31 December 2011, kl.18:56

F.A.Q


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jadå, gjorde massa.
Höll du några av dina nyårslöften? Hade tyvärr inga nyårslöften.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yes.
Dog någon som stod dig nära? Nej, hoppas verkligen ingen gör det heller.
Vilka länder besökte du? Finland, Danmark.
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Hm, nej. Sakna aldrig något som har släppt dig.
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? -
Vad var din största framgång 2011? Inga.
Största misstaget? Fest, packad, full o dum.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Jadå!
Bästa köpet? Mina ultrasnygga Monster Beats Solo HD
Vad spenderade du mest pengar på? Skor.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Jadå.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Hey There Delilah, Love the way you lie, Hallelujah.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år. Jag var nog lite av varje.
Vad önskar du att du gjort mer? Tränat.
Vad önskar du att du gjort mindre? Litat på folk.
Hur tillbringar du nyår? Med vänner.
Favoritprogram på TV? House.
Bästa boken du läste? Massa, kan inte riktigt bestämma mig.
Största musikaliska upptäckten? Att jag kan sjunga?
Något du önskade dig och fick? OnePiece.
Något du önskade dig men inte fick? Nya Beats.
Blev du kär i år? Ja, det kan man nog lugnt säga.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jag jobbade.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej.
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? "Ta-det-du-ser-först-i-garderoben"
Vad fick dig att må bra? -
Vem saknade du? -
De bästa nya människorna du träffade år 2011? -

31 December 2011, kl.17:36

If we can't be together then there's no hope for love.

I.. kind of like you, bestie!

Chattade med A precis, för nu är han försvunnen.. Jag har fixat ett tidsinställt inlägg som kommer upp när klockan slår tolv för då är jag nämligen inte hemma, jag ska ut med några vänner och smälla raketer. Musiken dunkar från alla håll faktiskt, alltid gött med det. Dock får jag inte chans att använda min nyårsklänning, då jag skippade festen jag var bjuden på här nere. Fyrverkerier lyser upp hela rummet, tänk att man slösar dom innan midnatt, då är det väl inte roligt?

31 December 2011, kl.13:35

2011 is almost over.


Såg att väldigt många bloggar gjorde en tidslinje över sitt år. Men eftersom jag inte har bilder för varenda månad så gjorde jag ett collage med hjälp av bilderna från min instagram istället. Ser verkligen ingen skillnad, men det är väl ganska uppenbart då det bara är några månader mellan vissa bilder.

31 December 2011, kl.12:37

Soligt på decembers sista dag.


Om ungefär tolv timmar är det nyår. Förstår inte varför alla skriver "Gott Nytt År" på facebook nu? Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, det är ju inte förrän kvällen, skulle hellre vart hemma och firat nyår med pojken.. Men så blir det tydligen inte. Hade planer att åka hem, men så blir det inte heller. Vädret är verkligen jätte vackert, det är klarblå himmel och solen lyser upp hela rummet.

Men nog snackat om vädret, för det är sååå inte nyårs väder. Har mina läsare kommit på era nyårslöften? Om ni ens vill ha några.. Jag ska passa på att skriva mina efter inlägget, för nyårslöften är något jag vill börja med. Det är sista dagen på december, jag hoppas verkligen att 2012 blir bra, jag hoppas verkligen det.

30 December 2011, kl.23:00

En vacker dag kommer allt bli bra.


Allt är bra med mig.. tror jag. Sitter just nu och kollar på Con Air, den är ganska bra faktiskt. Vet inte vad mer jag ska skriva faktiskt.. Så ni får ha det bra!

30 December 2011, kl.21:25

Why should I be the only one working on our relationship?

what did I think..

30 December 2011, kl.15:44

Hey There Delilah.


Åh, den fina låten har fastnat i mitt huvud. 4 cryin out loud, är hemma tills halv fem sedan ska jag ner till restaurangen igen. Det är fredag och massa människor har beställt bord, well, vi har ju stängt imorgon iallafall. Nu ska jag nog ta mig en liten tupplur. Puss.

