är sämre än andra.

Hihi, fina emeliepemelie där bak. Just nu sitter jag iaf i biblioteket och bara chillar. Idag har jag haft ett tre timmars långt matteprov och sedan har jag även haft biologi redovisning vilket gick ganska bra. Nu ska jag bege mig hemmåt och på kvällen blir det basket. Och om ni undrar så har jag inte simmat på 2 veckor. Jag känner mig helt lat men jag har knappast haft tid till det så vet inte riktigt vad jag ska klaga på förutom mig själv. Men nu ska jag nog packa ihop. Puss på er!

17 Oktober 2012, kl.15:44

Yesterdays Dresscode.

Skjorta: JC 59:- (I KNOW, fyndade den igår, är helt kär i den)// Linne: Topshop i NewYork (Fick som present)// Jeans: Veromoda 299:- (kanske?)

16 Oktober 2012, kl.23:17

Nya inköp.

Armband: Nelly.com 79:-// Halsband: Glitter 129:- (?)// Öronhängen: Glitter 25:-// Ring: JC 10:-// Klänning: Nelly.com 249:-

16 Oktober 2012, kl.10:15

Today's Dresscode.

Mössa: BikBok// Jacka: Pappas som jag har snott// Vantar: H&M// Väska: (Som skymtar lite därbak) Cheap Monday från min kuselin!

Hejsan mina fina kycklingar.. (not) Just nu sitter jag i uppehållsrummet och blir mobbad av Emelie och Yiyi (not really). Men jag ska strax plugga matematik eftersom jag måste blir klar med mitt delkapitel innan provet! Så ja.. Det måste jag göra! Annars har jag har jag två hålor idag vilket ska spenderas men mina fina utlärnings litteraturer. Ni får ha'det!

15 Oktober 2012, kl.23:32

Cash in my Pocket - Wiley ft. Daniel Merriweather

Åh så mycket kärlek till denna låten asså!

15 Oktober 2012, kl.20:36

10 oviktiga saker.

• Jag är i nuläget en riktig bokmalare.
• Jag har börjat använda mer synonymer i meningar och har utökat mitt ordförråd drastiskt.
• Jag har äntligen börjat gilla någon, vilket inte har hänt på en jävla lång tid.
• Musik är min befrielse från allt.
• Jag har både klippt och färgat mitt hår men nu vill jag klippa mig igen!
• Jag funderar på att anlita en städerska eftersom mitt rum ser ut som ett bombnedslag. (Varför jag inte frågar mor min är för att jag inte vill dö.)
• Jag sover med fyra kuddar och två täcken, ibland fem kuddar! (Roligt.. yes)
• Jag har en tanke som ligger djupt inne i hjärnan om att byta linje. (Vi får se vad som händer)
• Jag stör mig på människor som har överenergi och är allmänt dumma i huvet (NEJ, jag menar inte mig själv)
• Saknar min opålitliga och dumma bästis. 

14 Oktober 2012, kl.21:34

And I still ask myself what I would do without music. The only answer I have is probably to die.

Nu är jag hemma från en bra kväll med Viki. Vi gick nämligen på en dansföreställning, riktigt imponerande dansgrupper det finns och min bästis var också väldigt duktig! Jag filmade lite med min urkassa iPhone, dem kanske kommer upp någon dag om jag har den orken! Annars ska jag nog lägga mig och läsa en bok. Under helgen har jag hunnit att läsa ut två böcker redan! Så nu har jag läst ut sommar triologin av Jenny Han! Men ni får ha det så bra mina hjärtan, puss på er!

14 Oktober 2012, kl.14:14

En överexalterad tjej.

Just nu sitter jag och fixar mig, om knappt en timme ska jag bege mig till stan och möta upp vikipiki och sedan ska vi gå på en dansuppvisning där en av mina bästisar uppträder. Hoppas att det blir en rolig kväll, annars så ska jag sätta mig och plugga ett tag också! Tjingeling!

 


13 Oktober 2012, kl.12:35

Justin Bieber - Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj

Himmel, vilken röst och vilka muskler!

13 Oktober 2012, kl.12:24

En dag som börjar ganska bra!

Så nu har jag beställt hem lite saker från Nelly.com! Ni kan få se dom när de kommer. Woho! Annars så har jag äntligen städat mitt grisiga rum och nu ska jag sätta igång med matematiken. Det blir nog alla planer för idag! Jag kanske ska simma också, men vi får se med den planen då jag precis har färgat mitt hår så är det nog inte så rättvist mot det! Så ja, blir nog att sitta hemma. Puss på er!

13 Oktober 2012, kl.00:23

Hys ingen agg emot mig.

