25 Februari 2012, kl.20:08

Active blogger.


Men tjena bloggen, känns som om jag är väääldigt aktiv. No.. not really. Men jag är ganska aktiv på min tumblr faktiskt. Klicka bara på bilden för att komma dit. Skolan börjar snart, NEJ, det är inget jag längtar efter.. Måste verkligen skriva klart mina arbeten annars kommer min lärare bitchblicka mig tills jag skickar in den. He-he.. You don't want that!

Just nu sitter min morbror bredvid mig och kollar på något vietnamiesiskt program. Yup, släkten är och hälsar på? Det är bara för att min lillebror fyller år imorgon, japppp...

24 Februari 2012, kl.16:17

Förändringar på designen.

NYTT:


GAMMALT:


Inte så många förändringar, ville bara byta ut lite saker.

24 Februari 2012, kl.16:11

Rihanna feat. Chris Brown - Birthday Cake (Remix)



24 Februari 2012, kl.12:37

I hate you more than love.

Detta inlägg skulle vart uppe igår men så krånglade internet... Igen!

Kör på ett natt inlägg eftersom jag inte kan sova. Ligger och Skypar med Nellsan, vi håller på att fixa med en go överraskning till er! Haha, inte riktigt men ändå. Dagen bestod av att kolla på Dream High 2 eftersom jag tydligen hade missat att sen dramat hade kommit ut. Så jag lanade igenom all delar, den var faktiskt ganska bra.

Imorgon ska jag sitta och plugga klart alla saker och sedan ska jag på träning. Måste även städa mitt rum för det ser kaos ut igen. Tack Nellie gör att dubinte hjälpte mig städa.. TACK!!


22 Februari 2012, kl.21:36

I'm back.

go egopixx!

Nu är jag tillbaka till bloggandet. Nellsan krashade här tre dar i rad och vi vände på dygnet helt. Vi gick och la oss 5-6 på morgonen och vaknade 4-5 på eftermiddagen. Igår eller idag vid 5 på morgonen hade vi en photoshoot, asså helt crazy. Tyvärr så kan ni bara se mina bilder på instagram eftersom jag inte vill lägga upp så coola bilder! Haha, jag heter iaf: ssuperfly på instagram! Yupyup, ha'de mina vackra!

19 Februari 2012, kl.19:07

Skype-dejt.


Just nu sitter jag på en skype-dejt med Jesse och Wowie. Vi sitter och diskuterar skor, värst va efterbliven jag har blivit. Håller knappast koll på de senaste modellerna, måste köpa JORDANS! Eller ett par Vans, måste skaffa cashflow först.. Nellan kommer hit snart, ska mysa med min going, har inte träffat henne på aslänge.. Jaja, ha'de.

18 Februari 2012, kl.23:40

Smile at haters, it destroys them.


Såå dagen spenderades som så att jag fixade ihop hela min garderob så nu ser det fint ut. Kollade på Friends with Benefits också efter det bänkades jag framför tv:n och kollade på melodifestivalen, hade sms-dejt med Nellsan också för hon kunde inte komma till mig idag. Men hon kommer imorgon förhoppningsvis! Jag hade lite tvångstankar om mitt hår så drog bort mina flätor.. Men ska be mamma göra om dom snart! Jaja, nu ska jag catcha' up lite med mor, ha'de!

18 Februari 2012, kl.14:44

You're the only one in my world.


Tony åkte hem på morgonen, hade inte ens hunnit vakna då. Men jaja, vi kommer nog ses snart igen. Fick även mina naglar fixade av min kusin, ganska simpelt. Me likey! Jag hittade mig en ny favorit artist också, my god, varför har jag inte hittat han tidigare? Jeff Bernat heter han, och hans röst är gudomlig! Nu ska jag ta ut alla kläder ur min garderob och göra om, deuces!

18 Februari 2012, kl.13:47

Proud to call you mine.



17 Februari 2012, kl.23:01

Just like them old stars, I see that you've come so far.


