27 November 2012, kl.19:46

Hoppet om ett bättre liv har inte dött än.


26 November 2012, kl.19:59

Egoo.

Olyckligtvis hade jag inga andra bilder än dessa egobilder. Sitter just nu och skajpar med J och pluggar på den hemska engelskan. Nu ska jag kila iväg och kolla på något program som börjar på fyran. Ni får ha det!

25 November 2012, kl.21:48

3 månader i bilder.

Riskerar livet för det här. Vet inte hur länge vi har gått i skolan, men det bör nog vara lite mer än tre månader. Mina klasskamrater läser inte min blogg så ofta så jag får väl hoppas att jag överlever den kommande veckan med tanke på alla dessa bilder. Bloggandet har varit lite dåligt men plugget är lite ivägen nu.. Ska väl inte ljuga för mycket, har suttit och drogat lite Desperate Housewives också. Sjukt chill i dipp. Puss på er!

23 November 2012, kl.23:05

I can't fucking breath.

Jag är så jävla arg att min ilska inte får plats i mitt rum. Malcolm, den BÄSTA i x-factor åkte ut innan finalen och inte för att vara taskig med BENNY blev kvar?! Asså seriöst? Han hör inte ens hemma där. Plus att jag tror att Malcolm åkte ut bara för att alla i juryn måste representera en artist, och fuck x-factor. ASSÅ FUCK X-FACTOR. Helvete så himla sur jag är, kan inte andas, åhhhh! Så tack för att ha förstört hela X-factor alla som inte fucking röstade + fucking arsle juryn + Andreas som kan ta sig i arslet. HEJDÅ.

23 November 2012, kl.22:23

Awa Santesson-Sey - Crazy in Love

Awa%20Santesson-Sey%20-%20Crazy%20in%20love
Tar ett riktigt djupt andetag, det är sjukt så bra hon är!

23 November 2012, kl.10:17

A kind smile is a broken smile.


22 November 2012, kl.23:54

Don't worry about people in your past, there's a reason why they didn't make it to your future.

Hej! Hade en riktig lust att skriva ett inlägg innan klockan slår tolv. Fysikprovet är gjort och nu väntas bara svenska-talet och engelskaprovet som faller in i början av nästa vecka så det ska jag sitta och knåpa lite på i helg. Nellsie hängde med och drogade lite Lana Del Ray låtar med mig. Dock så sov hon en liten powernap så jag passade på att kolla på massa bloggar istället för att plugga. Underbart.. jätte.. nej. Natur är lite av en utmaning, hoppas jag klarar av dessa tre år och kommer in i en bra högskola. Yes, målen är satta, nu är det bara att uppnå dem. Nu ska jag tvätta av sminket och sedan sova, godnatt på er loves!

22 November 2012, kl.22:27

Lupe Fiasco & Guy Sebastian - Battle Scars

Himmel och pannkaka, så jävla effing braaaa!

21 November 2012, kl.23:04

Låt oss andas för denna minuten.


Jag vet att min uppdatering har varit lite sådär. Okej, dålig. MEN jag har haft lite andra saker att tänka på t.ex fysikprovet imorgon.. Inte så frestande.. Nej! Men jag försöker tänka lite positivt som någon brukar säga. Jag hoppas verkligen att det går bra, har inte lust att bli underkänt i ett ämne. Men så ska vi inte tänka! Nej, vi ska vara positiva. Nu ska jag gå igenom alla uppgifter lite snabbt. Ni får ha det bra mina hjärtan!

20 November 2012, kl.18:23

Why spend time on loving someone when you can't love yourself first?


19 November 2012, kl.18:32

Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means you've decided to look beyond the imperfections.


18 November 2012, kl.16:40

Chris Brown - Don't Judge Me

It can get ugly, before it gets beautiful.

18 November 2012, kl.12:05

OBS: Inte död än.

Hej, vill bara tillägga att jag inte har dött.. Utan jag har bara ett väldigt tråkigt liv plus inga nya bilder att dela med mig av. MEN jag kan väl berätta lite om gårdagen då. Jag vaknade, åt frukost, borstade tänderna, gick och la mig, vaknade, pluggade, Nellie kom, vi hängde, hon stack hem vid 12, jag kollade på Step Up Revolution.. IGEN. Och det var nog allt. Idag går väl allt i repris igen, förutom att Nellie KANSKE kommer.. Saknar den lille filuren, ni får ha det mina hjärtan!