30 December 2011, kl.13:19

Thai restaurang

Mätt som en plätt? Det jag försöker säga är att jag är mätt. Att jobba i en Thai restaurang var nog en ganska bra ide trots att jag kommer bli tjock efter detta, men det är bara att träna sen när jag kommer hem. Just nu är det inte sp mycket kunder så jag har extremt tråkigt, och pojken min är så seg på att smsa också..


29 December 2011, kl.23:31

You gave me wings so now I can fly.


Äntligen är jag hemma i ett hus med internet, så nu kan jag använda min egna dator. Sitter och chattar med A, men han underhåller sig själv med att kolla på "Die Hard" istället. Ska nog lägga mig när klockan slår tolv eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Nyår i år blir nog ganska bra ändå, och jag hoppas verkligen att det blir ett bra år nästa år. Jag har ju faktiskt några nyårslöften, men jag skriver dom på tolvslaget den 31 december.

29 December 2011, kl.21:45

Can we call this love?

First update in English. I'm surfing on a friends computer and he don't have the last characters in the swedish alphabet. But I'm going to my place later, first day of work, my back already hurts. So I'm about to go home, take a shower and just chill. The internet is so bad here, I'm seriously about to throw the internet thing on the ground, but then it won't work at all. Well, I'll update more later.. With swedish words I hope.

29 December 2011, kl.12:26

Du är allt jag behöver.

Sitter fortfarande på tåget, ska snart hoppa av i Lund för att byta till buss. Är verkligen trött, och det enda som underhåller mig är musiken. Funderar verkligen på att skaffa spotify premium, det är verkligen bra! Lånade A's konto medan han sov, men antagligen är han vaken för han loggade in på kontot. Nu ska jag bara chilla läget.


29 December 2011, kl.10:40

On the train.

Tog mig igenom hela natten ändå. Jag somnade omkring 6-tiden efter att ha suttit och läst igenom min gamla blogg. Just nu sitter jag på tåget och kontrolltanten gick förbi mig utan att kolla på min biljett. Det är nästan så att man slösar pengar på en biljett som dom inte bryr sig ett skit om. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och chilla, puss.


29 December 2011, kl.05:22

Känslor mitt i natten.

kärlek mitt i natten

Jaha, då ligger jag vaken i ensamheten. Skulle lägga mig samtidigt som A egentligen, men det enda jag gjorde var att ligga och stirra på min stora Eminem grej. Så det är såhär att jag ska avslöja en liten go hemlighet till er. För er som inte känner mig irl vet nog inte vem denna personen är. Men jag har kommit på att jag gillar någon just nu. Det förvånar mina vänner egentligen eftersom jag inte gillat någon på 5 månader snart nu. Men om jag ska vara ärlig så har jag det ganska lätt för mig att "gilla" killar. Men jag vet inte varför det har tagit en sådan lång tid den här gången. Så gissa vad jag önskar mig på nyår?

- Ett enda samtal från den här killen när klockan slår 12 på natten. Och i det samtalet så ska han säga de 3 magiska orden... "I have food." - Haha skämt dock. Men ni förstår vilka tre ord jag menar, eller?

Men detta är ju bara en önskning. Och han läser inte min blogg, så det förblir en önskning.

29 December 2011, kl.00:09

No facebook = A life.


Jag klarade mig ifrån facebook i en timme. Men J ska ändra mitt lösenord så fort jag har kollat och klart på fb, vilket jag precis gjorde. Imorgon åker jag tydligen iväg ner till Skåne för att jobba massa.. Jag vet inte om jag tar ledigt på nyår och typ åker hem igen och festar.. För då är familjen i Danmark, så who knows? Men annars kan jag typ snacka med lite vänner här nere i Skåne, för jag känner ju ganska många, eftersom jag har bott där. Well, well, let's decide. Snackar fortfarande med J.

28 December 2011, kl.21:01

Eminem - Stan (Short Version) ft. Dido


A smittade av denna låten på mig.

