26 April 2012, kl.18:40

SVAR PÅ KOMMENTAR:



Sv: Ska inte gå på bal förrän om 3 år så vet inte riktigt om jag behöver hitta en nu. Men annars så ska jag gå på middag vilket alla nior ska i min skola, och jag syr faktiskt min egna klänning. Då behöver jag inte oroa mig över att någon har likadan som mig och så slösar jag inte pengar heller!

26 April 2012, kl.15:18

Varberg borde se upp!

Hej! Sitter just nu i bilen mot Varberg på några ärenden. Har vart i sjukt tillstånd i två dagar! Men imorgon ska jag nog till skolan för att göra engelska skriftliga, hoppas det är något roligt ämne man får skriva om.


23 April 2012, kl.21:27

iPhone 4s

Suprise by mami! Kom hem från skolan och ingen var hemma så jag ringde till mamma från hemtelen och hon sa att hon gjorde något viktigt. Så jag missade min gitarrlektion men när dom kom hem fick jag reda på att dom hade köpt en iphone till mig. Känns faktiskt bra då jag har varit utan en i ungefär 2 veckor, men nu kan jag iallafall kontakta alla jag vill kontakta. Har även ett nytt nummer så ingen vet mitt nummer och den HÄR gånger kommer jag bara ge ut den till vissa så att dom inte ringer mig typ 6 på morgonen och tror att jag kommer va helt fullkomligt glad. Iallafall nu ska jag sitta och pilla på min nya smartphone, ha'de!


22 April 2012, kl.16:52

Trey Songz - Heart Attack [Audio]


22 April 2012, kl.09:48

It's early, okey.

gottegris jag var igår.

Mamma väckte mig klockan 9 för att äta frukost. Och nu ligger jag i sängen och ska sova om efter detta inlägget. Har suttit och kollat på tatueringer ganska mycket, och jag vill JAG VILL! Vill ha sleeve, ouff så snyggt! Jaja, när jag väl fyller år ska jag ha en tatuering! Nu ska jag sova, puss.

20 April 2012, kl.09:21

E X P R E S S, love, sex, ladies know regrets.




19 April 2012, kl.17:10

Stop sending me mixed signals or I'll stop accepting them.

men tjena dålig kvalité

Bytte ut min header bara för att jag älskar denna bilden på mig och min bästiiiiis (woho)! Och mina ögon ser stencoola ut, seriöst vem vill inte ha blodtörstiga ögon?! TELL ME?! Iallafall, var med N igår, första gången på jättelänge. Vi hängde hos J först och lyssnade när de spelade in en låt sen stack vi ner till marknaden. Den höll på och stänga faktiskt men N hann köpa en tröja, sedan gittade vi till Burger Inn och käkade. Vi beställde först två små pommes men sen var vi fortfarande sugna så jag beställde en mellan.

Sedan så åkte vi hem med bussen och var hos mig. N fixade mina ögonbryn, ÄNTLIGEN! Dom började se ut som en skog.. No kidding alltså! Aja, vi hann ha en liten photoshoot också, sedan stack hon till M vid halv 11 och då blev jag en softpotatis. Puss.

16 April 2012, kl.23:16

Fy fan va bra uppdatering!


I'm so sorry! Egentligen inte för jag har suttit och brainstormat dessa dagar då jag inte har uppdaterat och pluggat! Ska ta och skaffa en iphone jag också, känner mig lite utanför, haha. Annars är väl allt helt ok, försöker catcha upp lite med gamla vänner. Ähm, ja.. Försöker även hålla mig borta från kärlek, to much trouble for me. Kommer nog uppdatera när jag har något vettigt att skriva, pusskram.

14 April 2012, kl.23:34

The anger inside boils, I want to kill you so bad and you should be lucky that you aren't dead.


I'm going to get my revenge. You just wait for it, bitch.

13 April 2012, kl.12:47

Dramatisk morgon.


Min familj kan seriöst inte vara utan drama en HEL dag! Förutom att det är fredag den trettonde och trots bråket på morgonen så väntas det curry därnere i köket. Sjukt gott! De flesta av mina photoshoot bilder kommer komma upp på min instagram, och för er som har android mobiler eller iphones kan ju ta och ladda ner den appen och börja följa mig vettja! "ssuperfly" var namnet! Ni får ha en go fredag, puss!

13 April 2012, kl.11:28

Save me from the past.




12 April 2012, kl.20:24

now you're just somebody that i used to know.