16 November 2012, kl.22:55

Breaking Dawn pt. 2

Jag antar att bilder säger mer än ord så därför kommer jag bara skriva lite om dagen. Efter skolan åkte jag och dessa goingar till Varberg. När vi väl kom dit hämtade vi ut biljetterna för att slippa trängas när det väl var dags, efter det gick vi och åt på Akropolis.. Har alltid älskat det stället! Okej, jag har ätit där två gånger.. Men ändå! Sen kollade vi på filmen, och jag måste tillägga att detta är nog en av de filmerna jag kommer sakna lika mycket som jag saknar Harry Potter filmerna.. Yes, väldigt ledsen är jag. Jag gillar den lilla tvisten i slutet som gör att man känner sig helt efterbliven.. Mer än så säger jag inte. Puss på er mina fina!

15 November 2012, kl.22:01

Smile through the pain.

Baam på de! Äntligen är jag hemma! Har inte alls lust att gå på basket med en vrickad fot och ett dåligt humör. Åt iallafall på El Paso med Twinie och A efter skolan. Det var iallafall sjukt gött! Innan dess var det bara gött häng uppe i uppehållsrummet med Eme och J, slutade efter lunchen eftersom det bara var frivillig räknestuga, dock stannade jag på den. MEN fick inte så mycket gjort. Nu ska jag ta och städa mitt rum och sedan sova, ha'de!

15 November 2012, kl.08:32

Lite av perfektion.

Måste bara dela med mig av det här, lika glad som kommentatorn var jag. Hoppade upp och ner i sängen och sprang och krama mamma, wohooo på de!

14 November 2012, kl.23:02

Zlatan Kung-ovic!

Jag är så himla glad över att jag bestämde mig för att kolla på matchen idag! Aldrig i hela livet att jag hade velat missa det så hände! Så idag får han äran att ha sin egna lilla bild på min blogg! Eller "ära" och "ära". I alla fall, efter skolan satt jag och pluggade lite, sedan stack jag hem och åt och begav mig mot simhallen. Jag hann simma några längder innan jag fick sällskap av J, så sammanlagt blev det 1 kilometer, wiho! Sen bar det av hem, har legat i sängen ända sen dess. Nu ska jag nog sova, puss på er!

14 November 2012, kl.00:38

Keri Hilson - Turn My Swag On (cover)

Helt kääääär.

14 November 2012, kl.00:23

Hur långt vi än faller ifrån varandra så hittar vi alltid tillbaka till varandra.

Nellsie och lilla mig. // Nu är jag hemma från basketen. Jag och Twinie sov innan så vi vaknade 8 minuter innan basketen började tack vare att mamma kom in och ropa på oss. Dumma Twinie hade stängt av alarmet.. Så trög. Dock kommer detta inlägget bli kort för jag ska underhålla mig själv med tyskaboken. Imorgon är det prov som gäller.. Wihoo. Aja, bai.

13 November 2012, kl.17:20

You're worth the wait.

Så duktig som jag är så sitter jag kvar i biblioteket efter skolan och studerar lite tyska. Det är tråkigt att vara ensam men det är väl smällen jag får ta. Om ungefär en timme så hoppar jag på bussen hemmåt och då ska Twinie också med! Idag är det äntligen basket, har längtat ihjäl mig, måste få alla mina tankar klargjorda och då är basket den bästa metoden EFTER simning. Nej, jag skoja. Basket kommer alltid att vara min terapi. Nu ska jag använda resterande tiden till att plugga. Puss på er.

12 November 2012, kl.10:51

I don't mind having you in my life.

Just nu sitter jag i uppehållsrummet med Twinie och Puffen. Egetligen skulle vi plugga på kemin men istället så hjälper vi Puffen att skapa en blogg. Vilket går helt okej. Hade föressten fys-test på idrotten, så nu är jag helt utmattad. Nu på eftermiddagen är det väl bara riktigt tråkiga lektioner som gäller, inkl svenskan eftersom vi ska förbereda ett muntligt tal om trender. Jag har ingen aning om vad jag ska prata om. Fuck life. Snart är det mat iaf. Wiho! Puss på er mina fina.

11 November 2012, kl.23:18

Ingenstans att gå.

Eftersom det är farsdag så har jag försökt vara en snäll dotter. På morgonen gav jag pappa en kram, that's it. DET är hur jag blir när det är en speciell dag. I alla fall, fick en sån adrenalinkick att jag bad mamma köra mig till simhallen. Simmade inte så värst mycket utan jag lekte mest runt med min söta och ondskefulla lillebror. Okej, ännu ett skämt. Visst är jag rolig? När pappa väl kom hem från jobbet så satt vi och kollade på Step Up Revolution medan vi åt middag. Måste tillägga att Adam Sevani är en av dom bästa dansarna jag någonsin har sett! Varje gång han dansar är det nästan som om mitt hjärta glömmer att slå. Märkte ni att jag var lite dramatisk där (coolt.) Nu ska jag sluta babbla. Skola imorgon. Kill me. Bye.