Hej! Jag vet att jag har varit lite inaktiv idag men jag har haft fullt upp med mitt hår faktiskt. Har bland annat klippt mig, och NEJ inte så kort som på bilden, men skulle vilja! Och sedan har jag suttit med två flaskor med röd hårfärg i håret. Som alltid kan mitt hår bara bli en nyans ljusare så nej man kan inte se det röda så mycket som jag hade velat men jag fick knappast upp mitt hopp eftersom jag har färgat hår ett bra antal gånger! Nu ska jag vara social med C, haido!

11 Oktober 2012, kl.22:34

That girl is trouble, from the head to her toes.

Kom hem från träningen för ungefär en timme sedan. Har suttit och pillat lite med bloggdesignen så nu har jag fixat runda hörn, men vet inte riktigt om jag trivs med det så vi får se om jag tar bort det! Träningen gick faktiskt väldigt bra, imorgon är det träning igen, kan verkligen inte få nog! Men eftersom jag har det så ofta så måste jag alltid vara uppe sent för att hinna klart med allt plugg! Men det är helt enkelt värt det! Jag får se om jag går ut någon dag och tar kort för har lite brist med bilder nu. Dock kanske ni märker det med alla cambilder jag lägger upp! (skäms på mig!) Nu drar jag, xoxo.

11 Oktober 2012, kl.15:40

After school studying.

Sitter här i biblan och pluggar med Puffen, tänkte skriva ett snabbt inlägg för efter det här kommer min hjärna vara utbränd av allt plugg. Men ikväll blir det träning och det klagar man inte på! Dagen har varit lite långtråkig med 2 timmars långt fysikpass men det är helt okej eftersom vår fysiklärare alltid sätter på kaffe! Tummen upp för honom! Vaknade föressten försent idag så jag missade min buss men mamsen var ju snäll nog att skjutsa mig. Den informationen var väl värdig att sätta på minnet? Haha, skoja! Nu ska jag sluta skriva onödiga saker, puss på er!

11 Oktober 2012, kl.00:04

Än en gång kan jag andas ut för en stund.

Nu har jag läst ut min svenska roman, det tog exakt 3 timmar och 20 minuter! För er som är intresserade heter boken "Sommaren jag blev vacker", helt underbar bok faktiskt! Och till dig Linni som inte trodde att jag skulle hinna läsa klart boken tills imorn, in your face! Jag är som sagt en bokmalare! Annars har jag försökt plugga matematik också, imorgon gäller det att plugga in biologin för på fredag har jag redovisning. Kärlek till det alltså.. Eller inte! Nu ska jag börja läsa uppföljaren till boken. Ni får ha en godnatt! Puss på er!

10 Oktober 2012, kl.18:37

Volleybollturnering.

Hade volleyboll efter skolan idag med klasslaget. Riktigt roligt var det iallafall även om det var lite tjafs hit och dit, det är ju ändå för skojs skull, vad kan man mer begära liksom? Efter det var jag tvungen och skynda mig till gitarrlektionen, har precis börjat lära mig låten "Six degrees of seperation", börjar bli grym!! (skryter inte alls) Nej, men nu ska jag äta och sedan plugga. Puss på er!

10 Oktober 2012, kl.00:22

Cause you don't understand, nobody does.

Jag tror att detta blir ett bildlöst inlägg. Har inget vettigt att skriva egentligen. Kom hem från träningen för drygt två timmar sedan och sen dess har jag hunnit skriva klart engelska uppsatsen. Nu ska jag sätta mig och öva på min gitarr läxa och sedan blir det en romantisk dejt med sängen. Japp! Basketträningen gick underbart! Mina skor är helt perfekta men dock kan jag klaga på att hallen är lite för utsliten. Eftersom vår gamla hall brann ner får vi nu för tillfälligt spela i Skogstorpskolans idrottshall, det roliga är ju att det ligger så himla nära mig. Men annars så gillar jag inte korgarna.. Haha, klagomål hit och dit! Men nu ska jag då få detta överstökat så jag kan lägga mig! Pusskram!

10 Oktober 2012, kl.00:14

Det spelar någon roll, iallafall för mig.


09 Oktober 2012, kl.18:05

I need to walk it off.

Jag och viki lite skoltrötta! Dagen har varit helt okej, hade två håltimmar och den första spenderade jag med matteboken och mina kära vänner och den andra håltimman stack jag och Twinie till gymmet och körde ett pass. Men olyckligtvis drog brandalarmet igång så vi fick gå ut ur byggnaden, sedan fick vi reda på att det bara var en övning, gissa om jag blev förbannad?! Men iallafall, nu sitter jag hemma och ska skriva klart min uppsats i engelskan och sedan bege mig av mot första basketträningen sedan min förra träningshall brann ner! Woop! Ni får ha det!

