23 Juni 2012, kl.17:27

Min röst är borta.


Var på MTV-festival här om dagen och nu är min röst helt borta, känner nästan paniken inom mig växa, jag som alltid brukar prata hela tiden kan inte prata nu! Och den här nya blogg-översikten gör mig galen, fattar ju intne ett skit och jag har bara varit borta från bloggandet ett tag! Men tillbaka till MTV, jag kan inte fatta att jag verkligen har sett B.O.B, fyfaan vilken upplevelse, och att jag var nära att dissa hela MTV-festivalen men tur nog gjorde jag inte det!

Men annars är det snart dags för mig att åka ner till Skåne, försöker spendera de sista dagarna med mina bästa men sen försvinner jag ner i jorden. No more facebook, woah, känns som man släpper sitt liv lite. Men dags att ta lite ansvar och jobba lite. Funderar på att dra på den där RIX FM-festivalen i Helsingborg, när jag ändå jobbar så nära.Men vi får se, kanske inte ska slösa mina pengar innan jag har tjänat dom! Puss på er.

14 Juni 2012, kl.15:19

Ensam hemma hos kuselin.

kör på en gammal bild!


Just nu är jag ensam hemma hos min kusin, för både han och hans fru är ute och jobbar. Väntar bara på att dom ska komma hem så vi kan åka till Mjölby. Jag har till och med haft så tråkigt att jag har suttit och sminkat mig själv i ensamheten, känner nästan mig lite självmordsbenägen! Men men, det löser sig. Ska sitta och fundera på vad jag ska ha på mig imorgon när min kusin springer ut. Hoppas verkligen det blir bra väder!

13 Juni 2012, kl.23:58

Skype-dejt med bästis.

Min lilla willy!


Sitter och skypar med bästisen. Tror vi tänker dygna men jag vet inte, i morgon på eftermiddagen åker jag nog till Mjölby. Och övermorgon springer min kusin ut på student! Åh, har massa pengar att bränna på henne! Och på lördag så sticker vi ut på shopping runda, med de pengar jag inte kommer ha kvar! Men nu ska jag vara social, för han vet inte hur man är det! Så ha de!

13 Juni 2012, kl.09:03

Ni kommer alltid vara min familj.
Slutade nian igår och jag fick inte ut några jävla tårar! Jag menar "Hallåå, känslokalla människa!" Kommer sakna min underbara klass faktiskt, vi har gått igenom så himla mycket tillsammans, och om allt går som planerat blir det återträff i Augusti innan vi börjar skolan. Men sen är det typ ajöss på riktigt. Man börjar en ny klass och släpper de andra. Åhh, jag är inte redo än! Tur nog har vi sommarlovet också. Planerar Rix FM festivalen i Götet den 21 Juni. Sen hela Juli jobbar jag nere i Skåne. Sen är det augusti och då börjar skolan!

Åh! Ha ett bra sommarlov alla!

04 Juni 2012, kl.23:36

Middagen + Skolavslutning.


Här ovan ser ni vad tusan jag ska ha på mig. Den blåa blir nog till avslutningen, för min bässtis tycker d. Ska även ha ett halsband och ett armband som min bror har gett till mig som present med åren. Extra shoutout till vännerna från skolan som påminnde mig om att uppdatera min blogg! Ska ha högklackat, men köpte conversen så jag kan dansa också! Tillägger att jag har sytt den blåa klänningen och att jag avslutar detta inlägget nu. Jag vet inte när jag börjar uppdatera igen eftersom jag lämnar in min fin dator imorgon, men antagligen efter sommaren. Puss!