31 December 2012, kl.02:44

+ Day ten: 1 confess

Depression. Något jag lidit av till och från sedan jag började nian. Det är svårt när man förlorar någon som är så nära en. Glad, pratsam och kaxig skulle nog de flesta beskriva mig som, vilket jag fortfarande är.. på utsidan. Men insidan ändrades. Den flickan som älskade skolan och fortfarande ville gå trots att hon var sjuk, försvann. Vet ni varför jag älskade skolan? Jag älskade att vara ambitiös och vara omringad av vänner. Men den personen försvann. Det finns inte en dag jag inte kollar mig själv i spegeln och undrar vart alla mina drömmar flög iväg, inte en dag har gått och jag undrat vart den ambitiösa flickan tog vägen. Inte en jävla dag. Och ibland undrar jag, kommer det bli enklare med tiden? Antaligen inte. Inombords är det en röst som säger att det kommer bli okej, men nej, det kommer inte att bli okej.
 
Grejen är att det behöver inte vara okej. Man kan bryta ner. För den muren jag hade jobbat så hårt med att bygga upp inom mig, rasade ner. Alla helgerna jag låg i sängen och bara inte orkade ta itu med verkligheten, alla de dagarna jag spenderat framför datorn bara spolat igenom tv-serier, alla de timmarna jag kollat mig i spegeln och önskat att jag hade lusten att träna. Det tar tid och det kanske aldrig läker men den muren kommer jag jobba på någon dag igen, när jag känner för det.
 
Jag lider av grov depression för min förlust, för min skola, för min klass. Mina mål va höga när jag precis hade fått mitt brev om att jag blev antagen in till Falkenbergs Gymnasium. Men jag slutade sträva efter mina mål när jag började inse att jag inte trivdes. Man trivs inte alltid. Antingen gör man någonting åt det eller så skyller man sig själv som min kusin brukar säga. En sak är säker. När det nya året väl börjar skiter jag fullständigt i vad alla tycker och tänker och bara gör som jag vill. För, för en gång skull ska det handla om mig.
 
Så fuck allt.

26 December 2012, kl.01:17

♡ PART 7: "HOW TO BE A HEARTBREAKER" ♡ | MARINA AND THE DIAMONDS


25 December 2012, kl.23:01

+ Bosatt i Mjölby

Igår var det som sagt julbord som firades med julbord och sådant, det var faktiskt riktigt mysigt att ha två fjärdedelar av familjen samlad. Men idag så packade jag mina saker och satte mig i en bil i 5 timmar och nu är jag i Mjölby. Här ska jag fira nyår med min kusin men jag börjar redan få hemlängtan, buhuuu. Nej, nu ska jag lika och gosa med gosen, puss på er.

24 December 2012, kl.04:00

+ God Jul!


24 December 2012, kl.03:30

+ Uppesittarkvällen.

Min enda kusin här i Sverige är och hälsar på. Det är riktigt skönt att komma bort från skolan säger jag bara. Idag köpte vi iallafall massa bingolotter och trisslotter, vi vann väl någon peng men inte något stort. Nu när jag skriver det här inlägget så är det julafton, så god jul på er! Dock firar jag inte jul, men jag och min kusin har bestämt oss att göra julbord imorgon så det blir väl att vakna tidigt och sätta igång! Nu ska jag nog kolla på en till film sen gå och lägga mig. Godnatt!

21 December 2012, kl.21:24

+ DAY NINE: two favorite songs.

 

21 December 2012, kl.14:00

+ hej emselie

den här bruttan är helt ok.. ❤
(döda inte mig)

20 December 2012, kl.11:07

Conor Maynard - Mary Go Round

Så sjukt jävla gooo!
 

19 December 2012, kl.22:07

+ XOXO gossip girl

Gossip Girl är officiellt slut.. Vill bara ligga i sängen och gråta nu! Vad ska nu underhålla mig när jag har sjukt tråkigt? Fick reda på vem Gossip Girl var, och jag hade en liten aning om att det var den personen men som sagt, man kan ju aldrig vara säker.. Nu ska jag ta itu med Grey's Anatomy sen ska jag plugga lite. Ha'de

18 December 2012, kl.17:32

+ some people believe in god, i believe in music. some people pray, i turn up the volume


17 December 2012, kl.19:17

+ SPOTIFY PREMIUM

Spotify fucking premium i 6 fucking månader! Det är helt jävla otroligt! Fick det som julklapp från Twinie. Hon köpte inte nått jävla smycke inte.. nejdå, hon känner mig så bra att hon vet att jag skulle uppskatta spotify premium mer än allt i världen! Så tack tack tack! Jag gillar dig såhääääär mycket! Nu ska jag dränka mig i musiken, och bara leva hela mitt liv så mycket bättre! "FUCK YEAH"

17 December 2012, kl.14:39

+ DAY EIGHT : three things you love.