Kusinerna är här och min lilla Tony med. Min lilla bebis! Han är verkligen världens gulligaste, ska lägga upp bilder på honom någon gång! Sov till åtta så jag hoppade över träningen idag. Det låter inte som jag att hoppa över en träning, men jag var verkligen dö trött. Men nu är jag pigg, och tar hand om lilla Tony. För han har fått feber, stackars liten. Haha, ha'de

17 Februari 2012, kl.15:58

Turn up the music cause this is my favorite song.


I'm home! Hade en bra dag på ishallen, tror jag har peace med mitt x nu. Well, well ska planera lite inför lovet. Vet inte riktigt om jag vill jobba, åka till far min eller bara stanna hemma och vara med min babe. Vill jobba för att köpa beats, vill åka till pappa för det var längesen och jag vill stanna hemma bara för att umgås och ta det lugnt. Så nu har jag äkta dilemma, men jag tar det coolt för nu ska jag kolla på weeds. Deuces.

16 Februari 2012, kl.23:14

En lost Vivi.


'Hemma från Marcus för två timmar sedan, vi kollade på Never Back Down 2. Konstigt nog har jag aldrig sett den. Just nu sitter jag och nördar weeds. Imorgon blir det skridskor på eftermiddagen och sedan är det lov. Älskade lov! Hade precis ett långt snack med mor om hur fånigt kärlek verkligen är. Till er lovie dovies, piss off. Nej, skoja, haha, ska packa saker snart, men nu återgår jag till att kolla på weeds.

16 Februari 2012, kl.18:54

put your lovin' hands up darlin'


bild från arkivet?
Är vaken och supertrött! Jag ska ner och käka snabbt sen vidare hem till Marcus, ska stämma hans gitarr och spendera lite quality time with my girl Soff. Yup, så himla gött o bara sova! Men nu börjar jag tänka på att min natt kommer bli hemsk, och då är det nog inte lika gött igen! Men jag tar allt stegvis.. Nellie ska till X-factor på audition imorgon, lycka till, eller du kommer inte behöva det. Du är ju bäst!

16 Februari 2012, kl.15:25

Mätt och belåten.

yesyesyes.

Jag har hunnit äta mig mätt på en sallad och kycklingvingar. Yesbox, är helt övertrött så jag ska lägga mig. Ska stänga ute världen ett tag och bara somna till min älskade musik. Men det konstiga är att jag inte kan sova med musik, så jag stänger alltid av den precis innan jag somnar. Ha'de

15 Februari 2012, kl.23:57

Kreativa mor.

inlägget skulle ha kommit upp igår, men så dampade internet..

Mamma satt och gjorde sådana små flätor i ena sidan av mitt hår. Yepp, så nu har jag sånna små flätor. Imorgon väntas ett matteprov, åh varför? Jaja, ska sluta whina om mitt liv. Kunde inte fånga en fin bild på håret så det får väntas, ska strax ta och lägga mig, måste verkligen vila. Trots att jag sov i några timmar på eftermiddagen/kvällen så är jag fortfarande ganska trött.

15 Februari 2012, kl.22:29

I usually don't play games, but when I do, I win.


Hallo baby boo's. Äppelpajen står i ugnen och väntar på att bli uppäten, yepp. Sånt har jag hållit på med sen jag vaknade vid åtta. Ja, jag gick och la mig efter förra inlägget och vaknade åtta, och nej jag vet inte hur tusan jag kommer somna senare. Men iallafall, fick precis reda på min telefon räkning, mitt humör gick från bra till dåligt. Hur kan telefonräkningar vara så elak mot mig.. Vad har jag gjort liksom?

15 Februari 2012, kl.16:52

Trött dag + Fika.


Kom hem och började göra iordning en fika. Käkade upp två frallor och drack en kopp oboy med marshmellows, grädde och chokladsås. Super gott! Planer för dagen är som så att jag ska ska skriva klart detta inlägget och sedan lägga mig och ta en tupplur. Egentligen ska jag sitta med min problematisering, men det orkar jag inte, så jag tar en tupplur och tar en titt på arbetet senare. Ha'de

15 Februari 2012, kl.08:53

Wiz Khalifa & Amber Rose


Älskar verkligen detta paret, dom är så himla fina tillsammans!

14 Februari 2012, kl.21:44

Barndomen själv.


Älskade denna låten när jag var liten, älskar den fortfarande!