10 November 2012, kl.22:14

10 sanningar.

1. Hatar när konversationer dör ut för att man inte har något att snacka om.
2. Älskar när folk skriver till mig. (NU SKA DET RAMLA IN SMS!)
3. Hatar när man inte har något att göra.
4. Älskar när det är helg och man kan sova hur länge man vill.
5. Hatar när man försöker få tag på någon så svarar dom inte på sms eller när man ringer.
6. Älskar varenda minut borta från huset
7. Hatar livet (effing emo, cutcut)
8. Älskar att jag skulle ha 3 prov på samma dag nästa vecka, men det blev uppdelat.
9. Hatar tanken av att vakna upp pga skola.
10. Älskar >POSH24< (hjälper mina tråkiga dagar)
11. Hatar folk som gör duckface (bilden är tillägnad till alla er som gör det, inklusive mig då)

10 November 2012, kl.17:30

En hundring till den som kommer och underhåller mig.

Jag har typ lust att ta självmord i mitt eget rum. Jag har seriöst INGENTING att göra, har dock tyskaboken öppen brevid mig men har inte haft motivationen att kolla i den än! Så nu sitter jag och bara chattar med M, hon kommer med så dumma förslag som jag kan göra istället för att Skypa med henne. Detta får bli ett sådant tråkigt inlägg utan bild, för vet ni vad? JAG HAR INGA JÄVLA BILDER.. I och för sig kan jag lägga ut alla slitna bilder på Emelie, men jag tvekar starkt på att jag kommer överleva dagen då.. JUST EFF MY EFFING LIFE.

10 November 2012, kl.14:26

Who knows how far you can go if you stop halfway?


10 November 2012, kl.12:17

Some peple need to learn how to relax.

Idag vaknade jag nog samma tid som tuppen! Redan klockan 6 så var jag vaken, men gick jag ur sängen? Nej! Låg och degade rätt länge, eller jag kollade faktiskt på House! Hann med typ 4 avsnitt sen hoppade jag in i duschen. Det är nästan så att man får en adrenalinkick av det. Dagen får väl bestå av tyska-plugg & kemi.. Eller nått. Vill simma, men det har jag knappast tid med, så puss hej!
 

09 November 2012, kl.21:42

Achieve your dreams.

Detta bestod min kväll av. Satt i seketariatet och hade hand om tiden, Falkenbergs Basket Klubb mot Stenungsund. Vi förlorade dock med några fåtal poäng men det var riktigt bra kämpat. Jag är nog inte gjord för att sitta i seketariatet, det enda jag ville göra var att leda alla mina spelare (yes, dom är här med mina). Så nästa gång står jag nog vid sidan och skriker tills rösten försvinner. Twinie hade hand om protokollet, blev typ yr bara av att se siffrorna men det skötte hon galant! Nu ska jag ta och göra något vettigt (kolla på film), ni får ha det bra!

09 November 2012, kl.16:50

I Would Do Anything For You (Live on Letterman)

Om man skiter i hans fjuttiga danssteg så har jag varit fullkomligt förälskad i den här låten ett par månader nu.

08 November 2012, kl.23:42

Friends are valuable.

1. Jag o emeliepemelie 2. Fick napp på en träbit 3. Fina hjärtan 4. Jag och fina twinie

08 November 2012, kl.12:25

A champion sweats when nobody's watching.

Sitter just nu med Emeliepemelie i uppehållsrummet, idag var hon inte så fotovänlig.. Dvs en dålig dag (om ni förstår vad jag menar).. Nu ska jag ha labb hela eftermiddagen, wihoo eller inte. Är det något jag inte gillar så är det labb! Annars så blir det träning senare på kvällen, funderar om jag hinner simma innan det. Simmade 1km igår, fick lite motivation från gårdagens händelse.. Hehe! Skoja.. Tusan vad exalterad jag är.. Jaja, ni får ha det så bra. Puss på er!

07 November 2012, kl.21:40

The Luckiest Girl.

Så lycklig idag, kan inte ens beskriva det.

07 November 2012, kl.12:12

De senaste dagarna i bilder.


06 November 2012, kl.23:06

Between the Raindrops - Lifehouse ft Natasha Bedingfield

Ny kärlek.

06 November 2012, kl.22:36

Somliga dagar är sämre än andra.

Jävla äckliga dag. Varför ska allt vara så jävla komplicerat för, åhhh. Imorgon blir det simning, äntligen.