1. MUSIK. 2. MIN säng. 3. Sommaren.

16 December 2012, kl.18:11

+ när du träffat botten, kom ihåg mig då.

man dör inte pga självmord, man dör pga depression.

15 December 2012, kl.18:13

+ Klipp, klipp och färg.

Jag har som sagt klippt mig och färgat mig. Dock kan man ju inte se det på bilderna eftersom de är svartvita men bilder kommer väl upp på bloggen någon gång. Nu har jag iaf planerat vad jag ska göra på julafton och nyår, så jag hoppas väl att planerna blir av. Mamma och jag bakade lussekatter medan jag väntade på att färgen skulle sätta sig i håret, så nu har jag smaskat i mig lussekatter och druckit massa glögg.. Hiho, mer alkis kan man nog inte bli! Nu blir det DH och sen lägger jag mig tidigt ikv. Puss på er!

15 December 2012, kl.12:33

+ We're a secret that can't be exposed.

Halv ett. // Musiken bankar i hela huset, mor är inte hemma så jag kopplade in datorn i högtalarna och nu hoppar basen lite upp och ner. Igår sov jag väl vid två tiden och sedan så vaknade jag ungefär vid elva idag och åt lite våfflor. Super! Snart ska jag klippa mig och sedan färga mitt hår, den gången kommer vara lite annorlunda, för nu har jag ju en färgbomb också! Så vi får väl se om den gör någon nytta. Nu försöker jag hitta kärleken till Winnerbäck genom att gå igenom hela hans album, går väl inget vidare precis.. Men ja, ni får ha det!

15 December 2012, kl.00:59

+ Inte fri som en fågel men åtminstone inte fångad i en bur.

Jag saknar er. / Alla prov var över.. trodde jag innan jag fick veta att jag har ett på måndag också i kemi på kolväten. Wiho! Kom hem från skolan vid halv fem tiden och tog en liten fika och sedan slängde jag mig i sängen och bara sov ut alla de timmarna som jag har varit tvungen till att studera har jag tagit igen! Men när jag väl vaknade upp vid halv elva så begav jag mig av mot F och "hjälpte" henne att packa. Så jag kom väl hem precis och just nu sitter jag och kollar på Debatt. I like! Nej, men nu ska jag kolla vidare. Puss på er!

14 December 2012, kl.09:24

+ Rock Mafia - The Big Bang Featuring Miley Cyrus


13 December 2012, kl.22:06

+ DAY SEVEN: four things you hate.

1. Snö. 2. Färgen gul. 3. Skrikiga barn. 4. Regn. 
 

13 December 2012, kl.18:49

+ Summer is the best season of the year.

Nu är alla prov avklarade och jag tror nog att jag kommer kugga på alla, men det är lugnt eftersom vi inte har omprov förrän efter jullovet! Efter skolan satt jag kvar med Eme lite i skolan men sedan begav jag mig av mot Stålboms och hade en liten fika med mami. Hon tar det hela ganska lugnt med tanke på att jag KANSKE får ett F.. Nu sitter jag hemma iaf med Twinie och ska snart gå till träningen. Ni får ha'det!

13 December 2012, kl.18:08

+ Zara Larsson - Uncover

FAN, va go låt!

13 December 2012, kl.00:38

+ DAY SIX: five things you like to do.

1. Lyssna på musik. 2. Sova hela dagen. 3. Få fettet att gråta. 4. Kolla på fotboll. 5. Dricka isvatten.

12 December 2012, kl.23:04

+ 12/12/12

2/3 prov avklarade. Nu återstår bara kemiprovet som jag sitter och pluggar på nu, ska snart sätta på kaffet och köra på en all-nighter. Det är sån jag är.. På något sätt slutar det alltid med att jag sitter dagen innan och pluggar.. Den här gången är det illa eftersom jag ska mata in två kapitel i huvudet, men man måste väl pressa sina gränser för att se hur långt man kan gå antar jag. No pain, no gain! Gött datum föressten, såg på nyheterna att riktigt många gifte sig.. Men dock var det ju bara fyra-minuters bröllop, verkar inte alls roligt om man frågar mig! Om man ska gifta sig ska det vara ett stort jävla bröllop som man lägger sjukt mycket tid och pengar på! Jaja, ha'de!