14 Februari 2012, kl.17:57

Yupyup.


woaaah.

14 Februari 2012, kl.15:45

Valentines day.


Alla hjärtans-dag spenderades med mami, eftersom Nellie avbröt vår dejt i sista sekunden. Blir till och med dissad av min bästis, FUCK YOU! Nej, men krya på hjärtat! Åkte iallafall in till stan med mor min och tog en fika på Ritz. Semlor och kaffe fick det bli, tyckte inte det var så gott så åt bara halva. Sedan gick vi vidare i Kronan, köpte tröjan ovanför på B.Young. Ett riktigt kap faktiskt, den kostade 145 riksdaler, inte så varm men fin! Hoppas ni har haft en bra alla ♥-dag!

13 Februari 2012, kl.19:00

flip dip trip my hip?


Värmer upp broccolisoppa i mikron, har varit ganska nyttig hela dagen och ska helst fortsätta så. Vikten ska minskas och jag ska må bra. Gitarrlektionen gick bra, fick lära mig "Mirror - Lil'Wayne", jävligt go låt, heeelt sönder spelad på min spotify. Kom precis hem från Chucke, fett tråkigt, ingenting att göra, så stack hem. Ska käka, deuces.

13 Februari 2012, kl.10:51

Oh yeah, wanna laugh?


MITT COLLAGE på vad som är roligt!

13 Februari 2012, kl.09:34

Don't play with fire if you can't handle it.



13 Februari 2012, kl.07:03

Lite orättvist ändå.


Klagar alltid på mig själv när jag vaknar sent och idag vaknar jag 10 över 6, I mean DUDE wtf?! Så nu ska jag sitta här med mitt krulliga hår och vänta tills klockan blir halv 8. Ohyeah, ska ta och läsa lite bloggar och slå ihop ett collage. Yes, ses sen min goingar!

12 Februari 2012, kl.20:17

I can see my fantasy flashing like lightning.

Bjuder på denna oseriösa bild. Man ser inte håret så mkt, men så ser du ut nu..

Mitt hår är så himla ojämnt, börjar bli väldigt ledsen och arg över detta. But it's okey, ska vårda det tills det växer ut fint igen! Jaja, nu sitter jag iallafall i flätor så att jag inte behöver bry mig om det ojämna håret. Musiken dunkar i högtalarna, hur går det att inte älska lil'wayne? Juste, Whitney Houston har ju dött, så r.i.p angel. Har inte börjat med mitt arbete än, och jag måste sova tidigt idag, vad fan håller jag på med? DEUCES!

12 Februari 2012, kl.16:23

The Carter IV [Explicit]

Lil'Carterrrr! Haha, tack Younes x100 ♥

Stack hem ungefär klockan två på efter middagen, alltså för två timmar sedan. Natten var väl ganska go eller, vi sov vid halv 5, tummen upp på det? Just nu sitter jag bara och lyssnar på den goa musiken, ska strax börja med arbetet som ska in idag, why do school hate me? Har även klippt mitt hår, ni får se lite bilder sen, deuces!

11 Februari 2012, kl.17:30

Straight up, tell me do you really wanna love me forever?


Inget har riktigt hänt sen förra uppdateringen. Sitter fortfarande i Nellie's säng, den enda skillnaden är la att Younes är här. De sitter och kollar på gamla bilder, sommar bilder.. Fan va jag saknar sommaren! Vill bara bort från skit falkenberg och ha det gött i någon annan bra stad. Haha, skämt å sido. Ha'de

11 Februari 2012, kl.13:32

Nellie's crib.


Ligger hos Nellie och skypar med Younes. Hon håller på att fixa sig inne i toan, så jag underhåller mig med massa annat. Vet inte riktigt vad dagens planer blir, men hoppas att vi gör något iaf. Nu får ha'de, puss!

10 Februari 2012, kl.21:46

Never care about an asshole, it just makes you tired.


Träningen var la go, satte treor och alla jublade, haha, drömmer lite. Men det är sant, blev lite stolt faktiskt för det var länge sen jag kunde kasta treor perfekt. Träffade Younes efter träningen lite, men hade bråttom hem, är helt slut. Så jag ska ta en dusch och sedan somna, bara för att det är gött. Måste se om jag verkligen har sömn problem. Planer för imorgon. Åka till Nellie, sen sova över, vi ska ha det bra! Ha'de!