08 Oktober 2012, kl.22:49

Sometimes saying fuck it is the best decision.

Just nu sitter jag nyvaken i min goa säng.. Dumt beslut att sova från klockan 6 till 10.. MEN jag blev utvilad.. tror jag! Ska ta itu med min engelska uppsats och sedan plugga matematik. Men vi får ju se hur min planering går nu när jag har fastnat helt i musiken, hiho! Skoja, antar att jag måste ta plugget i första prioritering, känns som om jag underskattade natur även om jag överskattade linjen. Wellwell, nu kör vi!

08 Oktober 2012, kl.16:55

Hanging out with my other half.

Just nu sitter jag i biblioteket med min Twinie, vi har suttit och "pluggat" men snart ska jag bege mig hemmåt. Försökte att plugga matematik, men när man väl har fastnat så känns det som om man inte kan gå vidare eftersom alla jäkla tal efter det talet handlar i princip om exakt samma sak. När jag väl kommer hem ska jag proppa i mig massa mat och sitta ett bra tag och läsa massa intressanta böcker (låter smart..) Nu ska jag iallafall vara social med Twinie. Puss på er!

08 Oktober 2012, kl.02:01

Too much freetime makes me nuts.

JAG KAN INTE SOVA! Sitter fortfarande och skajpar med Y. Stör mig på att jag inte ens är lite trött.. BJUDER PÅ EGOPIX, HEJDÅ!

07 Oktober 2012, kl.23:57

Törnrosa själv dygnar som en nattuggla.

Sitter i nuläget och snacka med Y, han är väl så snäll så att han underhåller mig eftersom jag har hällt in mig en kopp kaffe och inte är ett dugg trött. Ska gå igenom fysiken och kemin en gång till medan jag lyssnar på massa låtar som Y skickar, woho! Imorgon blir det volleybollträning klockan 8 på morgonen, skulle hellre vilja ha sovmorgon, men nejdå.. Och om ni undrar om bilden, SÅ NEJ JAG VILLE INTE VARA MED PÅ BILDEN. Men okej.. Jag är lite hyper nu så hejdå.

07 Oktober 2012, kl.18:27

En liten uppdatering av designen!

Gamla header:

Nya:

07 Oktober 2012, kl.18:24

Open your hand, take a breath, don't be scared cause I'm right here.

Hello! Kom hem från Varberg för drygt en timme sedan, har inhandlat massa saker till skolan och sådant. Mina gamla antecknings block hade en tendens att riva ut sidorna så fort jag vände blad. Inskaffade till och med ett pennfack, skratta inte.. Men jag tappar bort mina pennor och sudd hela jäkla tiden, dessutom slipper jag låna från Twinie nu! På tal om Twinie, så har hon hjälp mig med designen lite, om ni inte märkt det så har jag bytt! Jag står då för header och bakgrund, men allt knep och knåp har hon i princip gjort! Men nu ska jag råplugga kemi, ni får ha det!

06 Oktober 2012, kl.23:47

Sätt ett leende på läpparna för att göra dina haters upprörda.


06 Oktober 2012, kl.19:00

I don't like math, I LOVE IT..

Ni bör förstå att rubirken inte är seriös! Just nu sitter jag och pluggar matematik och imorgon har jag en dejt med kemiboken. Då ska jag ägna all min tid och vårda den med omsorg! Men annars så försöker jag bli bästavän med matematikboken nu.. Vilket inte går uppåt precis, men jag försöker! Ville bara slänga in ett snabbt inlägg, har inte lämnat huset idag så har inte så mycket att skriva. Puss på er (njut av mina fina egopix)

06 Oktober 2012, kl.00:36

Malcolm Brandin - Bredängstil

Malcolm%20Brandin%20rappar%20sin%20Bred%C3%A4ngsstil
Kärlek över hela honom! Sjukaste människan med världens bästa texter!

06 Oktober 2012, kl.00:19

Film/danskväll med underbara!

Hade en rätt underbar kväll med Yiyi, Viki & Linni, helt underbart smeknamn jag kom på till dig Linnéa! Iallafall, dagen började med att jag pluggade som tusan med H (not really) sedan stack vi iväg till simhallen men innan det så stannade vi snabbt på Torggrillen och åt. Men sedan tränade vi och efter det skulle han tydligen till Götet så jag begav mig hemmåt och fixade iordning mig. Rätt som det var satt jag på bussen mot Yiyi. Vi handlade massa godis, chips och massa annat gott. Sedan åkte vi bil hem till Linnea och hade det väldigt roligt.. (What happens in the STUGA, stays in the STUGA..) Men nu ska jag gå och gräva min grav, för min tjejer kommer döda mig för dessa fina bilder (Jag var faktiskt snäll att täcka över ditt ansikte Viki, för din och MIN skull) .. Puss på er!