Hej coolingar. Vet inte om jag skippar hstd imorgon eller inte, plus att jag har träning imorgon. Men vi får se hur det blir. Just nu sitter jag och "pluggar" eftersom jag måste få klart alla skolarbeten innan skolan börjar igen. Ja, jag hade min lilla photoshoot med mig själv och jag försökte även göra en videoblogg men den gick ut i skogen ett tag.. Nope, not really. Sedan har jag suttit och kollat på Gossip Girl massa, och nu är jag ikapp det senaste avsnittet, vilket är en sad historia för nu kan jag inte köra GG-maraton. Nu ska jag fortsätta plugga, deuces.

12 April 2012, kl.11:45

And love will not bring two people together without crushing them.

Helt super nyvaken!

Ångrar verkligen att jag loggade in på Skype på mobilen innan jag gick och la mig. För klockan 6 på morgonen så ringer Y och säger att han inte har sovit och kollar på Family Guy. I mean WTF! Jag sover.. Asså jag svär, kunde verkligen se ljuset skina in. Tur nog så var jag tillräckligt trött för att kunna somna om igen. Men man ringer inte nån 6 på morgonen, det är bara helt fel! Jag tror att jag ska ha en photoshoot med mig själv idag, vi får se vad det leder till. Puss.

11 April 2012, kl.17:36

Göteborging.


Tjena mitt bena. Vaknade ungefär vid 9 och sen åkte vi till Götet vid 11 tror jag. Vi lämnade av min kuselin på flygplatsen för hon ska åka hem till Vietnam, åh, va lycko.. Sedan åkte jag och mamsen till Nordstan och shoppade, hade turen att träffa Moa Lignell på H&M. Hade även modet att gå fram och fråga om jag kunde ta en bild med henne, haha, sån badass jag är! Köpte två tröjor, två klockor och två byxor. Fast jag har inte tagit kort på allt, men det kommer säkert upp på bloggen nån gång. Lunchade sedan på.. hmm, kommer inte ihåg vad det heter, men gott var det! Nu ska jag skypa lite med H och hans vänner. Kisses'

10 April 2012, kl.13:00

So you're gone and I'm haunted and I bet you're just fine.


Asså fick verkligen inte till en snygg ego bild. Ser ju ut som en handikappad apa, no offense till mig själv. Regnigt väder som vanligt, fyfan va tråkigt. Funderar på att göra klart min engelska uppsats eller så kan jag bara sätta på en bra film! Klockan 8 bär det av mot träningen iallafall, vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit. Undrar om jag vill riskera mig själv i det regniga vädret och cykla dit eller om jag ska vara på den säkra sidan och åka bussen. I donno, ha'de

09 April 2012, kl.22:34

Skype is my life.


Suttit och skypat med H i över en timme nu. Kom hem från Gnosjö ungefär klockan 12, bosatte mig sedan under täcket med datorn. Jag tror jag har hunnit kolla på över 5 filmer redan, och vet inte riktigt om Y kommer över imorgon, men det är väl vad vi planerar. Nu ska jag vara mer social i samtalet, ha'de!

07 April 2012, kl.20:23

For never being there for me, thank you. You made me realize how false you are.


Resonering på dagen. Väldigt utmattande! Fick nästan allt klar-snackat och det är väl ok nu. Nu ska jag sätta mig och pussla med min "kusin" medan vi kollar på ensam hemma 2. Kollade på ettan igår, vilken underhållande unge alltså! Tror jag hoppas över skypandet idag eftersom jag behöver lägga mig tidigt och gå upp i tid imorgon. Men vi hörs!

06 April 2012, kl.20:36

Superwoman is back ▲


Hallo. Har vart hemma hos Sandy idag och vart lite religös av mig. Men det var skit roligt faktiskt, just nu sitter jag och pluggar på min engelska så att jag kan skicka in den. Annars funderar jag på att ladda ner lite ny go musik, för jag kan ju inte sitta o lyssna på skrillex hela mitt liv. Haha! Har nog inget mer att skriva så nu avslutar jag inlägget. Puss.

05 April 2012, kl.22:13

And then you dropped to my beat again.


Nuvarande är jag bosatt i Gnosjö. Har inget viktigt att skriva, bilresan var nog den tråkigaste jag har varit med om. Värmen var ju inte på så jag darrade ju som ett asp-löv. Jag hade till och med svårt att sova vilket jag aldrig brukar ha. Snackat med Y lite då och då i princip hela dagen, vi snackade även igår innan jag gick o la mig. Drog ut på tiden för mycket, har inte hunnit klart min engelska uppgift ens. Nu ska jag UMGÅS. Ha'de

05 April 2012, kl.19:06

I close my eyes and I can see a better day, I close my eyes and pray.