10 Februari 2012, kl.16:41

we fear to much, stop and live.



Kom hem från skolan för drygt nån timme sedan tror jag. En väldigt slapp dag i skolan, ska börja packa till träningen efter inlägget. Dagen i skolan var slapp, även om jag har typ ett ton arbeten att göra, måste skriva klart min promlematisering och ska nog börja med arbetet som man ska jobba med på studiedagen som är på alla hjärtans-dag. Planering och planer, haha, you get it dont'cha? Ha'de

09 Februari 2012, kl.21:38

Sömngrisar.


Nellie kom hit efter skolan så sov vi i två timmar. Mhm, as gött att bara sova ut, dumma nellie som var trött! Just nu sitter jag och snackar med Younes, han sitter och skriver en låt, erkänn kreativt.. Well, well, imorgon blir det basketträning, äntligen! Har verkligen längtat skiten ur mig... fast det där går ju inte ens ihop. Jaja, ska vara social med Younes!

08 Februari 2012, kl.16:51

En kopp varm choklad med grädde, tack!


Just nu sitter jag med en sådan kopp i handen och dricker lite lugnt. Fast make no sense? Eftersom jag sitter och skriver detta inlägg nu kan jag väl inte ha den i handen? Haha! Nej, har den på bordet och dricker lite då och då. Imorgon är det NP i svenska igen. Men denna gången ska vi skriva i ungefär 3 timmar, får ta med mig energi dricka och godis. Japp, jag önskar er lycka till, och hoppas med halva mitt hjärta att ni klarar provet, varför bara halva? Måste spara den ena halvan till mig själv också. Nu ska jag ta mig en tupp lur, ciao.

07 Februari 2012, kl.19:13

If you can’t handle me at my worst, you sure as hell don’t deserve me at my best.


Kom precis hem från Chucke för en timme sedan. Var där med Nellan och han, vi kollade på One Missed Call. Om vi räknar med att alla scenerna jag såg (vilket var typ inga) så var den inte så läskig, kanske för att jag redan har sett den en gång. Just nu sitter jag bara och försöker få den dumma OMC ringsignalen ut ur huvudet, men bra går det inte! Just det, vi hade ju NP i svenska idag, det gick faktiskt prima ballerina, hoppas bara att resultatet visar sig vara bra oxå. Ciao.

07 Februari 2012, kl.13:09

Nästan håltimma.


Vi hade nästan en håltimma tills våran lärare bestämde sig för att komma ihåg att han hade lektion. Yes, thank you very much.. not. Men vi kollar ändå på film, och S här sitter och underhåller mig någorlunda. Jag vill bara hem och sova, yes, that's what I want to do!

07 Februari 2012, kl.01:15

Totally Datwag.


Just nu pågår detta. Nån slags snack på natten, usch, är fett trött och jag har np imorgon. Det kommer säkert gå perfa, eller det är iaf det jag hoppas. Lycka till på np, all you out there!

06 Februari 2012, kl.13:25

10% kvar.

Batteriet på datorn tar alldeles stax slut. Fysiken börjar sätta sig i huvudet, alltid gött med bara musik och plugg. Jag funderar på att sticka till basketträning imorgon, men måste fundera på saken mer. Kolla in min tumblr. >HÄR<

05 Februari 2012, kl.21:56

I'll never chase you.


Gossip Girl hela dagen, är helt utmattad faktiskt. Så ska lägga mig efter att ha kollat klart detta avsnittet. Imorgon blir det gitarr efter skolan, och det blir det antagligen på tisdag också, om inte annat planeras. Ha'de

05 Februari 2012, kl.12:45

SWAG ME OUT'



05 Februari 2012, kl.12:42

Baby, you got it all.

muuuums.

Skulle dratt t Nellsan idag, men bussarna var helt kaos så orkade inte åka. Det får bli någon annan dag, men idag så ska jag nog bara ta det lugnt och börja plugga. Jag börjar fundera på att stänga ner fb och allting, orkar inte med all drama längre. Fick även min träningskläder i fredags, woaaah, blev så himla glad! Japp, imorgon börjar skolan igen. VARFÖR?! Längtar inte ens, men jaja. Måste börja prestera bättra, ha'de!

