31 Augusti 2012, kl.22:37

Natten är ung.

 Kolla mina fina klasskamrater, känns skönt att jag kommer spendera 3 år med dessa människor. Vi möttes iallafall upp vid Torggrillen som typ är "mittpunkten" av stan, vi väntade in alla och stack sedan och åt pizza på entill pizzeria. Jag åt inte så mycket eftersom jag var så upptagen med att skratta! Min mage har nog aldrig krampat så mycket av skratt, ett tag trodde jag nästan att jag skulle få sex-pack! Iallafall, vi åt klart och sedan gick vi till bion och kollade på film. The Bourne Legacy, som filmen då hette var väl hyfsat bra, inte något speciellt med den, plus att den hade ett öppet slut som gjorde mig riktigt förbannad. Men, om man tänker på kvällen, så är min klass bäst!

31 Augusti 2012, kl.12:54

Jag är mästare på att komma på rubriker!

Hej mina kära vänner. Vaknade som sagt riktigt tidigt idag och begav mig av mot skolan. En lektion som varade en timme och tjugo minuter och sedan slutade jag skolan såklart.. Känner mig mentalt retarerad när min tyska lärare snackar med mig. Hon snackar som sagt BARA tyska, så jag sitter bara där som ett fån för att hon snackar i turbofart.. Människor nu förtiden alltså!
 
Ska iallafall duscha och sedan plugga ett tag innan jag beger mig av mot staden och har en bra kväll med klassen. Pizza och bio blir det! Jag tror vi ska kolla på någon film som heter Bourne Legacy, och det är typ fyran! Jag har inte ens sett dom andra delarna, grejen var ju som så att jag försökte kolla på ettan igår, men den var ju riktigt långtråkig! Så vi får se om jag somnar på bion eller inte.. Men nu ska jag ta och sluta skriva meningslösa saker! Puss.

31 Augusti 2012, kl.12:41

No strings attached, means no rules to follow.


Fotograf: Yiyi Liang Modell: Vivi Tran (jag)

30 Augusti 2012, kl.20:16

Pluggmode: ON.

Nu ska jag plugga in alla tyskaglosor vi har fått till imorgon. Jag menar happyface på det.. Men beatsen är på och idag blir nog en ganska bra pluggdag. Imorgon blir det en liten klassträff på kvällen, pizza och bio! Woop! Det känns som om jag verkligen går in för det här såkallade "bloggandet". Japp, precis! Men nu ska jag visa ännu mer passion till pluggandet, känner mig verkligen peppad..

30 Augusti 2012, kl.14:57

MacBook Pro.

Till min stora lycka har jag äntligen fått min alldeles egna MacBook Pro. Under hela sommaren har jag endast trånat över en dator och nu har jag äntligen fått den! Jag har gjort några få ändringar på bloggen, gillar redan designen som den är så jag behöver väl inte ändra så mycket! Header och lite typsnitt har jag iallafall ändrat! Annars så har jag en lektion klockan åtta imorgon och sedan åker jag hem pga att alla mina lärare är på kurs. Så det är väl något plus!

28 Augusti 2012, kl.20:52

Snart börjar det riktiga!

På torsdag får jag min dator och då ska jag renovera hela bloggen och börja blogga igen, jag vet att ert tålamod är botten just nu men tålamod är nyckeln till ett bättre liv! Haha, ironiskt nog är jag själv inte så tålmodig men men, så kan det vara! De här första veckorna har varit helt okej, är väldigt nöjd med klassen. Har även varit upptagen nästan varje dag, är det inte träning så är det plugg, men det är klart att jag bara har latat mig och kollat på film hela dagarna också! Men idag satt jag och Yiyi kvar i biblioteket efter skolan och gjorde klart våra inlämningar till imorgon. Så äntligen är det klart! Natur är svårt måste jag erkänna, men det verkar som jag har rätt umgänge för att klara dessa 3 år!

14 Augusti 2012, kl.00:52

Skolan börjar snart!

(coolaste bruden i stan alltså)
Om knappt två dagar börjar jag gymnasiet. Alltså jag är så taggad, men massa människor säger att jag kommer ångra det. Men jag vill verkligen kämpa och få riktigt bra betyg dessa tre åren! Och det här med simningen går faktiskt ganska bra, väldigt underhållande att cykla till simhallen när det är fint väder. Men det suger balle när det är dåligt väder! Men iallafall så ska jag till tandläkaren imorgon och sedan ska jag inskaffa mig några skolsaker, sen gäller det att plugga!

05 Augusti 2012, kl.16:59

Sympati hit, sympati dit.

Så långt som dagen har gått så har jag slösat bort den på att kolla på Grey's anatomy. Igen! Alltså jag har kollat klart de 8 säsongerna, men under tiden jag väntar på den nionde och sista säsongen så kollar jag om alla säsonger igen. Detta är verkligen världens bästa serier, varför har jag inte upptäckt den innan?! Annars så firade jag min bästaväns födelsedag i fredags, och det var en skön kväll, men bakfyllan slog som bara den dagen efter. Så det där är nog inte min grej längre, annars så kan jag inte simma nu för jag har min dumma period. Konstigt nog så saknar jag lukten av klor, och detta var ett väldigt argsint inlägg, puss på er mina vänner. 

01 Augusti 2012, kl.22:23

Något ni aldrig skulle tro om mig.

Vet ni vad jag har börjat göra? Eller ska börja göra? Jag ska börja simma! Dagligen, typ vakna sju på morgonen och cykla iväg och simma. Köpte ett årskort idag, ojoj vad utmattande det är att simma, men hallå, snygg kropp, lätt värt! Annars så har dom här dagarna varit ganska okej. Jag köpte ett par jeans, och jag vann nån tävling på nelly.com vilket ger mig typ 500 spänn att shoppa för. 

01 Augusti 2012, kl.21:59

Justin Bieber - As Long As You Love Me ft. Big Sean

 
Skitgrym video verkligen! Men tyckte att Big Sean kunde vart med lite mer. Justin har blivit skit het, nästan så att det bränns!