05 Oktober 2012, kl.09:09

Nu får vi allt se om vi klarar dessa tre år.

Här har vi då min kära klass, 12NA! Iofs så har fyra stycken redan bytt till andra linjer, men inte jag! Jag ska kämpa mig genom alla dessa år! Ser inte jag ut som en ängel på bilden men både piké och ett fint leende.. Tro mig jag är galen annars.. Iallafall när jag kom hem igår från simningen fick jag världens huvudvärk, tänkte ligga och vila 15 minuter innan jag började plugga, men jag orkade knappt vakna igen eftersom jag hade satt på äkta lugna musiken.. Sjukt smart, en applåd till mig där! Men nu ska jag ta igen det jag missade igår, puss på er!

04 Oktober 2012, kl.18:19

Loco loco!

Okej! Ni kan sluta skratta nu... Ville bara bjuda på denna bilden, såhär blir man föressten om man går Natur! Väx aldrig upp och gå aldrig i gymnastiet är mitt tips! Haha, nej men skämt åt sidan nu då. Har pluggat matte ända sedan jag kom hem vilket var typ vid halv fem. Nu ska jag snart åka iväg till simhallen och vara lite aktiv med Puffen. Kommer uppdatera lite senare förhoppningsvis, ha'det!

03 Oktober 2012, kl.20:40

R.I.P to the girl you used to see, her days are over.

Klassfotot och det enskilda fotot är äntligen hemma! Jag ser väl någorlunda bra ut eftersom mitt hår är spikrakt, hehe, hade en aning ångest över att det inte skulle vara det och mina fina klasskamrater skulle ju skrämma upp mig också, men det ser ju helt okej ut. Kom hem vid halv fem tiden och satte mig i sängen och latade ett tag. Tänkte faktiskt ta en tupplur, men tyckte att det var ganska onödigt så jag satte mig och plugga matte istället, vilket jag fortfarande gör och ska fortsätta göra. Jag vet att det börjar bli tråkigt att läsa om mitt plugg nu! Men jag ska förbättra mig. Puss på er!

02 Oktober 2012, kl.21:03

En helt underbar dag!

Vi hade en riktig skön dag idag. Jag hade två håltimmar på schemat så på första hålan så gick jag och Twinie till Stålboms och åt, som ni ser då! Ett kort tag därefter kom även Linnéa och Viki. Så där satt vi och hade det mysigt ett tag. Sedan vände jag och Twinie hem mot hennes place medan Linnéa och Viki stack mot skolan. Vi hämtade idrottskläder och sedan flöt väl dagen på som vanligt. Fick reda på mitt fysik prov, jag är ju inte besviken över mig själv, men jag vet att jag kan bättre även om det är ett ämne jag inte är tummen upp på.
 
Under andra håltimman så var jag och Twinie aktiva och tränade lite! Sedan började ju matematiken. Måste kämpa med den denna veckan om jag ska hinna ikapp! Kära hjärtanes känner jag bara.. Men vi får se hur det går. Puss på er!

02 Oktober 2012, kl.20:50

Mina kära bebisar är äntligen hemma!

Jag har längtat ihjäl mig efter dessa! Och äntligen är dom mina! Känner nästan för att gråta en skvätt så glad jag är. Men nej, jag ska skona er från det.. Skulle bara visa mina skor i detta inlägg, kommer uppdatera mer senare. Puss på er!

01 Oktober 2012, kl.22:30

Words can't describe this talent.

 
Tröttnar aldrig på denna underbara röst. Prenumerera och kör tummen upp på alla hans videos. Guldvärd människa med en guldvärd röst!

01 Oktober 2012, kl.21:50

Har man gett sig in i leken, får man leken tåla.

Såhär såg jag för det mesta ut på sommalovet. Gillade faktiskt min tegelsten som teve där bak! Och snälla mobba mig inte för att jag ser kort och liten ut. Tillbaka till verkligheten. Har haft lite ångest över fysikprovet idag, men seriöst det får gå som det går. Får jag ett dåligt resultat så får jag helt enkelt göra omprov och få ett bättre resultat. Prov har ju aldrig varit min starka sida precis, men vi kan inte alltid ha starka sidor. Nästa vecka blir det kemiprov på en måndag, det frestar mig inte alls, men jag får tåla leken nu när jag väl har gett mig in i den. Nu ska jag studera matematik. Puss på er!

01 Oktober 2012, kl.19:05

It's never too much.