04 Februari 2012, kl.19:55

En ståtlig eftermiddag.

Stockholm, 5000 år sedan.

Stack hem till Chuck, och gjorde ingenting tror jag. Koshi kom efter ett tag och fixade hans låt, sen drog jag hemmåt. Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl, förutom att det hackar skiten så är det väl bra. Min spotify premium tog slut idag, och så mitt liv. Haha, nej men ska nog dra och köpa det så snart som möjligt, jag orkar inte med reklam.

04 Februari 2012, kl.14:44

Nothing but a lost soul.

Hej snyggingar. Min vad-kramp har gått över, men den fortfarande väldigt stel. Just nu sitter jag helt osminkad framför iPaden och skriver detta inlägg. Åt en fullbordad frukost, vilket jag inte har gjort på väldigt länge, så det kändes verkligen jättebra. Dagen planerad dom så att jagens över till chuck och spela in en låt och sedan ta kort på honom. Vi får hoppas att det blir som planerat. Ciao.


03 Februari 2012, kl.23:19

Vad-Kramp.

Jag åkte in till stan tidigare för att träffa Nellan. Ännu en gång bjöd på mat på Burger Inn. Dude, you gotta get some money. Sedan köpte jag två par öronhängen på Ur&Penn, ett par till henne och ett till mig. Japp, efter det fick jag skjuts till träning. Träningen var bra ända tills jag fick "vad-kramp", jag vill ALDRIG uppleva det igen. Jag krampade skiten ur mig, och det gjorde så hiiiimla ont. Bra att man har en go tränare då! Tummen upp till det. Men just nu är jag helt utmattad, så nu ska det sovas!

03 Februari 2012, kl.14:46

I'm a slave for your love, a puppet on your string.


Tjoolahopp! Äntligen är jag hemma från ishallen. S och M höll mig sällskap där, jag var verkligen bambi på is. Men det var faktiskt roligt, annars så ska jag lägga mig och kolla på massa serier efter detta. Sedan vid 5 tiden ska jag ta bussen in till stan och gå på min basket träning, även om jag är helt utmattad. Well, well, ha det bra!

03 Februari 2012, kl.07:59

Såhär på morgonkvisten.

2009.

Skriver ett supersnabbt inlägg nu för att jag inte har klätt på mig än. Kom precis ut ur duschen och japp, här sitter jag och surfar igenom yt-videos. Dagen blir bra hoppas jag.. Hihi! Ska packa och sådant med, två timmar ute på "hal" is, that's some dope things. Basket senare ikväll, kommer vara heeeelt utmattad. Pusskram.

02 Februari 2012, kl.22:35

1o Things.

1. HATAR lying bitches, syftar på alla.
2. HATAR att skriva på det sociala nätverket?
3. HATAR människor som hittar på ursäkter.
4. HATAR stökiga rum, kan nån städa mitt rum? Jag betalar.
5. HATAR smileysar.. äcklas av dom.
6. ÄLSKAR att stänga av världen och bara sätta in hörlurarna.
7. ÄLSKAR att vara med min babian, nellsan.
8. ÄLSKAR att leka smart när jag inte är det.
9. ÄLSKAR att jag har skrivit att på alla älskar saker.
10. ÄLSKAR att du läser min blogg, och precis läste alla de sakerna.

02 Februari 2012, kl.20:59

Self destruction.


Hallojsan, är på riktigt bra humör nu. Inte vet jag varför, men imorgon taggar man ishallen hela eftermiddagen, skridskor och sådant är fixat så det kommer verkligen bli perfekt. Som en häst på is kommer jag se ut.. Jag har ingen aning hur dom ser ut, och jag är ingen aniiing varför man säger "ute på hal is", det är väl klart att is är halt eller? Knas. Nellie vart här, men nu är hon borta.. ännu mer knas. Puss.

02 Februari 2012, kl.16:41

bitch, please.


Nellsan ligger i sängen och gottar mig med mina täcken.. Alltså hon är omfamnad okej? Annars så planerar vi att sova antagligen för hon gör sig bekväm där.. Well,well nu ska jag UMGÅS..