28 December 2011, kl.20:55

Konsten att säga förlåt.


Jag.. säger aldrig förlåt. Men idag gjorde jag det, för jag betedde mig som en sur gammal kärring. Haha, vet dock inte hur dom beter sig. Just nu sitter jag och snackar med J på skype. Hon dampar på sin blogg lite för att den dampar. Jag kan inte få saker att hänga ihop längre, och det instämmer J på. Lika jobbig som en ekorre utan nötter.

28 December 2011, kl.19:01

There's no ending to this.


Tyckte det var för komplicerat att lösenordskydda ett inlägg så jag skriver det bara rakt ut. Jag är inne i deppzonen igen, jag hade seriöst precis kommit ut ur den. Jag mår verkligen skit, allt skiter sig. Gytt att höra lite mer depp musik eller? Sitter och lyssnar på de nu. Värst va allt skiter sig nu. Kärleken, familjen, datorn, allt! Är det för att jag känner det eller? Jaja, hoppas inte depp-heten har smittat av på er!

28 December 2011, kl.17:15

Everybody told me that falling in love with you would be crazy. I admit it, it's crazy in a fun and attractive way.


Är super mega trött och sitter och snackar med A just nu. Han "städar", japp. Själv sitter jag inlindad i ett mega stort täcke och en kudde. Känner mig verkligen som en sjukling, ska nog äta snart, har inte ätit nått på hela dagen.

28 December 2011, kl.13:52

Snälla mellandagsrea, ta imot mig med snygga kläder.

puss på er!

Skypade men J i nästan en timme, men nu sitter hon troligen på bussen till Varberg. Ligger o chattar med A nu. Ska åka iväg och shoppa med mamma senare, hoppas jag hittar något iaf.. Snälla rea ta imot mig! Ska även leta efter nya basket skor, men eftersom jag vet hur Falkenberg är kommer jag nog beställa hem från nätet. Måste verkligen ha nya, kommer fan ligga ner död annars. Det skulle ni allt vilja va? Haha, kram.

28 December 2011, kl.11:13

You look alot like my next boyfriend.


Var vaken till omkring 3 på natten igår. J gick och lade sig till sist men själv var jag upp och smsade med A. Verkligen världens gulligaste människa. MEN nu, håller jag på att vänta på att badkaret ska fyllas med vatten. Jag har såklart använt magi så jag har sluppit gå ända vägen till badrummet och tillbaka, (ironi, för er som inte förstod.) Känner mig faktiskt jätte sliten sen igår, förvånade mig själv att jag kunde somna eftersom jag verkligen var skräckslagen efter WT3 från förr igår. Men tekniskt sätt sov jag med A. Men nu ska jag ta mig ett varmt bad, hade'

27 December 2011, kl.20:43

videoinlägg #1

Sätt på musiken här, anledningen till varför är att ljudet inte funkar på min videoblogg </3:


Sedan sätter du på videobloggen.

27 December 2011, kl.17:13

Stop being such a moron.


Är hemkommen från C nu. Skulle fotograferat honom egentligen, men det slutade med att jag lyssnade på låtar som han inte hade släppt än. Sedan gav han mig den goa komplimangen "Du sjunger fan bra, det trodde jag inte om dig!" Well, I'm full of suprises! Planerar att spela in en låt hos honom någon dag, fast måste ta det med honom först då.. Hehe. Japp, nu ska jag sitta bänkad framför datorn och kolla på drama. Puss.

27 December 2011, kl.13:53

In for a change.

Tröttnade helt enkelt på den gamla header, så jag gjorde en ny. Ändrade även bakgrunden, yeah! High 5..

NYTT:


GAMMALT:

27 December 2011, kl.12:32

Undvik aldrig någonting, för nån gång i tiden kommer du ändå möta det igen.

citat av mig.