Sitter just nu i bilen mot hstd (halmstad), ska hämta upp lite gott folk innan det bär av mot Småland. Förhoppningsvis så kommer jag ha internet på datorn när jag väl är där. Just nu sitter jag med min Iphone ikopplad i datorn, och som tur har jag 3G-nät. Nu ska jag sitta och kolla på massa House. Ha'de

05 April 2012, kl.16:54

Public Blindness (Zac and Herman)


Omg, dog verkligen av skratt. Om man kan säga så. No offend!

05 April 2012, kl.16:49

Now you're just somebody I used to know.


Tjabba tjena! Har snart packat färdigt och om ett par timmar ska är jag nere i Småland och hänger. Kommer bli fyra fruktansvärt långtråkiga dagar but that's okey. Jag överlever, hoppas jag. Jag har inte ens skrivit klart min svenska eller engelska, men hoppas att jag fixar det på lovet. Mitt rum ser kaoz ut så jag ska ta itu med det. Deuces.

05 April 2012, kl.13:21

Attending to Småland.


Åker iväg till Småland lite senare mot kvällen, men först lite celebrating att lovet börjar. Skolan är dock inte slut än, utan jag ska fortfarande redovisa mitt so-projekt. Vill bara hem och sova, min kropp är stentrött! Träningsvärken värker i alla muskler och känner att den där veckan är påväg. Ha'de mina pluttar.

04 April 2012, kl.19:32

And then you passed me again.


Brooke:”So, do I get to be a part of this world?”
Lucas:”The biggest part”

04 April 2012, kl.18:42

New Design #

Gammal:


Ny:

03 April 2012, kl.22:53

Helt jävla död.

10,6 km + en jävligt hård träning. Yesbox, har cyklat 10 km och jag är helt jävla slut. Mina lår värker som fan, men det var en jävligt go träning. Även den sista träningen för mig eftersom jag åker ner till Småland på tordagkväll och kommer hem typ på söndag. Sen börjar träningarna efter sommar igen, tror jag. Haha, nu ska jag ta ett långt bad och sedan börja på min engelska uppsats, ha'de mina fina.

03 April 2012, kl.17:49

Just another world.


Men tjena miss kreativ! Ska jag vara ärlig så var det faktiskt min kusin som gjorde dom. Fast kan ju ta äran för att det var min idé. Ska cykla iväg till träningen vid sju-tiden. Vill vara lite motionerande av mig, så skippar bussen denna gång. Men det betyder även att jag måste cykla hem vid typ 10-tiden, och det är ju inte så roligt. Men det blir väl helt ok. Har planerat klart min lektion tills imorgon, tänk att jag ska hålla min egna lilla basket lektion. Fan va roligt! Hoppas det inte går åt pipan! Haha, ha'de

02 April 2012, kl.21:26

Som om jag aldrig kände dig, så kommer jag behandla dig.


I'm HOME! Eller det har jag vart sen igår men iaf en snabb resonering sen jag uppdaterade, vilket var i lördags. Jag mötte upp N i falkhallen och hon soundcheckade och sådant. Sen uppträdde hon typ sist av alla, och så skulle man få ett sms om man gick vidare. Såklart går hon vidare med den gudomliga rösten. Sen stack vi hem och tänkte egentligen åka till Hstd men vi ångrade oss i sista sekunden, då satt vi i stan. Så vi ringde W och fråga om han kunde köra hem oss, och ja, det kunde han. Skrattanfallet jag och N fick i bilen är väl lite obeskrivlig.. Och den slutade inte förrän vi hade varit hemma typ i 10 minuter.

Vi hade en chill kväll, sen på söndagsmorgonen käkade vi en stor frukost och åkte hem till Skogstorp. Hon stack till sin pojkis och jag stack hemmåt. Var hemma helt ensam tills idag (måndag) för resten av familjen hade stuckit till Danmark. Wellwell, började ett skypesamtal med en H och den slutade runt sju-tiden på morgonen idag. Och NEJ, vi snackade inte så länge, jag gick och la mig tidigare än han, så hade han inte lagt på när han gick och la sig, så det resulterade till att vi drog ett samtal på 6 timmar typ.

Hela dagen idag har jag varit helt deep. Vet inte varför eller jo jag har ju mina anledningar. Men jaja, det har lagt av, stängde av hjärtat helt. Haha, går det ens? Jaja, inget är väl omöjligt. Ha'de

02 April 2012, kl.14:52

The Icarus Account - Favorite Girl


NY FAVVO LÅT!