05 November 2012, kl.19:54

Every day I smile, and act like nothing's wrong. It's called putting everything aside, and simply being strong.

Kom hem för drygt en timme sedan, satt kvar lite efter skolan men innan dess gick jag och Twinie och drack Bubble Tea på Horizon. Nu har jag iallafall pluggat klart på matematiken och ska belöna mig själv med att bara slappna av. Jag ska nog läsa ut alla de hundra böckerna jag har lånat hem. Aja, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, ni får ha det så bra! xoxo

04 November 2012, kl.23:52

We're holding on to the pain, cause it's all that we have left.


04 November 2012, kl.20:14

Seketariatkurs i favoritstaden.

En liten summering av dagen med bilder! Sov över hos Twinie igår och då somnade vi vid 4 på morgonen och sedan gick vi upp halv 7. Vi hann äta frukost och slänga på oss kläder för vid halv 8 satt vi i en bil påväg mot Göteborg. Tredje gången denna veckan för mig! Men i alla fall så började kursen 9 och slutade vid 1 tiden. I slutet av kursen så fick vi skriva protokoll och ett teoretiskt prov och nu är det bara att vänta på resultatet! Jag hoppas verkligen jag klarade det! Vet om att jag gjorde några slarvfel här och där vilket kan kosta mig min licens, och det vill jag inte! Men annars så åt vi på donken efter och sedan letade vi reda på spårvagnen som gick in mot tågstationen, vi hann med tåget som tur va och nu sitter jag hemma och studerar! Och det ska jag fortsätta med, puss på er!

03 November 2012, kl.17:53

Old time is gold time.

En gammal bild från avslutningsmiddagen i nian. Har legat och sovit ett bra tag i min gosiga säng och nu ska jag ta itu med mitt rum och sedan bär det av mot Twinie och sova över där. Imorgon blir det att vakna tidigt och sedan åker jag på kurs i Götet. Wiho.. eller inte. Förutom att min garderob ser ut som ett bombnedslag så är väl rummet ganska rent.. okej jag ska inte ljuga för mig själv. Ska ta itu med denna röran nu. Puss på er!

03 November 2012, kl.13:07

Some people never learn how to read a pokerface.

Kom precis ut ur duschen. Dagen började riktigt segt, kanske för att jag sov så lite plus att J antagligen har smittat mig med hans förkylning för jag känner symptonerna komma nu! Snuvig näsa, hosta.. kom inte på mer, haha. Jag gick och la mig runt fem-tiden.. Himmel och pannkaka säger jag bara! Trots att jag kollade på FYRA filmer och lyssnade även på The Weeknd så somnade jag inte. Men till sist låg jag och sov djupt eftersom jag hade så tråkigt. Då vet jag vad jag bör göra nästa gång jag inte kan somna! Nej men nu ska jag sätta på mig lite kläder och käka något. Puss på er!

03 November 2012, kl.03:38

P!nk - Try

Lite kärlek på natten.

03 November 2012, kl.02:01

Just another sleepless night.

 

02 November 2012, kl.22:26

Svar på frågestund - Del 3

 
 
37. Favoritprogram?
Kollar inte så mycket på tv men just nu är det x-factor.

38. Är du svensk?
Yes. Men vietnamesiskt ursprung.

39. Vart bor du?
En håla i Halland vid namn Falkenberg.

40. En underbar person?
Ed Sheeran. Tackar gud för hans musik.

41. Fem personer som du älskar?
Mamsen och mina fyra bröder.

42. Vart är du nu?
Hemma.

43. En person som betyder mycket för dig?
Kan inte bara välja en.. Men mina fina bästisar.

44. Vem kan du berätta allt för?
Tror nog jag har fått den här frågan.. Men Alberto och Nathalino.

45. Favorit djur?
Hundar.

46. Hur lång är du?
Jag är så lång som 1.64 m lång!

47. Vem gillar du?
Det skulle du gärna vilja veta va!

48. Favorit film?
The Blind Side, 21.

49. Vill du flytta? Isåfall, vart?
Yes. New York.

50. Har du mens? Isf när fick du det?
What the fucking heck.. rolig info?

51. Har mest minnen med?
Kimsi och Saris.

52. Favoritgodis?
Romerska bågar? (dom kanske hette så) PLUS alla sura godisar!

53. En som du inte kan leva utan?
Min mamsi.
 
54. Vad drack du senast?
Wasser.. Vatten på svenska för er som inte förstod det. 
 
55. Planer inför din framtid?
6 år på högskola. Så långt har jag planerat.

56. Vem är "k" dom andra snackar om?
Ingen aning. Vill också veta. Skriv en kommentar när du vet nått! (nyfikna människor...)
 