T åkte hem precis. Och kvar är man lämnad helt nyvaken, osminkad och hungrig. Som jag skrev så kollade vi på Wrong Turn 3 igår, kunde inte sova förrän klockan 3, fan va rädd jag var. Låg och chattade med underbara H medans T sov järnet av sig.. Trodde jag. För när hon sedan rörde mig på armen och kollade mig rakt i ansiktet OCH skrämde skiten ur mig va det inte så jävla roligt för henne längre, utan jag slog fan till henne.. Hehe, lite våldsam av mig. Ja, nu ska jag äta mat.. Åh MAT!

26 December 2011, kl.22:55

When you see it, your shit bricks.


Förbereder mig inför en skräcknatt med T. Vill inte :'( Jag är verkligen rädd för skräckfilmer (no shit?) Imorgon lägger jag upp några av bilderna från photoshooten, eller i natt! Men nu ska jag umgås men min goaste Tea!

26 December 2011, kl.20:11

I keep you with me in my heart, you make it easy when everything is hard.T sitter just nu på sängen och gör ett blogginlägg påhennes blogg, intressant va? Hon har tydligen Wrong Turn 3 och 4 på sin dator. Så detta kanske blir mitt sista blogginlägg någonsin.. Jag kanske dör av skrajhet (vad fan e de?) Ja, ska spendera kvällen och natten med T, vi ska ha en photoshoot också, men hon sitter och latar sig framför datorn för hon har varit ifrån den sedan klockan 7 på morgonen. Seriöst vem fan vaknar så tidigt?

UPDATE:
Glömde lägga upp inlägget, T kom hit vid tjugo över sex och nu är klocka typ 10 över 8. Vi har hunnit ha en photoshoot, eftersom hon inte latade sig när jag började höja rösten.. hehe! Så där ovanför har ni ett smakprov av vad vi har sysslat med, puss o kram!

26 December 2011, kl.15:53

You and I are better than Alladin and Jasmine, we made it happen.


Rubriken kommer från min älsklingslåt som är skriven och producerad av J.R.A, låten själv heter By Chance, och den finenr ni HÄR. Har precis ätit friterade räkor med sötsur sås, super yummi! Jag tror jag gör videobloggen imorgon istället, för jag är ganska upptagen med massa annat idag har jag märkt, t.ex kolla på drama.. Hehe!

26 December 2011, kl.13:51

I had a weird dream, cause I can't remember it.


Vet ni att när man inte kan komma ihåg sina drömmar så sover man bra? Hade ingen aning om detta förrän min granne sa det. Jag är iaf ny duschad nu, jag vaknade runt 1-tiden. Och vid 7-tiden kommer T hit om allt går som planerat. Annars så chillar livet, ska nog göra en videoblogg senare faktiskt. Inte om dagen utan om vad jag gillar och vad jag ogillar, yeppp. Vi får se, seeyou!

26 December 2011, kl.02:06

LA LAKERS - CHICAGO BULLS


Jaha. Där dog halva mitt hjärta. Nej, det var en jätte bra match mellan chicago bulls och la lakers. De sista sekunderna sätter bulls såklart en tvåpoängare, och där leder dom med 1 poäng. Kommer ihåg ögonblicket, allt hängde på Kobe och det var 4.8 sekunder kvar, han missade det såkallade "avgörande" skottet. Men det var fyfan en go match, nästa match tar vi hem LA LAKERSSSSSS!

25 December 2011, kl.23:09

Lakers Lover.


HEJA LAKERS! KOLLA PÅ MATCHEN HÄR!

25 December 2011, kl.21:30

Dream high, but don't just dream, achieve your dreams to.


Inte för att jag inte ville uppdatera men jag var bara för lat. Dock har jag kollat på Dream High hela dagen typ, skulle egentligen arrangera en photoshoot, men sedan har jag inte hört av människan på hela dagen, nog för att jag inte har suttit vid in egna dator. Min kusins barn W var här, och jag spenderade nästan all min tid med honom. Han är lika gullig som alltid. Jag är även 1000 riksdaler rikare, yeah. Tack för pengarna kära kusiner! Nu ska jag fortsätta kolla på Dream High, seeyou!