12 December 2012, kl.11:31

+ Love Is All I Got

Om cirka tio minuter är det matteprov.. Del 2. Helvete! Jag är inte redo, kanske en av anledningarna till varför jag vill byta linje. Kanske för att jag inte är redo för all press som jag kommer utsättas för. Jag hoppas bara att jag tar mig igenom det här utan ett jävla F, jag kan lova er, om jag får det så raderar jag Facebook helt och hållet.. Vilket den praktiskt taget är nu eftersom den är inaktiverad. Men som sagt. Matte kan dö. Puss.

11 December 2012, kl.23:26

+ DAY FOUR: seven things that cross your mind a lot.

1. Om jag ska byta linje eller inte.
2. Om jorden går under den 21:a.
3. Om jag kommer få mitt första F.. Kanske andra med kemiprovet.
4. Om jag kommer överleva utan Facebook i en månad.
5. Om jag någonsin kommer bli längre. Roliga gener jag har..
6. Om jag någonsin kommer ta tummen ur röver och gå på fest istället för att sova.
7. Om jag kommer sluta droga "Everything is free - Dada Life"

11 December 2012, kl.19:46

+ My favorite boys.

Jag är helt besatt i dessa killar, kärlek till Everything is free & Let's Go. Sjukt jävla goa är dom. Del 1 av matteprovet blev avklarat idag, känns som om jag får säga hej till mitt första F nu. Det gick inte riktigt som väntat, är så sjukt trött på det här. Upp med motivationen säger jag bara! Men nu börjar träningen om femton minuter, så jag ska väl gå ner och byta om och sedan ta med mig lite iskallt vatten, wiho! Dock är jag inte tagg över att gå i kylan alls.. Fuck life. Puss kram.

10 December 2012, kl.19:49

+ Time to get back to the real world.

Nu är bloggen upplåst igen! Jag som precis hade sagt mitt lösenord till Eme, fast nu kommer hon ju inte behöva det. Kände att jag borde skriva av mig lite utan kritik här och där och jag tänkte från början ta bort alla de inläggen jag skrev medan bloggen var låst men det orkar jag inte med plus att det är ju ändå min blogg så jag får ju skriva vad jag vill egentligen.. En liten summering på helgen så låg jag mest i sängen och sov men igår åkte jag till Götet för att se killarna spela och det var ju ändå roligt påvägen hem eftersom vi stannade på donken. Plus att när jag väl kom hem så tog jag upp massa stearinljus till badkaret och la dem vid kanten, tände dom, satte på lugn musik och bara chillade järnet. Sånt behöver jag mer utav, men nu vidare till pluggandet. Puss på er.

10 December 2012, kl.17:58

+ REPLAY SHOES.

REPLAY. Det blev dessa skorna som jag har trånat efter i någon vecka, dock hade jag inga planer om att köpa dem idag. Men jag skulle möta upp min päron efter skolan så blev det väl ett spontant inköp. Skornas ursprungspris var 1800 riksdaler men jag kapade dom för 1200:-, lucky me! Jag kan dock inte använda dom innan jag har balsamerat skorna.. Någon slags sak man gör för skinnskor.. Yes på det. Nu är jag riktigt nöjd men också riktigt pank. Hejdå till julklapparna då.. Puss på er!

10 December 2012, kl.16:25

+ DAY THREE: eight ways to win your heart.

1. Du är snygg så jag kan kolla på dig när jag har tråkigt. 
2. Du har humor och kan få mig att skratta när jag är ledsen.
3. Du skrattar åt mina skämt även om dom inte är roligt..
4. Du har en go parfym så jag kan lukta på dig.. (skoja)../inte)
5. Du är smart så du kan hjälpa mig med mitt plugg.
6. Du föredrar sova framför fest (skoja)
7. Du kan laga mat för jag är ingen riktig höjdare på det.
8. Du ska vara lika snabbt som Usain Bolt när det gäller att smsa.

09 December 2012, kl.22:48

+ DAY TWO: nine things about yourself.

1. När jag föddes grät jag fyra månader i streck förutom när jag sov. Så det va väl: sova, gråta, sova, gråta.
2. Jag har inte varit i mitt hemland sedan jag var fem år, vilket jag tycker är lite ytterst synd.
3. Jag är en tänkare.. Alltså att jag tänker för jävla mycket på onödiga saker.
4. Jag bokstavligen avskyr vintern, kanske för att jag är ett sommarbarn men skulle nog hatat vintern ändå.
5. Jag har fyra plastsyskon, två som bor hos mamma och två som bor hos pappa.
6. När jag var liten så ville jag börja på fotboll men mamma tyckte såklart det bara var för killar så nej till det.
7. Jag fullkomligt avgudar Zlatan och Lionel, sjukt grymma människor.
8. Mellan en kväll ute och festa och vara hemma och mysa skulle jag helt enkelt ha valt att festa järnet och sova ut dagen efter.
9. Jag har så ytterst mycket komplex över kroppen att jag ibland äcklas av att se mig i speglen. Vad heter det nu igen.. Catoptrofobi?