57. Bästa egenskapen med dig?
Kan muntra upp folk lätt!
 
58. Sämsta egenskapen med dig?
Stänger mig inne i mina egna tankar lite för mycket..

59. Om du skulle få ta med 3 saker och 3 personer till en öde ö, vad och vem skulle du ta med?
Förråd av mat, poker-set och en dator med Spotify Premium. Och till personer blir det nog Jim Carrey, Jeff Dunham och Twinie. (bara för att plåga henne)
 
60. Det bästa minnet du har med någon utav dina kompisar?
Blev utslängd från huset och gick till min dåvarande bästis som tog emot mig med öppna armar.
 
61. Bästa maträtt?
Mammas mat.

62. Något speciellt du är "obsessed with" ?
Musik.. ytterst speciellt.

63. Favorit skor på skohyllan?
Mina Palladium och Converse.

64. Vart vill du resa till?
Spanien, New York, Los Angeles, California AND SO ON.

65. Om du fick vara kille för en dag, vad skulle du ha gjort`?
Haft sex. Haha, nej men seriöst..

02 November 2012, kl.21:45

Pokermänniska.

Finally home. Var ett tag hos J och "pluggade", nej men fick bland annat tyskan gjort och sedan blev det pokerkväll antar jag. Första gången jag spelade och jag ska inte skryta, men vann båda gångerna! In it to win it! Det var väl en helt ok dag, plus att jag fick höra Bobos begåvade röst! Wiho.. men annars så längtar jag tills jag blir 18, då röjer jag upp på kasinoo, haha..! Puss på er!

02 November 2012, kl.00:28

Conor Maynard - Turn Around ft. Neyo

Har nog säkert lagt upp denna förut men favorit i repris. Två av mina favoartister i samma musikvideo, det kan inte bli bättre. Svimmar typ fem gånger om när jag hör deras röster...

01 November 2012, kl.15:06

Svar på frågestund - Del 2

19. Hur kom det sig att du började och blogga?
Tyckte att blogga var så coolt och ville också bli känd som Foki så här sitter jag fem år efter och är NÄSTAN lika eftertraktad..

20. Höjdpunkten på höstlovet?
Detta höstlovet.. som inte är över än.. måste jag nog säga att sömn har varit det bästa.

21. Vad vill du bli när du blir stor?
Så du säger att jag är liten nu...? OKEJ, när jag blir STOR vill jag bli läkare.
 
22. Varför valde du natur?
Dels för att det är en utmaning och dels för att nå mina mål.

23. Hur går det med "K"?
Who's this mysterious K everybody's talking about?!

24. Bästa serie ever?
Hallå! Det är ju taskigt... Kan inte bara välja en! Men de som ligger mig varmt i hjärtat är väl: Grey's Anatomy, Gossip Girl och One Tree Hill.
 
25. Hur skulle du beskriva dig som person?
Kaxigaste människan ever.. Watch out säger jag bara!
 
26. Är du singel?
Yes, sååå jättemega singel som man kan bli.

27. Säg en snygg person
Channing Tatum.

28. Har du syskon? Isåfall, hur många, ålder och vad heter dom?
4 halvsyskon. Kommer knappt ihåg deras ålder eller vad dom heter.... (JK)

29. Något är fel, den första personen/personerna du vänder dig till?
Min reflektion i spegeln.. Man klarar sig bättre ensam!

30. Hur många kan du berätta allt för?
Deuce.

31. Har du någonsin sett en fallande stjärna?
Nope. Vi alla är stjärnor som min kemilärare brukar säga.

32. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig?
Har glömt bort vem det var.. Så den personen har nog inte någon så stor betydelse i mitt liv.

33. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet?
Nej, jag brukar sitta hemma i ett hörn och pussa min hand.. (Ett skämt om ingen förstod det.)

34. Favoritlåt?
LIKE A VIRGIN - Madonna.. Skoja.. Okej, seriöst nu. One in a Million - Neyo

35. Favoritfärg?
Militärgrön.

36. Bästa vän?
Alberto och Nathalino.

01 November 2012, kl.14:37

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲


01 November 2012, kl.11:13

Förbannad tjej.

Min sömn blev förstörd.. av människor som skulle rensa ventilationen. Men det kunde de minsann inte göra utan att vända upp och ner på hela stället, som straff så satte jag på musiken på högsta nivå och bara njuter av det medan de bankar och trankar (ingen aning vad det ordet betyder). MEN iallafall när dessa människor har gått ska jag sätta mig med min älskade tyskabok ett bra tag och sedan byter jag till matematikboken och gör klart det delkapitlet. Ytterst funny!