25 December 2011, kl.12:12

Mellandagsrea.


Vaken och varm som en solstråle.. Går det ens ihop? Men just nu sitter jag och kollar på nelly mellandagsrea i förväg, varför jag skriver iförväg är för att de som inte är medlemmar kan inte kolla på rean än. Funderar på att beställa hem en klänning till nyår om jag inte ska använda den jag har hemma nu. Men för övrigt så chillar jag bara som sagt. Kollar även på mellandagsrean på caliroots, så fina kepsar att man dör lite.. Hihi!

25 December 2011, kl.01:39

Jag försöker intala mig själv att det går att släppa taget, om man vill.


Då var julen över. Imorgon kommer mina kusiner hit, längtar verkligen till att se W som är min kusins barn, han är verkligen världens sötaste! Har lovat en vän att jag ska ta kort på han imorgon och sedan ska jag ta en sväng till broder också. Värst va allt krockar på samma dag.. Och jag var så himla omogen den här kvällen, satt och slösade min tid på att diskutera om iphones, eller argumentera? Orkar verkligen inte vara den kaxiga längre, oh wait, 2 late! Jaja, det fick mig på bra humör utav att snacka med en tjej som ska börja i samma natur-klass som jag, det vill säga om jag kommer in då. Ha en go natt!

24 December 2011, kl.22:25

No point in showing respect to respectless people.

Alltså, vart har mänskligheten tagit iväg? Småungar kaxar seriöst skiten ur sig? När jag var liten hade jag världens respekt för alla som var äldre än mig, men hade dom ingen respekt tillbaka, fuck hell no att jag skulle ha respekt då? Är så lack på sådanna ungar seriöst.. Lättar på aggrot nu, ska lägga upp vad mina tidiga julklappar va.. Hehe.24 December 2011, kl.18:18

My Christmas Day.
Julmat är nog det bästa jag vet. Men gillar inte gästerna lika mycket som maten. Vi har en åtta åring här hemma och hon är så jobbig! Funderar på att sticka till broder min igen och fira julen så bra där. Men vet inte, för detta är typ den enda gången vi har tagit julen på allvar här hemma. Men ni har lite bilder att kolla på iallafall, ha de!

24 December 2011, kl.13:34

There is nothing wrong with changing yourself a little bit for christmas.


Prinskorvar, köttbullar och ägg med kaviar på var min uppgift, och nu har jag gjort klart allting! Har inga bilder redo att lägga in än, men det kommer, det kan jag lova! Vad är eran favoriträtt på bordet när det är jul? Min är såklart potatisgratängen, mamma gör världens godaste, så det är nog därför! Måste fråga om receptet, för det är så himmelskt gott. Ja, julen omfamnar mig med iår, är verkligen kär i julen, synd nog åker den iväg snart.. Ska även ta kort på mina tidiga julklappar som jag fick. För dom har ni ju inte sett. Vet att jag har skrivit detta minst hundra gånger.. MEN GOD JUL!

24 December 2011, kl.11:10

There is enough light in my heart.


Musiken dunkar i hela huset och mor står där ner och lagar mat, det hör jag även om jag inte har gått ner. Hoppas alla läsare och alla familjer har det bra där ute! Jag vaknade faktiskt och kollade på mobilen lite snabbt, hade verkligen 5-6 sms som det stod "God-Jul" på. Det är inte precis vinter väder men det stormar inte och det är jag glad över. Jag hade verkligen ingen julkänsla enda tills det blev midnatt och alla började skriva "God Jul" på fb. Dock är inte mitt hus pyntat alls, men jaja, that's how my family roll.

Och alla mina fina läsare, ge mig en väldigt go julklapp genom att följa mig på bloglovin' HÄR.

24 December 2011, kl.00:00

GodJul alla mina finaste läsare!


Önskar er en riktigt GOD JUL!

23 December 2011, kl.22:09

Babe, you are the reason.