01 Februari 2012, kl.23:31

Adele - Set Fire To The Rain (Remix)


Älskar Anth!

01 Februari 2012, kl.22:15

Did he leave you? Here's some tips.

från tumblr.

Jag tänkte att jag skulle skriva en sådan "GET OVER HIM" text, tror nog att vissa kommer behöva det. Face the fact.

Var inte desperata, han kommer bara tycka att du är himla annoying. Du kanske sitter och tänker "Han sa att det skulle vara vi föralltid." Bitch please.. Det är vad dom säger. Jag ser massa tjejer nu förtiden som är så himla självmordsbenägna.. över vad? Some guy who left you? Seriöst, är det verkligen värt det? Men nu till tipsen. Radera honom från allt socialt på internet och även mobilen. ÖVERALLT! Det betyder inte att du kommer komma över honom snabbt, men det går snabbare om man inte ser hans ansikte poppa upp vart man än går eller kollar på. Tro mig, det funkar.

Skriv inte sådanna "depp" quotes på fb eller massa annat. För alla vet att dom är riktade till honom, och då är det bara pinsamt. Cause in the end of the day everybody know you love him more than he loves you. Hmm, mer tips. Skriv ner alla din känslor för honom, det kanske blir 1 papper eller 5000 papper, men skriv ner dom bara. Och vad ni gör sen är att bränna upp dom. Det funkar för mig iallafall, bruka värma mina händer över elden. Hahaha! Usch, jag låter så hjärtlös. Men jag brukade inte alltid vara såhär. Jag brukade vara en av dom tjejerna som dog efter att ha gått igenom en break-up.

Men nu är jag inte det längre. För grejen är den, folk som lämnar dig, förtjänar inte dig. De som lämnar dig, betyder inte att dom inte vill finnas i ditt liv mer. Utan det betyder att deras del i ditt liv är slut. Yeah, that's why. Hur ska jag sammanfatta inlägget?

1.Ta bort honom från allt socialt. 2. Börja träffa dina vänner mer, och sysselsätt dig med något roligt. 3. Umgås med din familj. 4. Lev ditt liv utan idioter som inte vill ha dig.

Puss.

01 Februari 2012, kl.19:24

Jag saknar allt vi var.


En dag med bara film. Jag har börjat kolla på en serie vid namn "Once upon a time", just nu är jag på den sista delen av dom som har kommit ut. Den är faktiskt väldigt bra, och efter denna serien ska jag börja kolla om på Gossip Girl igen, det var så länge sedan så jag har blivit sugen på GG igen. Yup. Dumma Nellsan skulle komma över men nejdå, hon ligger och snarkar hemma istället.. Jaja, hade'

01 Februari 2012, kl.16:19

Lil Wayne - Mirror ft. Bruno Mars


Min favoritlåt släpptes som musikvideo igår. Lilwayne, forever.

01 Februari 2012, kl.13:59

iPad2.

Just nu sitter jag på ipaden och skriver, inte min men jag lånar den lite. Jag skulle också vilja ha en iPad men ikke sådan ikke. Den är så häftigt stor, ska nog fråga far om han kan köpa en sådan till mig, hehe.. Som sagt så ligger jag hemma och slappar idag, kanske ska göra lite läxor men annars så ska jag käka massa onyttiga saker och sedan gå o lägga mig igen. Hoppas mina läsare sköter dig och går till skolan!


01 Februari 2012, kl.13:08

Home is where your heart is.


Tjena mitt bena, som jag skrev igår så stannade jag verkligen hemma idag. Min vänstra axel är död och magen börjar värka igen. Jag har ju ändå världens goaste mamma när det gäller att inte gå till skolan. Jag behöver inte gå till skolan om jag inte vill men jag gör det ändå. Har alltid älskat skolan för att jag träffar min vänner där, kommer ihåg när jag gick i 3:an, jag var helt febrig och snuvig. Men ändå så tog jag på mig alla kläder och gick till skolan, visst, det slutade med att jag blev hemskickad igen. Den kärringen.. haha! Nu ska jag ta mig nått att äta och ha det bra. Ciao.