08 December 2012, kl.20:56

+ Conquer the fears.

Den 15 augusti började jag i en ny klass, en ny skola med nya lärare. Jag kände att jag trivdes men nu vet jag inte riktigt. Plugget gör mig så sjukt deprimerad att när jag väl kommer hem så skjuter jag det åt sidan och bara ligger i sängen. Dock så börjar jag tänka på konsekvenserna dagen efter.. Då jag ångrar att jag inte pluggade, då jag ångrade att jag valde natur, då jag ångrade att jag inte når de betyg jag vill ha. Det ÄR svårt.. iallafall för mig. Och jag vet inte hur det är med alla andra som valde natur men för mig är det svårt. Jag vill kunna säga att jag kämpade igenom de 3 kommande åren, men skulle det inte vara bättre att säga att jag faktiskt hade roligt under de 3 åren jag kommer gå på den här linjen? Och nu till det svåraste beslutet jag måste ta, är det dags att byta linje? Vågar knappt diskutera med mor, fy attans vad besviken hon skulle bli. Får väntas och se.

08 December 2012, kl.18:36

+ DAY ONE. Ten things you want to do before you die.

1. Lägga plugget vid sidan och åka någonstans långt härifrån.     
2. Uppskatta allt mamma har gjort för mig.
                                          3. Överkomma ALLA mina rädslor.                                           
  4. Hitta någon jag kan vakna upp till dagligen/accepterar mig för den jag är.
5. Bli framgångsrik och flina åt dom som inte trodde att jag skulle klara det.
6. Träffa Eminem.
7. Slänga alla saker i mitt rum och börja om på nytt igen.
8. Dra ett streck över gamla livet och "YOLO".
9. Lämna Sverige och bo i California.
10. Gå ut med betyg jag är nöjd över.

08 December 2012, kl.14:24

+ Ten confession days.

Day one: ten things you want to do before you die.

Day two: nine things about yourself.
Day three: eight ways to win your heart.
Day four: seven things that cross your mind a lot.
Day five: six men you think are really handsome.
Day six: five things you like to do.
Day seven: four things you hate.
Day eight: three things you love.
Day nine: two favorite songs.
Day ten: one confess


08 December 2012, kl.13:00

+ Låt mig andas ifred.

Jag trivs inte längre. Nu vill jag bort från allt plugget och bara ligga i sängen och sova hela dagarna.

05 December 2012, kl.18:39

Happiness occurs when you're surrounded by the people you love.

Nobelbalen. Jag ångrar lite att jag inte tog med systemkameran, nu fick jag bara halvkassa bilder.. Men det får duga! Balen igår skulle nog inte varit rolig om jag inte hade haft rätt sällskap, så tummen upp till bra sällskap och tummen upp till bra musik! Kvällen började ganska lugnt, tyckte dock att det var lite onödigt att komma så tidigt då man mest stod och minglade i typ en timme.. Maten var också sådär.. Men annars för det en roligt och minnesvärd dag. Puss på er.

03 December 2012, kl.20:18

No hope left for humanity.

Tro mig det var ingen vacker syn när man kollade ut ur sitt fönster klockan sex på morgonen. Jag är fortfarande lika ledsen. Känner för att ta självmord.. Jag är verkligen inte redo för dessa kalla vinterdagar kan jag lugnt säga, som sagt.. jag känner för att dö. Hejdå.

03 December 2012, kl.00:10

Andas lugnt, detta är bara början.


01 December 2012, kl.20:52

Christina Perri - A Thousand Years

Lika kär som första gången jag hörde låten..

01 December 2012, kl.19:21

Baby, you're no good for me.

Har varit lite borta från bloggen även om jag har suttit vid datorn konstant. Jag har verkligen ingen motivation till att göra något, plus att jag har skjutit all plugg till sidan och orkar helt enkelt inte. Vet inte om jag kommer uppdatera mycket mer så vill väl skriva att jag ska på nobelbalen på tisdagen och hoppas att det blir ytterst roligt och att det är värt alla de pengarna man lägger ut! Köpte in en ny klänning.. Svider nog lite i mammas hjärta när hon köpte en klänning till mig för några veckor sedan. Fast, blir lite glad.. Det är fin! Ska visa den efter nobelbalen.. puss på er fina.