En halvdålig bild från racketturneringen. Typ den enda bilden man ser mig på.

Är nu hemkommen från en go kväll med mina grabbs. Fast tiden spenderades mest på att kolla på när dom spelade LoL. Sedan slog jag skiten ur en kille på 4 i rad. Är jag grym eller är jag grym? Finns ju bara ett alternativ som passar in.. Jaja, nu är jag hemma iallafall och fick världens grymmaste idé, ni kanske får se den idén i bilder någon dag.

23 December 2011, kl.17:29

It's good to be weird sometimes.


hmmm?

23 December 2011, kl.17:11

Rachel Crow - I Believe.


Jävlaaaaar!

23 December 2011, kl.16:41

Mitt såkallade pepparkakshus.


Ja.. Vad ska man säga? Jag är väl inte expert på pepparkakshus som ni kan se. Failade lite med att inte lägga in glasyren i kylskåpet. Detta är nog inte något jag vill försöka med igen.. Någonsin! Men hela min eftermiddag gick ut på detta, ska nog överlåta detta till mannen i huset när jag gifter mig.. Haha.. Jaja, blev glad över att det fortfarande står och inte har rasat. Yeah! Vem gör finare pepparkakshus än mig?!

23 December 2011, kl.12:23

Be happy, or else karma will come and bite you.


Detta är mitt försök av att göra en drömmande bild. Här kan ni hitta en bra tutorial. KLICK.

23 December 2011, kl.11:12

Christmas holidays.

bilder från weheartit, collage av mig.

Känner att mor min är på hugget idag eftersom hon precis åkte och skulle "julhandla" sade hon. Vi brukar inte fira jul, men pappas vänner som inte bor här i Falkenberg brukar komma och hälsa på. Julen börjar dock bli lite speciell iår eftersom jag aldrig brukar få så många julklappar, men det är väl bara som jag själv anser att det är. Sade till mor att hon skulle köpa "julskinka" inte för att jag gillar det så värst mycket, men när vi ända ska "låtsas" fira jul, så får vi ju göra det lite ordentligt, eller vad säger ni? Alla andra år har vi bara sett julen som en vanlig dag på året. Dock har vi redan givit alla våra presenter till våra nära och kära, så det är kanske det som vi inte har gemensamt med alla som firar "jul." Så alla ni som firar jul, GodJul!

22 December 2011, kl.22:21

We were never meant to be, we just happend.

Två bilder från min instagram. Följ mig: Vivzterr.

Tror att jag strax ska gå och lägga mig. jag är verkligen dötrött eftersom jag är van vid att ta en powernap på eftermiddagen efter skolan. Men idag har jag suttit och knåpat med designen så ikke sådan ikke. Just nu sitter jag och lyssnar på "All I want for christmas is you" som jag och S gjorde en cover på när det var jullunch i skolan. Den dagen var jag verkligen jättesjuk, men jag kom ändå eftersom jag sjöng nästan hälften av låtarna. Japp, så är livet, det är bara att gilla läget. Julafton närmar sig och jag har ännu inte köpt prsenten till far min. Men eftersom jag redan vet vad jag ska köpa så är jag ganska lugn. Men nu ska jag chilla järnet, hade'

22 December 2011, kl.20:43

Min goa humor?


Seriöst, vem skrattar inte till detta?

22 December 2011, kl.20:28

Hallelujah - SVN (cover)


På skolavslutningen. Jag sjunger andra versen.

22 December 2011, kl.19:49

Infinite touch.


Hej! Jag heter Vivi Tran och är då bosatt i Falkenberg! Jag fick en äkta powerkick så jag skapade en ny blogg (denna.) Hoppas ni kommer tycka om min blogg som den gamla (klick) Jag hoppas att jag kommer trivas i denna bloggen också. Det blir som en ny fräsch start! Lagom till julafton, eller vad säger ni? Designen är faktiskt gjord idag. Så den är inte ens gammal! Uppdaterar lite mer senare. Puss!